Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Focusman91 έγραψε:Πολυ γραψιμο και αφαιρεση πινακιδων πέριξ του Κολωνακίου τα τελευταία Σαββατοκυριακα. Κερδος για το κράτος και για τους ιδιοκτητες Parking. Win-win!!
Προσεχετε λοιπόν που το αφηνετε το αυτοκίνητο σας!
.

Θυμα επεσε και μια φιλη μου η οποία παρκαρε το αυτοκίνητο της σε θεση πρεσβειας την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα.
Παμε μαζι τη Δευτέρα για να της δειξω τα κατατοπια (μιας και ακομα θυμάμαι που αναγκαστηκα να τις καταθεσω πριν 4 μηνες και το οτι χαλασα το γραφειο του διευθυντή και τους εσβησα και τα φωτα στο γραφείο. ). Προετοιμαστειτε για μεγαλη ουρά και τουλάχιστον μια ωρα αναμονη. Σημερα της απαντησαν στην ενσταση. (Εγω μεσα σε ενα τεταρτο μετα την κατάθεση της ενστασης ειχα παρει πισω τις πινακιδες μου). Εν τελει θα της επιστραφουν τη Δευτέρα. Οπότε αν δε θελετε να μπλεξετε, να πληρώνετε τσαμπα 40 € και να μεινετε χωρις αυτοκινητο για 10 μερες, βρειτε αλλους τρόπους να κατεβειτε κέντρο! Αυτη την εποχή δεν ειναι καθόλου καλη ιδεα.

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#87957 Κατηγορούμε την Αστυνομία όταν βαριούνται τη ζωή τους/όταν αποφεύγουν να κάνουν τη δουλειά τους. Τώρα θα τους κατηγορούμε κι όταν την κάνουν σωστά;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Focusman91 έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Πολυ γραψιμο και αφαιρεση πινακιδων πέριξ του Κολωνακίου τα τελευταία Σαββατοκυριακα. Κερδος για το κράτος και για τους ιδιοκτητες Parking. Win-win!!
.

Θυμα επεσε και μια φιλη μου η οποία παρκαρε το αυτοκίνητο της σε θεση πρεσβειας την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα.
Παμε μαζι τη Δευτέρα για να της δειξω τα κατατοπια (μιας και ακομα θυμάμαι που αναγκαστηκα να τις καταθεσω πριν 4 μηνες και το οτι χαλασα το γραφειο του διευθυντή και τους εσβησα και τα φωτα στο γραφείο. ). Προετοιμαστειτε για μεγαλη ουρά και τουλάχιστον μια ωρα αναμονη. Σημερα της απαντησαν στην ενσταση. (Εγω μεσα σε ενα τεταρτο μετα την κατάθεση της ενστασης ειχα παρει πισω τις πινακιδες μου). Εν τελει θα της επιστραφουν τη Δευτέρα. Οπότε αν δε θελετε να μπλεξετε, να πληρώνετε τσαμπα 40 € και να μεινετε χωρις αυτοκινητο για 10 μερες, βρειτε αλλους τρόπους να κατεβειτε κέντρο! Αυτη την εποχή δεν ειναι καθόλου καλη ιδεα.

.

Τι εννοεις έπεσε θύμα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#88036 Για να φανει πιο μελό το γραψα.

Dimsabas δεν εχω καποιο θεμα που γραφουν, αρκει να ηταν τοσο δουλευταραδες και οταν το κρατος δεν ηταν στα προθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, οπως ειναι τωρα. ;)

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Focusman91 έγραψε:
.

.

Πάντα γράφανε στο Κολωνάκι, ειδικά στην πλατεία
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#88045 Αληθεια? Οταν γυρισα Αθηνα, απο Σεπτεμβρη μεχρι και μεσα Γεναρη δεν ειχα δει πολλη κινηση απο τους αστυνομους. Γι αυτο και μου κανει εντυπωση.

.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#88049 Απο οταν καταργηθηκε η δημοτικη αστυνομια μεχρι που ηρθε στα πραγματα η κυβερνηση που θα τα διορθωσει ολα, εχω την εντυπωση οτι ειχαν αφεθει στη τυχη τους αυτα τα πραγματα στο Κολονακι. Ειδικα στην αρχη (της καταργησης) ηταν σιγουρα ετσι.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#88060 Αυτός ο δύσμοιρος ο Πειραιάς, μετά και από τις "νέες" κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έχει εγκαταλειφθεί πλήρως στην τύχη του :( ...

Πρέπει να είναι πολιτική απόφαση, δεν εξηγείται αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#88067 Τις πρωτες 2-3 μερες μετα τις μονοδρομησεις κλπ, που κανεις δεν παρκαρε εκει που δεν επρεπε, ο Πειραιας γαμουσε. Μετα επανηλθαν οι ουγκ! και τα εκαναν τρισχειροτερα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Focusman91 έγραψε:Για να φανει πιο μελό το γραψα.

Dimsabas δεν εχω καποιο θεμα που γραφουν, αρκει να ηταν τοσο δουλευταραδες και οταν το κρατος δεν ηταν στα προθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, οπως ειναι τωρα. ;)

Ένας λόγος παραπάνω, τώρα που το κράτος είναι στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης να το βοηθήσουν κάνοντας την δουλειά τους -> επιβάλλοντας πρόστιμα σε αυτούς που κάνουν την ζωή όλων στην πόλη πιο δύσκολη.
Άβαταρ μέλους
By kacey
giannik1977 έγραψε:Τι κανει ο δήμαρχος;;

Δεχεται συναντησεις με τους μαγαζατορες για να τους ακουει να λενε οτι πρεπει να αφηνονται ολοι αυτοι να κανουν οτι θελουν γιατι αλλιως πεφτει η δουλεια (απο το πελατη που δεν βρισκει να παρκαρει ΕΞΩ απο τη καφετερια) κλπ κλπ. Πριν κανα μηνα ειχαν παει στο δημαρχειο να ζητησουν να ξαναγινει διπλης η Πειραικη...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#88097 (η κοπελα μου μενει στη Πειραικη, παιζω και τεννις στα γηπεδακια εκει και παω και σε ενα συγκεκριμενο μπαρακι = μπορω να εχω αποψη, που ειναι η εξης:)

Για να μπορει να ειναι διπλης κυκλοφοριας η Πειραικη χωρις προβληματα, πρεπει να εφαρμοζεται ΑΥΣΤΗΡΑ η απαγορευση σταθμευσης σε ολη τη μια πλευρα της* (πλευρα θαλασσας) και σε πολλα κομματια ΚΑΙ στην αλλη (πλευρα που ειναι τα κτιρια) γιατι πολυ απλα ειναι στενος δρομος που εξυπηρετει μεγαλο φορτο οχηματων (ακομα και τωρα, φαντασου και χ2 - ισως και παραπανω - με διπλοδρομηση εκ νεου) και αυτο δεν αλλαζει. Πραγμα που επισης θα βρει σθεναρη αντισταση και απο τους μαγαζατορες αλλα ΚΑΙ απο τους κατοικους.

Επισης, με μονοδρομημενη τη Γρηγ. Λαμπρακη με κατευθυνση απο το πασαλιμανι προς τα εξω απο το πειραια, δεν θα εχει και μεγαλο νοημα η επαναφορα.

*μονο 2 κομματια συνολικου μηκους <400μετρων μπορω να σκεφτω οπου μπορουν να παρκαρουν και απο τις δυο πλευρες ΚΑΙ να κυκλοφορουν δυο λωριδες απροσκοπτα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#88100 +1 kc, πολύ σωστή η μονοδρόμηση, όσο θυμάμαι να προσπαθούν να περάσουν λεωφορεία μεσημέρι κυριακής από εκεί όταν ήταν διπλής :dizzy:

και οι υπόλοιπες σωστές είναι, το έβλεπα από τότε που ξεκίνησαν, αλλά με μηδενική αστυνόμευση όντως δεν γίνεται τίποτα

offtopic ποιο μπαρ?