xenos έγραψε:Δλδ; Θα έπρεπε να έχουν χρηματοκιβώτιο να βάζουν τα κλειδιά τους;
xenos έγραψε:Δλδ; Θα έπρεπε να έχουν χρηματοκιβώτιο να βάζουν τα κλειδιά τους;
gianik έγραψε:Κυρίως στην ελληνική ύπαιθρο είναι μαγκιά ο 13χρονος να οδηγάει το τρακτέρι ή το αγροτικό ή το μηχανάκι του μπαμπά...
ισα ισα οι μπαμπάδες περηφανεύονται για αυτό...![]()
Γιατί σοκάρει λοιπόν?
theo13 έγραψε:xenos έγραψε:Δλδ; Θα έπρεπε να έχουν χρηματοκιβώτιο να βάζουν τα κλειδιά τους;
Όχι θα έπρεπε να έχουν διδάξει στο παιδί τους ότι δεν έχει δικαίωμα να πάρει κρυφά το αυτοκίνητο. Και μην πεί κανείς "και εμείς το κάναμε" γιατί 1ον δεν το κάναμε όλοι και 2ον από τύχη οι περισσότεροι δεν είχαν ατύχημα
Pitt έγραψε:xenos έγραψε:Δλδ; Θα έπρεπε να έχουν χρηματοκιβώτιο να βάζουν τα κλειδιά τους;
Εάν ένας 17χρονος είχε διαπράξει έγκλημα με το μαχαίρι της κουζίνας, θα αναρωτιόσουν αν οι γονείς έπρεπε να το είχαν σε χρηματοκιβώτιο;
Pitt έγραψε:O 224v είπε πολύ σωστά ότι αυτά ξεκινούν από την οικογένεια. Από την ώρα που έρχεται στον κόσμο εκπαιδεύεις το παιδί σου, μιλώντας του, δείχνοντας του το λάθος και το σωστό αλλά και με την στάση σου και την συμπεριφορά σου, ώστε όταν φτάσει σε ηλικία που αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται να πράττει το σωστό.
Εν προκειμένω οι γονείς (αν υπάρχουν) είτε δεν το έπραξαν, είτε δεν ήταν αποτελεσματικοί σ΄ αυτό που έπραξαν.
axel12p έγραψε:Την μεγαλύτερη ευθύνη για εμένα την έχει η Τροχαία που δεν πραγματοποιεί ελέγχους.
xenos έγραψε:axel12p έγραψε:Την μεγαλύτερη ευθύνη για εμένα την έχει η Τροχαία που δεν πραγματοποιεί ελέγχους.
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να τον έχουν γράψει για στοπ και παραβίαση κόκκινου κλπ. Αντιθέτως γνωρίζω πάααρα πολλούς που έγραψαν για παράνομη στάθμευση.![]()
Εδώ χθες στο φανάρι οι της Δίας και δίπλα τους πιτσιρικάς με παπί κ το κράνος στο χέρι και δεν του έκαναν μία σύσταση για το καλό του ρε παιδί μου.
xenos έγραψε:Pitt έγραψε:xenos έγραψε:Δλδ; Θα έπρεπε να έχουν χρηματοκιβώτιο να βάζουν τα κλειδιά τους;
Εάν ένας 17χρονος είχε διαπράξει έγκλημα με το μαχαίρι της κουζίνας, θα αναρωτιόσουν αν οι γονείς έπρεπε να το είχαν σε χρηματοκιβώτιο;
Απλά πολύ άστοχο (σχολικό θα έλεγα) το παράδειγμά σου.
xenos έγραψε:Pitt έγραψε:O 224v είπε πολύ σωστά ότι αυτά ξεκινούν από την οικογένεια. Από την ώρα που έρχεται στον κόσμο εκπαιδεύεις το παιδί σου, μιλώντας του, δείχνοντας του το λάθος και το σωστό αλλά και με την στάση σου και την συμπεριφορά σου, ώστε όταν φτάσει σε ηλικία που αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται να πράττει το σωστό.
Εν προκειμένω οι γονείς (αν υπάρχουν) είτε δεν το έπραξαν, είτε δεν ήταν αποτελεσματικοί σ΄ αυτό που έπραξαν.
δλδ δεν υπάρχουν γονείς που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και παρόλα αυτά γίνεται η μλκία;![]()
DAP έγραψε:xenos έγραψε:axel12p έγραψε:Την μεγαλύτερη ευθύνη για εμένα την έχει η Τροχαία που δεν πραγματοποιεί ελέγχους.
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που να τον έχουν γράψει για στοπ και παραβίαση κόκκινου κλπ. Αντιθέτως γνωρίζω πάααρα πολλούς που έγραψαν για παράνομη στάθμευση.![]()
Εδώ χθες στο φανάρι οι της Δίας και δίπλα τους πιτσιρικάς με παπί κ το κράνος στο χέρι και δεν του έκαναν μία σύσταση για το καλό του ρε παιδί μου.
Αφου ο περιγυρος σου ειναι νομιμοφρων ,για ριξε μια ματια εδω http://www.sinidisi.gr/96303 και ισως αλλαξεις γνωμη.....
DAP έγραψε:Αφου ο περιγυρος σου ειναι νομιμοφρων ,για ριξε μια ματια εδω http://www.sinidisi.gr/96303 και ισως αλλαξεις γνωμη.....
Pitt έγραψε:Δεν ξέρω λεπτομέρειες, συνεπώς εικασίες μόνο μπορώ να κάνω.
Είτε οι γονείς έδωσαν τα κλειδιά στο ανήλικο καμάρι τους, είτε το καμάρι τους τα έκλεψε.
-Στην πρώτη περίπτωση προφανώς δεν έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.
-Στην δεύτερη μπορεί να έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, αλλά όπως είπα "δεν ήταν αποτελεσματικοί σ΄ αυτό που έπραξαν".
Pitt έγραψε:Φαντάζομαι συμφωνείς ότι δεν είναι όλοι οι γονείς σε θέση να διαπαιδαγωγήσουν/αναθρέψουν και να διαπλάσουν τον χαρακτήρα των παιδιών τους, είτε διότι δεν είναι ικανοί, είτε διότι οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.
Pitt έγραψε:Είτε οι γονείς έδωσαν τα κλειδιά στο ανήλικο καμάρι τους, είτε το καμάρι τους τα έκλεψε.
-Στην πρώτη περίπτωση προφανώς δεν έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν.
-Στην δεύτερη μπορεί να έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, αλλά όπως είπα "δεν ήταν αποτελεσματικοί σ΄ αυτό που έπραξαν".
xenos έγραψε:Pitt έγραψε:Φαντάζομαι συμφωνείς ότι δεν είναι όλοι οι γονείς σε θέση να διαπαιδαγωγήσουν/αναθρέψουν και να διαπλάσουν τον χαρακτήρα των παιδιών τους, είτε διότι δεν είναι ικανοί, είτε διότι οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.
Συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνουν ότι μπορούν και παρόλα αυτά γίνεται κάτι.
Ένα από τα πολλά τραγικά σημεία της υπόθεσης ήταν ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, ο ένας από τους τέσσερις νέους που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γράφοντας: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»…
Σε δεύτερη ανάρτησή του, δε, είχε «ανεβάσει» μια κλήση της τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ καθώς δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, βρίζοντας μάλιστα την Αστυνομία.
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]