Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Ο άνθρωπος έχει πελαγώσει με το χρώμα. Θα δώσετε μια χείρα βοηθείας;

BLUE. :rtfm:

Αν και μαλλον επρεπε να περιμενει :oops:

εχει και Alexa :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710550 Εικόνα

Μάλλον το B5 με λευκό εσωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#710562 Αριστερα δεξια εχουν διαφορα?? Μαλλον το πανω απο το μπλε θα επαιρνα, ειναι το μονο που δε βλεπω εξω

Το θεμα ηταν κλεισμενο απο την ωρα που ειπε οτι η γυναικα του το ειχε με τις ωρες μονη της και εκανε πανω κανω την παραλιακη :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#710565 Πολύ ωραίο σε λευκό, πολύ πιο ψαρωτικο σε οποιοδήποτε ανθρακί.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By drdino
Chris έγραψε:Αριστερα δεξια εχουν διαφορα?? Μαλλον το πανω απο το μπλε θα επαιρνα, ειναι το μονο που δε βλεπω εξω

Ζάντες σίγουρα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#710567 Εγώ έχω την απορία γιατί δεν πήρε Clio diesel. Έχω διαβάσει σε ένα φόρουμ ότι το ξεβρακώνει στη γνωστή κόντρα Αθήνα-Αλεξανδρούπολη.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#710568 Για το χρωμα εννοουσα. Ιδιο μου φαινεται. Επισης, το 1 ειναι μαυρο και το 4 σκουρο ανθρακι, σωστα?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Εγώ έχω την απορία γιατί δεν πήρε Clio diesel. Έχω διαβάσει σε ένα φόρουμ ότι το ξεβρακώνει στη γνωστή κόντρα Αθήνα-Αλεξανδρούπολη.

Ο serf δεν παει Αθηνα - Θεσσαλονικη :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710573 Προβλέπω φόρτιση 1 φορά το μήνα, με τέτοια αυτονομία. :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
Dimsabas έγραψε:Εγώ έχω την απορία γιατί δεν πήρε Clio diesel. Έχω διαβάσει σε ένα φόρουμ ότι το ξεβρακώνει στη γνωστή κόντρα Αθήνα-Αλεξανδρούπολη.
Αλήθεια δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν πήρε Clio Diesel;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#710579 Εμένα μου αρέσει το κόκκινο, αλλά αλλιώς άσπρο πέρλα λόγω ελληνικού ήλιου και σκόνης. Μπράβο στον Serf και στην σύζυγο, τους χαίρομαι και τους ζηλεύω!
:)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#710584 Eγώ είτε σε μπλέ θα το αγόραζα είτε σε άσπρο αν είχα δυνατότητα επιλογής. Τρίτη επιλογή ανθρακί σκούρο.