Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#710038 Τόση ώρα λέτε το να πάει κάποιος σε ξένο χώρο (βενζινάδικο, ταβέρνα, μπουρδέλο) και να χώσει μπαλαντέζα όπου βρει χωρίς να υπολογίζει ότι ο βενζινάς/κάπελας/τσατσά θα ξαμολήσει τα σκλιά;

Κατάλαβα σωστά;
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimviii έγραψε:
GTS έγραψε:
Scotch έγραψε:Θα βρίσκεται σε φυλασσόμενο χώρο :shifty:

Σε βενζιναδικο με πολυ χωρο και ασφαλεια, εχει και καφε εκει περα. Λιγο εξω απο την πολη αλλα κοντα στο Λιντλ για να κανεις και ψωνια.

ωραια φαση να φυγεις απο Αθηνα για να ψωνισεις στο Λιντλ στο Πυργο.Να παρεις και φετα,και κανα κοτοπουλο,καμια μπριζολα,κανα γαλα.
Καλα για τον καφε στο βενζιναδικο δεν το συζηταμε.Μιλαμε για απολαυση! :lol:

Η μαγεια του να εχεις ηλεκτρικο. Κινεισαι σε ολη την Ελλαδα δωρεαν. Παρε και εσυ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710042 :lol: Σε φυλασσόμενο γκαράζ θα φορτίζει το αυτοκίνητο, δεν πάω σε βενζινάδικο ή SM. Απλά δεν έχει φορτιστή.
Άβαταρ μέλους
By g8777
EDDIE_147 έγραψε:Τόση ώρα λέτε το να πάει κάποιος σε ξένο χώρο (βενζινάδικο, ταβέρνα, μπουρδέλο) και να χώσει μπαλαντέζα όπου βρει χωρίς να υπολογίζει ότι ο βενζινάς/κάπελας/τσατσά θα ξαμολήσει τα σκλιά;

Κατάλαβα σωστά;

Γιατί παραξενεύσαι; :hmmm:
Εχεις καμία υποψία ότι οι Τεσλιστι έχουν ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα; :lol:
Ολα ρόδινα , Μικρό μου Πόνυ. :lol:

Γεμάτη πρίζες είναι η Ελλάδα, παντού θα βρεις να χώσεις μία μπαλαντέζα.

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#710050 Δεν ξέρω οι υπόλοιποι τι εννοούν, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μίλησα ούτε για να ζητιανέψω ρεύμα από το γείτονα, ούτε να κλέψω από το στύλο της ΔΕΗ (αν και τα δύο είναι απολύτως εφικτά ασφαλώς). Το φορτίζω παντού είναι πως σε οποιοδήποτε σπίτι μπορείς να ρίξεις μια μπαλαντέζα και να φορτίσεις. Και να μην ψάχνεις πχ βενζινάδικο 1 το πρωί στα Γιάννενα (true story).
To παραπάνω, ξαναλέω, δεν σημαίνει πως θα πάω ταξίδι με το i3.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Anonymous Founder έγραψε: Το φορτίζω παντού είναι πως σε οποιοδήποτε σπίτι μπορείς να ρίξεις μια μπαλαντέζα και να φορτίσεις.

Και να περάσει ένας πιτσιρικάς και να στο βγάλει. Και να πας εσύ το πρωί και να μείνεις με το....στο χέρι και ο Scotch στην Αμαλιάδα 3ημερο.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#710054 Εξ αλλου ειναι γνωστο τοις πασι οτι ολοι παρκαρουν ακριβως εξω απο εκει που μενουν...
Τι ειναι μωρε μια μπαλαντεζα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#710055 Τώρα γιατί στο μυαλό μου, εκτός οικίων μερών(σπίτι, χωριό, σπίτι συγγενών και φίλων και όλα αυτά αν και εφόσον), μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να γυρέψεις ρεύμα από τρίτους; Και ναι το θεωρώ ζητιανιά, είναι δυνατόν δλδ να παρακαλάς τον καθέναν να του πάρεις ρεύμα;
Η εναλλακτική σου Γρηγόριε δλδ για ψάξιμο βενζινάδικου 1 πμ. είναι να πριζώσεις για να φτάσεις μέχρι που και πότε; Έτσι κι αλλιώς στις 06:00 άντε λίγο παραπάνω το βενζινάδικο θ' ανοίξει :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#710056 Εγώ εγώ θέλω να μάθω πως είναι απολύτως εφικτό να κλέψεις ρεύμα από κολώνες της ΔΕΗ :omg:

Ρε το Αstra :lol:
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#710058 Οπότε στη 1 το βράδυ δεν βρίσκεις βενζινάδικο ανοικτό, αλλά βρίσκεις μια (τυχαία;) πρίζα που θα φορτίζεις με 2 kW ή 10-20 km/h για να πας μέχρι που;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Τώρα γιατί στο μυαλό μου, εκτός οικίων μερών(σπίτι, χωριό, σπίτι συγγενών και φίλων και όλα αυτά αν και εφόσον), μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να γυρέψεις ρεύμα από τρίτους; Και ναι το θεωρώ ζητιανιά, είναι δυνατόν δλδ να παρακαλάς τον καθέναν να του πάρεις ρεύμα;

+00
Θα πας επισκεψη σε φιλο ξερω γω και θα του ζητησεις να ριξει μια μπαλαντεζα απο το μπαλκονι να φορτισεις λιγο; :lol:

Θυμασαι παλια που σε αυτους που κανανε συνεχως τρακα τσιγαρο λεγανε, η μαρκα που καπνιζει ειναι Τρακαστρατος; :lol:

Ε, τωρα θα λενε, ο παροχος ρευματςο ειναι η Τρακαβολτ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710063 Το κόστος πάντως είναι τόσο αστείο, που δεν αξίζει να το συζητάμε. Είναι σαν να ξεμείνεις από μπαταρία στο κινητό και να ντρέπεσαι να ζητήσεις φορτιστή. Ή να πηγαίνω σε πελάτη και να μη φορτίζω το laptop μου επειδή έπρεπε να πάω με το θερμικό :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#710067 Η φάση έχει αρχίσει και είναι dimsabas, scotch, Anonymous Founder vs the world.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#710070 Κανοντας βολτα με τον σκυλο, φανταστηκα τα αυτοκινητα που ηταν παρκαρισμενα στο δρομο, να ειναι συνδεδεμενα με μπαλαντεζα μεχρι το σπιτι του κατοχου και μου βγηκε κατι τετοιο:

Εικόνα

:lol: