Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#728081 Ντιμη δεν ετυχε, πετυχε. Το παλεψες οσο δεν παει αλλο και βρηκες το εργαλλλειο που εψαχνες. Κι οπως θα 'ρχεστε με το γιο σου οδηγωντας, μην κανετε καμια μ@λακια και ανεβασετε τιποτα αντρες που κανουν οτοστοπ. Μπορει να ειναι τιποτα εγκληματιες. ΜΟΝΟ για τιποτα κοριτσακια να σταματησετε :rtfm:

Κι ασε τις ευχαριστιες προς το Μιραζ. Τοσα χιλιαρικα σε γλυτωσε, στειλτου κανενα χιλιαρικακι του χριστιανου. Αλλα επειδη ειναι απασχολημενος τωρα, μου ειπε να σου δωσω εγω το ΙΒΑΝ του. Θα στο στειλω με ΠΜ προσεχως :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Ντιμη δεν ετυχε, πετυχε. Το παλεψες οσο δεν παει αλλο και βρηκες το εργαλλλειο που εψαχνες.

ρε συ πολλες φορες απελπιστηκα,ελεγα δεν ειναι δυνατον ρε συ να μην μπορουμε να σταυρωσουμε αυτοκινητο.
Αλλα με επιανε και πεισμα παραλληλα.
Σε καποιες φασεις εβλεπα και τον μικρο που στενοχωριοταν οταν στο παρα πεντε χαλαγε η αγοραπωλησια,και μου την εδινε ακομα πιο πολυ να προσπαθησω.
Καποιες φορες του ελεγα...ρε συ οτι και να γινει εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε,δεν θα μας εμποδισει τιποτα,θα την βρουμε την ακρη. Ηταν αν θελεις και ενα μαθημα να μην τα παραταει, και να το παλευει μεχρι να επιτευξει τον στοχο του.

Σκηνικο σημερα το πρωι στο τηλεφωνο με τον μικρο ,μολις ειχα μιλησει με Μιραγκε.
με παιρνει τηλ μου λεει δεν βγαινει γραμμη για Γαλλια.
Αυτοματο εβαλες ρε γιδι μπροστα?
εβαλα μου λεει το 0033
ε και πως δεν παιρνει?
κανει σαν χαλασμενο μου λεει.
απο που παιρνεις του λεω?
απο το σταθερο μου λεει
μου περναει απο το μυαλο οτι ειχα βαλει κατι φραγες πριν κατι χρονια,και λεω ρε λες να εχω αποκλεισει και αυτα?
Παρε απο το κινητο σου του λεω.
Παλι τα ιδια μου λεει.
Δεν παιρνεις το φιλο σου που πηρε πριν να μας πει πως να παρουμε τηλεφωνο?
ξαναπαιρνω Μιραγκε ρε συ δεν βγαινει γραμμη τι κανουμε λαθος?
Βγαλε απο το τηλεφωνο της αγγελιας το 0 που εχει μπροστα μου λεει
το λεω στο μικρο ολα κομπλαν.
Αισθανθηκα λιγο γιδοβοσκος να πω την αληθεια :oops: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Πιο φθηνό δεν είναι να σου το στείλει ο έμπορος κατευθείαν με αυτοκινητάμαξα;

μας εχει δωσει ενα λινκ ο πωλητης απο μια εταιρια που συνεργαζονται ,αλλα δεν εχουμε τσεκαρει τιμη ακομα.
θα το δω αυριο,και θα σας πω παιδες.
Απο οτι μου εχουν πει οι μαντραδες δεν παιζει τοσο πολυ ρολο η χωρα,αλλα ΠΟΥ ειναι στη χωρα.
Αλλο Αμβουργο,αλλο Μοναχο πχ για Γερμανια.Απο Μοναχο μπορει να βρεις και με 600.Απο Αμβουργο πας για κοντα 1000 μου ειχαν πει.
Θα δω τι τιμη θα βρω στην εταιρια που μου εδωσε,θα ρωτησω και εδω,και θα δω.
Εχουμε και ενα γνωστο που δουλευει στα καραβια απο Ιταλια-Πατρα,θα δω μηπως μπορουμε να παρουμε και απο εκει καμια εκπτωση,και αρχιζει να γινεται πιο συμφερον το οδικο.
Να δουμε και για τις πινακιδες βεβαια γιατι εαν δεν βγαινουν δεν γινεται να γινει οδικως και παμε υποχρεωτικα σε αυτοκινηταμαξα.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#728088 Τέλειες εξελίξεις, να το χαρεί ο μικρός κ να γεμίσει οδηγικές εμπειρίες με ασφάλεια!
Όλοι από ότι κατάλαβα ψηφίζουμε road trip Γαλλία....δεν το συζητάω...
Κουκλί μέσα έξω μαλακά πλαστικά με γονίδια japan , κ σε βάθος χρόνου μπορεί κ να αναβαθμιστεί σε δύναμη χαλαρά...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ντιμη δεν ετυχε, πετυχε. Το παλεψες οσο δεν παει αλλο και βρηκες το εργαλλλειο που εψαχνες.

ρε συ πολλες φορες απελπιστηκα,ελεγα δεν ειναι δυνατον ρε συ να μην μπορουμε να σταυρωσουμε αυτοκινητο.
Αλλα με επιανε και πεισμα παραλληλα.
Σε καποιες φασεις εβλεπα και τον μικρο που στενοχωριοταν οταν στο παρα πεντε χαλαγε η αγοραπωλησια,και μου την εδινε ακομα πιο πολυ να προσπαθησω.
Καποιες φορες του ελεγα...ρε συ οτι και να γινει εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε,δεν θα μας εμποδισει τιποτα,θα την βρουμε την ακρη. Ηταν αν θελεις και ενα μαθημα να μην τα παραταει, και να το παλευει μεχρι να επιτευξει τον στοχο του.

Σκηνικο σημερα το πρωι στο τηλεφωνο με τον μικρο ,μολις ειχα μιλησει με Μιραγκε.
με παιρνει τηλ μου λεει δεν βγαινει γραμμη για Γαλλια.
Αυτοματο εβαλες ρε γιδι μπροστα?
εβαλα μου λεει το 0033
ε και πως δεν παιρνει?
κανει σαν χαλασμενο μου λεει.
απο που παιρνεις του λεω?
απο το σταθερο μου λεει
μου περναει απο το μυαλο οτι ειχα βαλει κατι φραγες πριν κατι χρονια,και λεω ρε λες να εχω αποκλεισει και αυτα?
Παρε απο το κινητο σου του λεω.
Παλι τα ιδια μου λεει.
Δεν παιρνεις το φιλο σου που πηρε πριν να μας πει πως να παρουμε τηλεφωνο?
ξαναπαιρνω Μιραγκε ρε συ δεν βγαινει γραμμη τι κανουμε λαθος?
Βγαλε απο το τηλεφωνο της αγγελιας το 0 που εχει μπροστα μου λεει
το λεω στο μικρο ολα κομπλαν.
Αισθανθηκα λιγο γιδοβοσκος να πω την αληθεια :oops: :lol:
Το ίδιο και για Γερμανία, πχ στο τηλ 0201-76542230, όταν τηλεφωνήσεις από Έλλαδα, θα πάρεις το 0049-201-76542230

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#728094 ευχαριστω dekouk!

λοιπον βρηκα τις τιμες οταν παρουσιαστηκε αυτη η εκδοση το 2016.
Οπως ελεγε και ο Εντμοντ χθες οντως υπερβολικα χρηματα για αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας.

Βασικη τιμη για το 110 ιππων 23.450
απο τα εξτρα το δικο μας εχει το City plus pack 350 ευρω
το special paint 700 ευρω
24.500 συνολο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#728098 Αυτές είναι τιμές καταλόγου. Υπολόγισε κατ' ελάχιστο 1-2 χιλιάρικα κάτω στο ταμείο
Άβαταρ μέλους
By g8777
#728109 Καταρχήν συγχαρητήρια, να ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους. :s_drinks
Καλώς ορίσατε στην μεγάλη οικογένεια της ρεναουλτ :inlove: ,θα καταλάβεις με τον καιρό πόσο ξεχωριστός θα νιώθεις σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους.

Λοιπόν. Απλά 8-7 πραγματακια για να μην με ντροπιασεις ΚΑΊ στα Παρίσα.

Στείλε στον μιραγκε ένα κατοσταρικο για το κόστος των τηλεφωνημάτων. Θα κάνει πάλι μία εβδομάδα να κοιμηθεί, κρίμα είναι. :(

Το φέρνεις οδικώς από Γαλλία,αδιαπραγματευτο αυτό. Θέλω dashcam, GoPro ,οτιδήποτε, αρκεί να δω βιντεάκι να προσπαθείς να συννενοηθεις στα γαλλικά. ( "Ζε βε γιδαβραστί, βιτ βιτ! :protest: ) Τσοπανοβλαχε.

Για τα asimovματα τώρα ( όταν με το καλό καταλάβει κανας χριστιανός ότι θες να πας Ελλάδα και σπει το δρόμο).

Αφαιρείς ντουλαπάκι συνοδηγού (έτσι και αλλιώς στα 2 χρόνια ξεκολλάει και πέφτει) και προχωρείς σε 1ου σταδίου μόντα.

https://www.skroutz.gr/s/25950844/Euroglider-All-Natural-Rubber-Condoms-144%CF%84%CE%BC%CF%87.html

Euroglider για τον Eurofighter :iconcool:

Τέλος,και το ΠΙΟ σημαντικό.

https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/topic/57072-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-dpf-diesel-particulate-filter/

Να είμαστε έτοιμοι για κόντρα με τους Τεσλαιους.
:iconcool:
(Οι εργασίες αναβάθμισης ιδανικά να πραγματοποιηθούν στην Ακρόπολη, έχει δρόμο πλέον για να πάς. Αλλιώς πάνω σε καρότσα ενώ κάνετε γυρες στα Νότια προάστια).
Άβαταρ μέλους
By rafi
#728129 Καλοταξιδο να ειναι, πανεμορφο.. Νομιζω αξιζε το ψαξιμο και η ταλαιπωρια. Αν επιπλεον το φερετε και οδικως θα μιλαμε και για μια πολυ ωραια εμπειρια..

.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#728176 Καλοτάξιδο φίλε :yahoo:
Φεύγετε για Γαλλία...άσε τις αυτοκινητάμαξες...πετρελαιάρα πήρες.
Σου έχω έτοιμο και το αυτοκόλλητο :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#728181 Eυχαριστω παιδες!! :inlove:
Μακαρι να το κανουμε το ταξιδι,εαν βγαινουν πινακιδες προσωρινες,οσο κοστος και να εχουν θα το προτιμησουμε.
απο 100-200 ευρω δεν πασχουμε,απο πολλα πασχουμε. :x :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#728203 Road trip πατέρας και γιος. Το βρίσκω πολύ ωραίο, ειδικά αν σκεφτείς πως τέτοιες ευκαιρίες δεν θα προκύπτουν εύκολα τώρα που μεγαλώνει ο μικρός.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Road trip πατέρας και γιος. Το βρίσκω πολύ ωραίο, ειδικά αν σκεφτείς πως τέτοιες ευκαιρίες δεν θα προκύπτουν εύκολα τώρα που μεγαλώνει ο μικρός.

αυτο ακριβως. :s_thumbsup