+τα περίπτερα....
vice246 έγραψε:αγαπητε @kacey μιας και είσαι παρατηρητικός.....πρόσεξες ότι η τέντα του περιπτέρου βρίσκεται στο όριο του πεζοδρομίου, καταλαμβάνοντας όλο του το ευρος αφήνοντας ένα στενό άνοιγμα για την διέλευση των πεζών.?
vice246 έγραψε:αγαπητε @kacey μιας και είσαι παρατηρητικός.....πρόσεξες ότι η τέντα του περιπτέρου βρίσκεται στο όριο του πεζοδρομίου, καταλαμβάνοντας όλο του το ευρος αφήνοντας ένα στενό άνοιγμα για την διέλευση των πεζών.?
...εάν λοιπόν υπήρχε καποιος πελάτης στο περίπτερο θα έπρεπε αναγκαστικά να κατεβούν οι διερχόμενοι πεζοί στο δρόμο για να συνεχίσουν τη διαδρομη τους...
edmond έγραψε:απο το συγκεκριμενο σημειο περναω 10 φορες την ημερα.
στο σημειο του περιπτερου, πρεπει κλασικα καποιος να κατεβει στον δρομο εαν υπαρχει καποιος που ψωνιζει.
vice246 έγραψε:..............

Yugo_para_siempre έγραψε:
Τελος και πιο σημαντικο. Εχεις τονισει μεν οτι φταιει πιο πολυ ο οδηγος, αλλα εχεις αποκαλεσει ηδη δυο-τρεις φορες ηλιθια μια γυναικα η οποια διαμελιστηκε επειδη ισως δεν κοιταξε αριστα οταν κατεβαινε στο δρομο, την ωρα που ενα περιπτερο σιγουρα της δυσκολεψε παρα πολυ τη διελευση απο το πεζοδρομιο και ενας καφρος περνουσε σφαιρα εχοντας κανει τοσες παραβασεις του ΚΟΚ...
Μαλλον θα ειχε καποια ευθυνη και αυτη αλλα ηταν τετοια που να της αξιζει τετοια επιθετικη αντιμετωπιση διδακτικου υφους;
Τα μακραν βασικοτερα αιτια του τρομερου δυστυχηματος ηταν η απιστευτη ανευθυνοτητα του οδηγου, το πλατος του πεζοδρομιου και η θεση του περιπτερου ενω η ευθυνη της ατυχης γυναικας ειναι ποσοστιαια παρα πολυ μικροτερη.
bill33 έγραψε:vice246 έγραψε:αγαπητε @kacey μιας και είσαι παρατηρητικός.....πρόσεξες ότι η τέντα του περιπτέρου βρίσκεται στο όριο του πεζοδρομίου, καταλαμβάνοντας όλο του το ευρος αφήνοντας ένα στενό άνοιγμα για την διέλευση των πεζών.?
Πόσο νόμιμο είναι αυτό;
kacey έγραψε:
Εγω δεν παω να ριξω μικρο ή μεγαλο μεριδιο ευθυνης στη πεζη, εγω λεω πολυ απλα οτι αν δεν περπαταγε στο δρομο οπως συνηθιζουν τα γιδια αυτης της χωρας
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]