- 15 Οκτ 2022, 08:40
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Το ποτήρι του CarTalk.gr μπορείς να το δεις μισογεμάτο ή μισοάδειο.
Μισογεμάτο γιατί:
-κάθε μήνα κάνω νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας από τις αναζητήσεις της Google.
-μέσα σε ένα δεκαήμερο του Αυγούστου πήρα 50% πάνω σε γραμμένους στη σελίδα στο Facebook εξαιτίας του συγκεκριμένου άρθρου:
https://cartalk.gr/lancia-deltona-porsche-911-gts/-έχω σταθερή ροή αυτοκινήτων, που ήταν και το ζητούμενο εξαρχής. Αυτή τη στιγμή, είμαι κλεισμένος (χωρίς ούτε μια μέρα κενό) μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.
-πολλές αντιπροσωπείες που το έπαιζαν δύσκολες (Mercedes, Renault, Dacia, Hyundai, Peugeot) άρχισαν να δίνουν αυτοκίνητα.
-λαμβάνω θετικό feedback ότι οι δοκιμές μου είναι οι πιο σταράτες κι αμερόληπτες, ενώ επαινούν και τον τρόπο γραφής μου. Αλλά αυτό βέβαια δεν είναι κάτι νέο. Γι' αυτό και με προσέλαβαν εξαρχής στο Autocar και στο Drive πριν 23 χρόνια, επειδή έγραφα ωραία. Ούτε τρελό τιμόνι ήμουν, ούτε ιδιαίτερες μηχανικές γνώσεις είχα.
Μισοάδειο γιατί:
-διαφαίνεται πλέον ότι από οικονομικής πλευράς, το βέλτιστο που μπορώ να πετύχω είναι να βγάζει η σελίδα τα έξοδά της. Πατάτε καμιά παραπάνω διαφήμιση, τόσος κόπος σας είναι;
-Εντάξει, μικρό το κακό γιατί δε βιοπορίζομαι από αυτό, αλλά το να κάνεις φουλ επαγγελματική δουλειά (με μίνιμουν έξι άρθρα κάθε μα κάθε μέρα) και να αφιερώνεις 30 ώρες την εβδομάδα και να μη μένει τίποτα, είναι κάπως. Εντάξει, χόμπι, πώρωση, τσάμπα αμαξάρες και βενζίνες, αλλά κάπου τσινάει κι η οικογένεια. Ίσως αν "καθιερωθώ" στα μάτια των εταιριών, να σταματήσω σχεδόν τελείως τα νέα και να έχω απλώς μία δοκιμή την εβδομάδα. Όπως κάνει η Φαμπιάτου. Και να ξαναξεκινήσω τα ιδιαίτερα, που τα σταμάτησα φέτος γιατί είχα κουραστεί πολύ πέρσι με τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη.
-φαίνεται ότι περνάω απαρατήρητος ακόμα κι εδώ μέσα. Πολλές φορές βλέπω να βάζουν λινκ την ίδια ακριβώς είδηση από άλλο σάιτ και σκέφτομαι ότι προφήτης στον τόπο του.
Εν ολίγοις, η φάση μού αρέσει και την απολαμβάνω. Και βλέπουμε.