Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By corsair
rx8_drifter έγραψε:
Θα ομολογήσω ότι δεν τον είχα τοσο βιτσιόζο τον Νίκο :lipsealed:
2 χρόνια υπομονή, χυσίματα στη μάπα, ομολογώ ότι είμαστε πολύ προχώ σε αυτό το φόρουμ :s_inlove

τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι :lol:

Παντως:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
elteo έγραψε:Και στην τελική αφήστε τον να χαρεί το καινούργιο αμάξι του. Με το να του λέτε συνέχεια ότι είναι άσχημο (που δεν είναι) τι κερδίζετε;

Εγώ δεν είπα ότι είναι άσχημο... Απλά ότι το δικό μου είναι πιο όμορφο... :s_tongue

προφανώς και δεν το λέω σοβαρά, αν κάποιος δεν καταφέρνει να το καταλάβει...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#465421 Εγω πάλι καταλαβαίνω οτι φτάσαμε στο επίπεδο του οτι όποιος έχει-πήρε πιο γρήγορο αμάξι, είναι και πιο γαμάτος.
Κοτζαμάν μαντράχαλοι όλοι μας, άλλοι με οικογένειες-παιδιά-υποχρεώσεις που σε κάνουν να βλέπεις λιγάκι αλλιώς τα πράγματα και καθόμαστε και ξεσυναιριζόμαστε με |λογοκρισία| επιπέδου δημοτικού.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
edmond έγραψε:Εγω πάλι καταλαβαίνω οτι φτάσαμε στο επίπεδο του οτι όποιος έχει-πήρε πιο γρήγορο αμάξι, είναι και πιο γαμάτος.

Η αλήθεια να λέγεται! :rtfm:

Τέτοια επιτυχία τα υπερ-ατού...

Εικόνα

Βασικά όποιος έχει μεγαλύτερα τέλη...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#465491 Σταύρο, δε θα έλεγα "κρίμα" στον τιράντα, πιο πολύ στον πρώην ιδιοκτήτη. Δε μπόρεσα να "σταθώ" οικονομικά.
Οι απαντήσεις στο σχετικό τοπικό.

Τώρα αυτό. 135€ τέλη
1930 m ψηλά ε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
edmond έγραψε:Εγω πάλι καταλαβαίνω οτι φτάσαμε στο επίπεδο του οτι όποιος έχει-πήρε πιο γρήγορο αμάξι, είναι και πιο γαμάτος.
Κοτζαμάν μαντράχαλοι όλοι μας, άλλοι με οικογένειες-παιδιά-υποχρεώσεις που σε κάνουν να βλέπεις λιγάκι αλλιώς τα πράγματα και καθόμαστε και ξεσυναιριζόμαστε με |λογοκρισία| επιπέδου δημοτικού.

Αδερφέ, στο δικό μου θα βάλω ζάντες αλουμινίου σε λίγες μέρες, μετά από 11 χρόνια με τάσια. Τρέλα :yahoo: :metalo:

Και για να είμαστε on topic: €320 και φέτΟ :s_shout
Άβαταρ μέλους
By mousatos
red_monster έγραψε:Εκτός από ΙΧ αλλάζουμε και καμία γκομενα που και που, χαλαρώνει :shifty:

μάλλον αυτό είναι η ρίζα του προβλήματος
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#465614 Πωπω, είχα ξεχάσει πως είναι να πληρώνεις τέλη.

690 για 295 άλογα = 2,34€ το άλογο :lol:

Το καταθετήριο το κρατάμε στο αμάξι ή όχι? Το έχω ξεχάσει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#465654 Κι εσένα σε έχω ανά ίππο... :lol:

Εγώ δεν την έβγαλα την απόδειξη... δεν χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
MIXOStsi έγραψε:Κι εσένα σε έχω ανά ίππο... :lol:

Εγώ δεν την έβγαλα την απόδειξη... δεν χρειάζεται.

Κάτσε ρε, πως? 200 άλογα δεν είσαι, 2λτ με 660 γιούρο ή όχι? :hmmm: