Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#840923 Ετσι απο περιεργεια κοιταξα και εγω την δικια μου μεταβολη στο κοστος του ασφαλιστηριου.

20-21: 336,42

21-22: 315,62

22-23: 347,18

23-24: 364,53

Κοντα 30 ευρωπουλινια αυξηση . :omg:

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ .

G47 δεν εισαι αξιος να φερεις αυτο το γραμμα, θα στο ξεριζωσω με τα δοντια μου :adminpower: :x

(Μειχτη ασφαλεια, Bugatti Type 57 SC )
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#840929 Διαβαζω κατι εξωφρενικα νουμερα παντως. Εγω με 1800αρι του 2001 εδωσα για ετησιο συμβολαιο μαζι με οδικη βοηθεια 137,50€

Αυτη τη φορα με βαλανε στην Anytime και εχει τις εξης παροχες:

Αστική Ευθύνη (Κ: 1300000 €)
Αστική Ευθύνη Σωματικές Βλάβες (Κ: 1300000 €)
Αστική Ευθύνη Υλικές Ζημιές (Κ: 1300000 €)
Φροντίδα ατυχήματος
Ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος
Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
Νομική Προστασία (Κ: 1500 €) (Η κάλυψη παρέχεται από την ARAG SE)
Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης έπειτα από σύγκρουση
Υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια λόγω θανάτωσης ή τραυματισμού απο τροχαίο.
Οδική βοήθεια (Η κάλυψη παρέχεται από την EUROP ASSISTANCE)
Προσωπικό Ατύχημα (Κ: 15000 €)
Θάνατος (Κ: 15000 €)
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (Κ: 15000 €)
Μόνιμη Μερική Ανικανότητα (Κ: % επί των 15000)
Ιατρικές Συμβουλές
Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#840934 @George_Prix,
To δικό σου είναι απλώς αστική ευθύνη και οδική βοήθεια. Δεν έχεις τις επιπλέον καλύψεις και θραύση και κλοπή, και η νομική προστασία είναι για πολύ μικρό ποσό (1500€).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:@George_Prix,
To δικό σου είναι απλώς αστική ευθύνη και οδική βοήθεια. Δεν έχεις τις επιπλέον καλύψεις και θραύση και κλοπή, και η νομική προστασία είναι για πολύ μικρό ποσό (1500€).

Ασε μια φορα να το παιξω κι εγω αλεπουδιαρα παναθεμα σε :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:
(Μειχτη ασφαλεια, Bugatti Type 57 SC )

Έχουν ακριβύνει τα ανταλλακτικά στις παλιές Bugatti και έχει αυξηθεί η αξία τους, άρα σου ανεβάζει πολύ το ασφάλιστρο κλοπής, να ξέρεις. Αυτό μου είπαν κι εμένα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#841052 15€, είναι κλάιν μάιν όντως, 40€, ήτοι 20% πάνω και έχοντας φάει άλλα 40€ την προηγούμενη χρονιά, δεν γίνεται να συγχωρεθεί, πρέπει να τιμωρηθεί να βάλουν μυαλό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#841057 Περίπου τα ίδια και για το vitara του πεθερού. 240 €, από 230 € την προηγούμενη χρονιά. Μόνο που η ασφαλιζόμενη αξία είναι 800 € (ίδια με πέρυσι) :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#841063 Δε θα πω και καμια εξυπναδα τωρα... Πιο σωστα σαν κουτοπονηρια θα το θεσω. Αλλα επειδη και οι εταιριες ειναι αλητες δεν τους λυπαμαι κιολας.

Σε ολη μου τη ζωη δεν εχω κανει θραυση κρυσταλλων. Μια φορα ετυχε να σκασει ενα πετραδακι και να αφησει ενα στιγμα και απλα εκανα υπομονη για λιγους μηνες. Στην επομενη ασφαλιση εβαλα θραυση και μετα απο 1 μηνα πηγα και αλλαξα το παρμπριζ. Εκτοτε δεν ετυχε να ξανασπασει οποτε ειμαι συνολικα πολυ κερδισμενος. Γενικα ή στιγμα θα αφησει το πετραδακι ή στη χειροτερη θα κανει καμια μικρη ρωγμη που ειναι ανεκτη για λιγο καιρο, οποτε θεωρω οτι αξιζει η κουτοπονηρια!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#841064 και αν σου σπασουν τζαμι απο κλοπη? Ναυλον και ταινια μεχρι να ληξει το 6μηνο?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:και αν σου σπασουν τζαμι απο κλοπη? Ναυλον και ταινια μεχρι να ληξει το 6μηνο?

Αυτο να σου πω την αληθεια δεν το πολυφοβαμαι...

Το αμαξι το παρκαρω μεσα σε αυλη και τα μικρα διαστηματα που το παρκαρω στο δρομο φροντιζω να μη φαινεται ΤΙΠΟΤΑ προκλητικο μεσα στο αμαξι. Ουτε καν σακουλα απο σουπερ μαρκετ που θα μπορουσε να τους κεντρισει το ενδιαφερον.

Τεσπα, μια ιδεα ειπα. Εμενα μεχρι τωρα μου εχει αποφερει πολλα λεφτα κερδος παντως. Πιθανοτατα κι αλλοι που δεν τους εχουν σπασει κλεφτες ποτε το τζαμι, να κανουν τις πραξεις και να δουνε οτι "τσαμπα" πληρωσαν θραυση τα τελευταια 30 χρονια :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#841075 Γνωστο το κολπο. Μεχρι που ειχα ακουσει πολυ παλια οτι θα ελεγχουν τα τζαμια αν ειναι οκ , πριν τα ασφαλισουν . Δεν ξερω αν εγινε και ποτέ βεβαια, γιατι δεν συμφερει
Άβαταρ μέλους
By nikos
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:και αν σου σπασουν τζαμι απο κλοπη? Ναυλον και ταινια μεχρι να ληξει το 6μηνο?

Αυτο να σου πω την αληθεια δεν το πολυφοβαμαι...

Το αμαξι το παρκαρω μεσα σε αυλη και τα μικρα διαστηματα που το παρκαρω στο δρομο φροντιζω να μη φαινεται ΤΙΠΟΤΑ προκλητικο μεσα στο αμαξι. Ουτε καν σακουλα απο σουπερ μαρκετ που θα μπορουσε να τους κεντρισει το ενδιαφερον.

Τεσπα, μια ιδεα ειπα. Εμενα μεχρι τωρα μου εχει αποφερει πολλα λεφτα κερδος παντως. Πιθανοτατα κι αλλοι που δεν τους εχουν σπασει κλεφτες ποτε το τζαμι, να κανουν τις πραξεις και να δουνε οτι "τσαμπα" πληρωσαν θραυση τα τελευταια 30 χρονια :s_dunno
12 ευρώ το χρόνο μου βγαίνει η θραύση κρυστάλλων.
Θα κάτσω να μπω σε μια διαδικασία αν το σπάσουν να κάνω στο άλλο εξάμηνο κάλυψη θραύσης για να γλυτώσω 12 ευρώ όλη τη χρονιά?
Θα κυκλοφορώ με σακούλα στο τζάμι μέχρι να λήξει η παλιά?
Αν φτάσω σε αυτό το σημείο τότε κακώς κυκλοφορώ με αμάξι γιατί δε θα είμαι ικανός ουτε ποδήλατο να συντηρήσω.
Φαντάζομαι σε πιο σοβαρά θέματα που θα είναι φρένα ή μηχανικά τι εκπτώσεις θα έκανα.
Όχι φιλε