Λέω να το γυρίσω σε Anytime, πακέτο Value + όλα τα εξτρά που έχει προς επιλογή (φυσικά φαινόμενα, θραύση κλπ) και βγαίνει γύρω στα 330 το έτος.
Καλύψεις πάνω κάτω οι ίδιες.
Δεν ξέρω τι με κρατάει (έχω ένα μήνα ακόμα περιθώριο)
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Είμαι 9 χρόνια στην Ευρωπαική Πίστη. Έκπτωση δεν μου έχουν κάνει ποτέ, δίνω γύρω στα 250 το εξάμηνο.
Λέω να το γυρίσω σε Anytime, πακέτο Value + όλα τα εξτρά που έχει προς επιλογή (φυσικά φαινόμενα, θραύση κλπ) και βγαίνει γύρω στα 330 το έτος.
Καλύψεις πάνω κάτω οι ίδιες.
Δεν ξέρω τι με κρατάει (έχω ένα μήνα ακόμα περιθώριο)
Σε HD δοκίμασες να δεις τι σου βγάζει;
Dimitris_P έγραψε:δίνω γύρω στα 250 το εξάμηνο.
Είσ τρλός πδάκιμ ;
George_Prix έγραψε:REALZEUS έγραψε:NickTG έγραψε:Κάπως έτσι θα γίνει.
Θα ελέγξω τιμές από τις σελίδες και θα διαλέξω αυτή που φαίνεται καλύτερη σε φυσιολογική τιμή.
Φιλική συμβουλή, αν μου επιτρέπεις. Οι σελίδες των ασφαλιστικών δίνουν συνήθως πιο ακριβή τιμή από ότι αυτές οι σελίδες τύπου insurancemarket, pricefox κλπ. Το έχω διασταυρώσει πολλές φορές. Παίρνω προσφορά από μια από αυτές τις σελίδες (πάντα 3-4 Ευρώ φτηνότερη η insurancemarket από την pricefox) και την ίδια στιγμή μπαίνω στην σελίδα της ασφαλιστικής και μου δίνει 10-20 Ευρώ πιο ακριβή τιμή για τις ίδιες καλύψεις! Εκεί που κατέληξα είναι ότι αυτοί οι online brokers παίρνουν μαζικά συμβόλαια-προμήθειες και δίνουν καλύτερες τιμές έτσι από ότι αν μπεις σαν ιδιώτης και ζητήσεις τιμή κατευθείαν από την ασφαλιστική.
Σωστος. Κι εγω εδω και καμια 15αρια χρονια εχω μπλεξει με insurancemarket και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος. Το μονο που κανω 1 φορα το χρονο οταν μου στελνουν email οτι ληγει το συμβολαιο, ειναι αντι να πληρωσω αυτοματα το νεο, να τους παιρνω ενα τηλεφωνακι. Τους ρωταω αν εχει κατι φθηνοτερο με τις ιδιες παροχες και τις περισσοτερες φορες βρισκουν μια αλλη εταιρια και γλυτωνω αλλα λιγα ευρωπουλα.
Ασε που γλυτωνω κι απιστευτο χρονο με αυτον τον τροπο. Αντι να ψαχνω εγω 15-20 εταιριες και τα ψιλα γραμματα της καθεμιας, το κανουν αυτοι για μενα και μου στελνουν ενα νεο email στο καπακι με την επιλογη μου. Εχουν κι ολα τα στοιχεια μου οπως κι αυτα του αυτοκινητου και δεν πρεπει να μου φτιαχνουν νεα καρτελα καθε φορα στην εταιρια που θα επιλεξω μονος μου.
Έτσι είναι. Το μόνο που με εκνεύρισε στην insurancemarket είναι ότι μου έκαναν αυτόματη ανανέωση και φυσικά τους πήρε ο διάολος όταν μου έστειλαν mail ότι με χρέωσαν χωρίς την συγκατάθεσή μου. Αμέσως βέβαια την ακύρωσαν, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η πρακτική!
σαν να έχει καλές τιμές σε κάτι δοκιμές που έκανα.
Φεύγει πάραυτα λοιπόν το Renault TCE και θα δούμε και για τα υπόλοιπα αναλόγως. Δεν πάμε καλά.
Πήρα και τηλέφωνο και μου πρόσφεραν ένα 5% έκπτωση, τους είπα ευχαριστώ αλλά δεν το αποδέχομαι. Μιλάμε για ένα αυτοκινητάκι που δεν έχει ζητήσει ποτέ το παραμικρό, ούτε θραύση κρυστάλλων.
Δεν δικαιολογείται.
Anonymous Founder έγραψε:H HD αποφάσισε το ένα αυτοκίνητο της οικογένειας πως δεν θέλει να το ασφαλίσει. Φάγαμε μια γερή αύξηση πέρυσι, από τα 150€ ετήσιο πήγε στα 190€ και θεώρησα πως ΟΚ, ήταν πριν πολύ φθηνό όντως, άντε να το καταπιώ. Φέτος όμως είπε να μας ρίξει άλλο ένα 40άρι στο κεφάλι, και ζητάει 230€.
Φεύγει πάραυτα λοιπόν το Renault TCE και θα δούμε και για τα υπόλοιπα αναλόγως. Δεν πάμε καλά.
Πήρα και τηλέφωνο και μου πρόσφεραν ένα 5% έκπτωση, τους είπα ευχαριστώ αλλά δεν το αποδέχομαι. Μιλάμε για ένα αυτοκινητάκι που δεν έχει ζητήσει ποτέ το παραμικρό, ούτε θραύση κρυστάλλων.
Δεν δικαιολογείται.
σας τα ελεγα πολλα χρονια πριν για τη μαλακισμενη πολιτικη τιμολογισης που εχουν.
ποτε δηλωση ατυχηματος,ιδιο αυτοκινητο,ιδια κατοικια,τρελη αυξηση.
Ρωταγες αλλους στην ιδια εταιρια και πληρωναν λιγοτερο για αυτοκινητα διπλασια αξιας.
Τις ίδιες φίφες έκανε και η Anytime κάποτε και έφυγε το μισό πελατολόγιο. Προφανώς για να είμαστε εκεί είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά προφανώς επίσης η τιμή πρέπει να είναι κορυφαία, όχι να σου κάνουν κάθε χρόνο αυξήσεις!
Δεν πάμε καλά...
@mousatos
Δεν πιάνει το κόλπο πια, θέλουν πινακίδα από παρόμοιο αμάξι. Σε κάθε περίπτωση, δεν με νοιάζει τι ζητάνε σε άλλους, με νοιάζει πως δεν γίνεται να ζητάς αύξηση 20+% μέσα σε ένα χρόνο, έχοντας πάρει άλλο τόσο τον προηγούμενο. Ο πελάτης δεν είναι πρόβατο. Τα έχω πάρει στο κρανίο και έχω πληρώσει ήδη την επόμενη.
Η μεθοδος του Κωστου που λενε
Fiat Panda 7,6l/100km
PaNick67 έγραψε:Οπως το σκεφτομαι και απο εμπειρια η πρωτη φορα εχει πολυ χαμηλη τιμη ισως και η ανανεωση. Απο την 3η αναεωση αρχιζει κι ανεβαινει. Μεχρι να πας αλλου και μετα απο ενα χρονο επιστρεφουν στις παλιες καλες τιμες
Η μεθοδος του Κωτσου που λενε
yeap , έτσι ακριβώς. Αλλά στην τιμή κάνει reset μετά από 40 μέρες , αν μπορείς να κυκλοφορείς με μηχανάκι και να περιμένεις.
mousatos έγραψε:PaNick67 έγραψε:Οπως το σκεφτομαι και απο εμπειρια η πρωτη φορα εχει πολυ χαμηλη τιμη ισως και η ανανεωση. Απο την 3η αναεωση αρχιζει κι ανεβαινει. Μεχρι να πας αλλου και μετα απο ενα χρονο επιστρεφουν στις παλιες καλες τιμες
yeap , έτσι ακριβώς. Αλλά στην τιμή κάνει reset μετά από 40 μέρες , αν μπορείς να κυκλοφορείς με μηχανάκι και να περιμένεις.
Να μείνεις ανασφάλιστος για 40 μέρες;Και αν σπάσει ο διάολος και γίνει έλεγχος σε αυτό το διάστημα;
bill33 έγραψε:mousatos έγραψε:PaNick67 έγραψε:Οπως το σκεφτομαι και απο εμπειρια η πρωτη φορα εχει πολυ χαμηλη τιμη ισως και η ανανεωση. Απο την 3η αναεωση αρχιζει κι ανεβαινει. Μεχρι να πας αλλου και μετα απο ενα χρονο επιστρεφουν στις παλιες καλες τιμες
Να μείνεις ανασφάλιστος για 40 μέρες;Και αν σπάσει ο διάολος και γίνει έλεγχος σε αυτό το διάστημα;
Σε προστατευει το εμβολιο για αυτο το διαστημα