αυριο εχει τηλεφωνα σε μεταφορικες για να δουμε κοστος αυτοκινηταμαξας,και σε εκτελωνιστες για να δουμε και εκει το κοστος.Εχω βρει καμια 10ρια τηλεφωνα.
Αυριο θα εχουμε απαντηση λογικα και απο τον πωλητη στην Αουντι κατα ποσο μπορουν/αναλαμβανουν? να βγουν πινακιδες προσωρινες στη Γαλλια(WW τις λενε αποτι εψαξα στο νετ,οντως υπαρχουν,αλλα διαβασα για οχι τοσο ευκολη και γρηγορη διαδικασια)
Για τις αυτοκινηταμαξες διαβασα σε μια συνεντευξη καποιου με Ελληνικες αυτοκινηταμαξες,οτι εταιριες Ελληνικες που εχουν μεταφερει την εδρα Βουλγαρια εχουν πολυ μειωμενο κοστος.Φερνουν αυτοκινητα απο Γαλλια πχ με 500 ευρω.
Πρόβλημα στον κλάδο μας, τι να σας πω. Πρέπει να είμαι ο μονα- δικός που δουλεύει εξωτερικό και που επιμένει να έχει ελληνι- κές πινακίδες. Έχω να ανταγωνιστώ εταιρείες από Βουλγαρία που φορτώνουν αυτοκίνητα από Γαλλία λ.χ., με 500 ευρώ. Με 10% φορολογία και μηδέν ΦΠΑ. Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Όσο αντέχουμε θα έχουμε ελληνικές πινακίδες.
https://roadstars.mercedes-benz-trucks. ... ation.html
εντιτ
εαν εχετε καποιον γνωστο εκτελωνιστη για αυτοκινητα Αθηνα,η γνωστο με αυτοκινηταμαξα που να κανει μεταφορες απο Γαλλια στειλτε πμ η γραψτε το εδω.