George_Prix έγραψε:Ντιμη δεν ετυχε, πετυχε. Το παλεψες οσο δεν παει αλλο και βρηκες το εργαλλλειο που εψαχνες.
Anonymous Founder έγραψε:Πιο φθηνό δεν είναι να σου το στείλει ο έμπορος κατευθείαν με αυτοκινητάμαξα;

dimviii έγραψε:Το ίδιο και για Γερμανία, πχ στο τηλ 0201-76542230, όταν τηλεφωνήσεις από Έλλαδα, θα πάρεις το 0049-201-76542230George_Prix έγραψε:Ντιμη δεν ετυχε, πετυχε. Το παλεψες οσο δεν παει αλλο και βρηκες το εργαλλλειο που εψαχνες.
ρε συ πολλες φορες απελπιστηκα,ελεγα δεν ειναι δυνατον ρε συ να μην μπορουμε να σταυρωσουμε αυτοκινητο.
Αλλα με επιανε και πεισμα παραλληλα.
Σε καποιες φασεις εβλεπα και τον μικρο που στενοχωριοταν οταν στο παρα πεντε χαλαγε η αγοραπωλησια,και μου την εδινε ακομα πιο πολυ να προσπαθησω.
Καποιες φορες του ελεγα...ρε συ οτι και να γινει εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε,δεν θα μας εμποδισει τιποτα,θα την βρουμε την ακρη. Ηταν αν θελεις και ενα μαθημα να μην τα παραταει, και να το παλευει μεχρι να επιτευξει τον στοχο του.
Σκηνικο σημερα το πρωι στο τηλεφωνο με τον μικρο ,μολις ειχα μιλησει με Μιραγκε.
με παιρνει τηλ μου λεει δεν βγαινει γραμμη για Γαλλια.
Αυτοματο εβαλες ρε γιδι μπροστα?
εβαλα μου λεει το 0033
ε και πως δεν παιρνει?
κανει σαν χαλασμενο μου λεει.
απο που παιρνεις του λεω?
απο το σταθερο μου λεει
μου περναει απο το μυαλο οτι ειχα βαλει κατι φραγες πριν κατι χρονια,και λεω ρε λες να εχω αποκλεισει και αυτα?
Παρε απο το κινητο σου του λεω.
Παλι τα ιδια μου λεει.
Δεν παιρνεις το φιλο σου που πηρε πριν να μας πει πως να παρουμε τηλεφωνο?
ξαναπαιρνω Μιραγκε ρε συ δεν βγαινει γραμμη τι κανουμε λαθος?
Βγαλε απο το τηλεφωνο της αγγελιας το 0 που εχει μπροστα μου λεει
το λεω στο μικρο ολα κομπλαν.
Αισθανθηκα λιγο γιδοβοσκος να πω την αληθεια![]()
,θα καταλάβεις με τον καιρό πόσο ξεχωριστός θα νιώθεις σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους.
) Τσοπανοβλαχε.
Anonymous Founder έγραψε:Road trip πατέρας και γιος. Το βρίσκω πολύ ωραίο, ειδικά αν σκεφτείς πως τέτοιες ευκαιρίες δεν θα προκύπτουν εύκολα τώρα που μεγαλώνει ο μικρός.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]