Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
Obelix έγραψε:Εικόνα

.

ρεσπεκτ που λεν και στο χωριο μου....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#222753 Πάμε ριγνκ;
Άβαταρ μέλους
By JBT
D-Jet έγραψε:
JBT έγραψε:Πάμε ριγνκ;

Και πες ότι πάτε.
Το θέμα είναι... 24ώρες...θα βγάλει; :iconcool:

Δεν κατάλαβα την ερώτηση. Μού φαίνεται κάπως σαν το
- ω τι καλλιπυγος, θα της άλλαζα τα μπουλονια άνετα
- Και πες ότι τα αλλάζεις, το θέμα είναι θα μπορέσεις να την παντρευτείς;

:s_wacko
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
tsilis έγραψε:Η 968 ?
Γιατί όχι η 944 Αλεξανδρε?

Στα μάτια μου είναι πιο ομοιογενής.
Και γιατί προτιμάς αυτή από μια 964 ή μια 993 πχ?

Μα και η 944, ειδικά η s2 ειναι απο τις αγαπημένες μου. Η 968 έχει, όμως, τη σπανιοτητα που κανει τη διαφορά και βέβαια τις επιπλεον επιδοσεις. Επίσης εχει και ενα αυτοματο κιβώτιο της ανθρωπιάς. Η 964 και ακόμα περισσότερο η 993 ειναι εκπληκτικά αυτοκίνητα αλλά είναι πολύ πιο δύσκολα συντηρησιμα, πολυ πιο δύσκολα στην οδηγηση και πολυ λιγότερο πρακτικά. Η 968 ειναι η πιο ισορροπημένη porsche, τουλάχιστον για οσους βλεπουν το αυτοκίνητο πιο σφαιρικα και τους ενδιαφέρει η καθημερινή συμβίωση με κατι που θα τους προσφέρει παράλληλα συγκίνηση με διάρκεια σε βάθος χρόνου και οχι τις απολυτες επιδόσεις υπό κ.σ. όπως στα reviews στα περιοδικά που μετα απο 1000 χλμ θα το παραδώσουν για το επόμενο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#222936 στα ματια μου παντως η 944 ειναι πολυ πιο ομορφη απο την 968.Θεωρω πολυ πιο αρμονικο το σχεδιο της.Ειδικα στις s2 εκδοσεις της 944.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimviii έγραψε:στα ματια μου παντως η 944 ειναι πολυ πιο ομορφη απο την 968.Θεωρω πολυ πιο αρμονικο το σχεδιο της.Ειδικα στις s2 εκδοσεις της 944.

Απλά φαίνεται λίγο περισσότερο η ηλικία της, ειδικά όταν την κοιτάς από πίσω. Σαν αμάξι είναι αρκετά πιο εκσυγχρονισμένο, πάντως, από την 944. Όχι ότι με πειράζει, εμένα, αυτό, ε; :lol:
H καλύτερη της σειράς (εκτός των ομολογκασιόν):
Εικόνα
1988 944 turbo S "silver rose"
(η S έχει τα φρένα και τις ζάντες της 928GT!)

+
Αστεία/έξυπνη διαφήμιση 993ΤΤ:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#222985 Και φυσικά η μαγική ClubSport 968, που ως ξεβράκωτη από εξοπλισμό (μονώσεις, κλιματισμοί, ηχοσυσήματα αλλά και ελαφρύτερα τζάμια, μανιβέλλες, χερούλια κλπ κλπ) ήταν φυσικά και πιο φτηνή από την απλή 968. Τώρα έχουν πάει στο Θεό οι τιμές (αρκετά παραπάνω από τις απλές).

Εικόνα