Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#728318 Ευχαριστουμε Τσιλης! :inlove:

αυριο εχει τηλεφωνα σε μεταφορικες για να δουμε κοστος αυτοκινηταμαξας,και σε εκτελωνιστες για να δουμε και εκει το κοστος.Εχω βρει καμια 10ρια τηλεφωνα.
Αυριο θα εχουμε απαντηση λογικα και απο τον πωλητη στην Αουντι κατα ποσο μπορουν/αναλαμβανουν? να βγουν πινακιδες προσωρινες στη Γαλλια(WW τις λενε αποτι εψαξα στο νετ,οντως υπαρχουν,αλλα διαβασα για οχι τοσο ευκολη και γρηγορη διαδικασια)
Για τις αυτοκινηταμαξες διαβασα σε μια συνεντευξη καποιου με Ελληνικες αυτοκινηταμαξες,οτι εταιριες Ελληνικες που εχουν μεταφερει την εδρα Βουλγαρια εχουν πολυ μειωμενο κοστος.Φερνουν αυτοκινητα απο Γαλλια πχ με 500 ευρω.

Πρόβλημα στον κλάδο μας, τι να σας πω. Πρέπει να είμαι ο μονα- δικός που δουλεύει εξωτερικό και που επιμένει να έχει ελληνι- κές πινακίδες. Έχω να ανταγωνιστώ εταιρείες από Βουλγαρία που φορτώνουν αυτοκίνητα από Γαλλία λ.χ., με 500 ευρώ. Με 10% φορολογία και μηδέν ΦΠΑ. Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Όσο αντέχουμε θα έχουμε ελληνικές πινακίδες.

https://roadstars.mercedes-benz-trucks. ... ation.html

εντιτ
εαν εχετε καποιον γνωστο εκτελωνιστη για αυτοκινητα Αθηνα,η γνωστο με αυτοκινηταμαξα που να κανει μεταφορες απο Γαλλια στειλτε πμ η γραψτε το εδω.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#728360 Καλορίζικο,dimvii!! Oσο αφορά τις αυτοκινητάμαξες,έτσι οπως τα λέει ο Οικονομόπουλος είναι,δυστηχώς..... Ο συγκεκριμένος είναι απο τους καλύτερους του χώρου και με προσεγμένα φορτηγά. Απο Γαλλία μόνος του δεν νομίζω να φορτώνει,αλλα σίγουρα με κάποιον θα συνεργάζεται.
Οι δυο μαντράδες που σου είχα πει σε Κόρινθο και Βραχάτι,που φέρνουν απο Γαλλία, σχεδόν ολα τα αυτοκίνητα είναι με κανονικές πινακίδες Γαλλίας και φυσικά οι αυτοκινητάμαξες με βουλγάρικες πινακίδες... Πριν κανα 10ημερο εφέραν πάνω απο 10 αυτοκίνητα και οι δυο,captur και clio,τα περισσότερα..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
postruck έγραψε:Καλορίζικο,dimvii!! . Απο Γαλλία μόνος του δεν νομίζω να φορτώνει,αλλα σίγουρα με κάποιον θα συνεργάζεται.

ευχαριστω postruck!

to γραφει και στην συνεντευξη του.

Επίσης, συνεργαζόμαστε με τρεις μεγάλες ιταλικές μεταφορικές εταιρείες. Τους δίνουμε αυτοκίνητα τα οποία δεν προλαβαίνουμε εμείς να φορτώσουμε, μας τα φέρνουν μέχρι τη Βενετία, μπαίνουν στο πλοίο και τα μετα- φέρουμε εμείς στους πελάτες μας στην Ελλάδα.»
Άβαταρ μέλους
By postruck
Dimsabas έγραψε:Τι φήμη έχουν αυτοί; Γιατί φέρνουν κάτι γαλλικά επταθέσια που είναι πολύ λιμπιστικά.

Αν λες για τους μαντράδες,αρκετά καλή δεν έχει ακουστεί κάτι περιέργο.Αν λές για 7θέσια,ναι φέρνουν κάτι grande scenic και espace,κυρίως αυτός στο Βραχάτι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Ντίμβι έχω γνωστό μου εκτελωνιστή, αύριο θα μιλήσω μαζί του, αν θες του λέω κάτι.

εαν ασχολειται με αυτοκινητα,δωσε τηλεφωνο να τον ρωτησω για κοστος/διαδικασια κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Obelix έγραψε:Καλορίζικο Dim , ελπίζω να σας κάτσει το ταξίδι.

< Note 9 >

ευχαριστουμε Οβελιξ!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#728464 o Γερμανοτριμπουρδελος τελικα δεν το πουλησε σε ιδιωτη,το εδωσε σε μαντρα στο τριμπουρδελοχωρι του και ο μαντρας το εχει βαλει 12.900 τωρα.

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 7a3ca18e2a
Άβαταρ μέλους
By markvag
#728477 :metalo: :metalo: :metalo:

Και τσουουουουπ βγήκε από την εσωτερική ο ντίμης! :metalo: :metalo:

Ωραίο, να το χαρεί ο γιος το αμάξι και οι δυο σας το road trip! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#728480 στα δικα μας τωρα ,σημερα πεσανε τηλεφωνα για αυτοκινηταμαξες και εκτελωνιστες.
Ο ενας με αυτοκινηταμαξα ηθελε 1370 ευρω.
Ο αλλος δεν φορτωνει απο Γαλλια παρα μονο απο logistic centers,και τελικα βρηκα με 800 ευρω παραδοτεο στο σπιτι μου.Οι μαντραδες μιλαγαν για 900-1000 ευρω.

Στους τελωνειακους επεσαν καποια τηλεφωνα,ο ενας ηθελε 180+φπα,εχω βρει με 150 ευρω με φπα.Τελωνειο γυρω στα 400 μαξ μου ειπαν στα προχειρα.
Εχω να παρω και αλλους,θα ενημερωσω αν αλλαξει κατι.

Περασα και μια βολτα απο τη Λαιον να ρωτησω κατι τιμες σε κεραια καρχαριακι γνησια,67 ευρω + φπα.
Ρωτησα και για πομολο λεβιε γιατι εμενα φοραει ενα στρογγυλο που δεν λεει και πολλα,και τα μοδελα μετα τον 6-7 του 2017 φορανε ενα ωραιο με βουρτισμενο αλουμινιο απο πανω και δερμα το υπολοιπο.
Τιμη 135+ φπα :lipsealed: :omg: :s_omg

αυτο θελω να βαλω
Εικόνα

αυτο εχει το δικο μου
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:Ebay is your friend για πομολακια και παπαρακια

< >

κεραια βρηκα γνησια στο εβαυ,αλλα με τα μεταφορικα δεν ειχε διαφορα με την τιμη στην Ελλαδα.
Πομολο λεβιε πουθενα.