Θεωρούνται κορυφαία, το ένα νομίζω είναι και ISOFIX και όχι (μαζεύει)
Θεωρούνται κορυφαία, το ένα νομίζω είναι και ISOFIX και όχι (μαζεύει)
skous έγραψε:Tα Britax AdvansaFix
Govus έγραψε:Γιατί δεν πας πρώτα στην κατηγορία "9-18" κιλών;
3ων χρονών είναι το παιδί.
Govus έγραψε:Ξέρω, έχω δύο (παιδιά...). Απλά η "γενικότερη" κατηγορία 9-36 ήταν πριν κάτι χρόνια (που ψώνισα εγώ) εντελώς μέτρια σε κρας τεστ κλπ.

xenos έγραψε:Govus έγραψε:Ξέρω, έχω δύο (παιδιά...). Απλά η "γενικότερη" κατηγορία 9-36 ήταν πριν κάτι χρόνια (που ψώνισα εγώ) εντελώς μέτρια σε κρας τεστ κλπ.
Σε 9-18 καθεται τώρα και δεν το λες και άνετα... Θα έπαιρνα 18-36 αλλά θα έχουμε θέμα με την ζώνη 3ων σημείων.
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν νομιζεις οτι με καθισματακι 9-36 κιλα θα συνεχισει να δενεται το παιδι με τις ζωνες 5 σημειων , κανεις λαθος. Πανω απο τα 18 κιλα αφαιρουνται και το παιδι χρησιμοποιει τις ζωνες 3 σημειων του αυτοκινητου.
Καλυτερα καθισμα 18-36 κιλων.
xenos έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Αν νομιζεις οτι με καθισματακι 9-36 κιλα θα συνεχισει να δενεται το παιδι με τις ζωνες 5 σημειων , κανεις λαθος. Πανω απο τα 18 κιλα αφαιρουνται και το παιδι χρησιμοποιει τις ζωνες 3 σημειων του αυτοκινητου.
Καλυτερα καθισμα 18-36 κιλων.
Σημασία δεν έχει τι νομίζω, σημασία έχει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Οι 2 επιλογές είναι:
*του βάζω τη ζώνη 3ων σημείων = δεν παίζει να την αφήσει με την καμία = δεν πάμε πουθενά
*του βάζω τις ζώνες του καθίσματος = τις μισές φορές δεν τις πειράζει = πάμε και κάπου
... Με την εξαίρεση τα "βαρίδια" της κατηγορίας 9-18 με ISOFIX (σχεδόν 15 κιλά ήταν το Maxi Cosi που είχα), τα υπόλοιπα μεταφέρονται άνετα από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο
.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]