Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#54065 Σφαγμενο κοκκινο; Αυτο δεν ειναι τιποτα. Που να δεις smart να δημιουργουν λωριδες κυκλοφοριας στην εθνικη....

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Pitt
drdino έγραψε:Ομολογώ ότι κι εγώ το έπαθα το σοκ, και ακόμα δεν έχω κλείσει 6 ώρες. :dizzy:

Μια χαρά οδηγάμε! :rtfm:

Το σοκ το έπαθες επειδή σου φαίνεται ότι τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανάποδα. Μέχρι των Φώτων θα έχεις συνηθίσει. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mirage έγραψε:Σφαγμενο κοκκινο; Αυτο δεν ειναι τιποτα. Που να δεις smart να δημιουργουν λωριδες κυκλοφοριας στην εθνικη....

Sent from Corsair's brick

Αυτό το βλέπεις όλες τις μέρες του χρόνου (:whatever:). Και όχι μόνο από smart βεβαίως-βεβαίως :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#54140 Γυρνώντας από το φροντιστήριο σήμερα, κινούμαι με περίπου 40 σε λεωφόρο που έχει άπειρη κίνηση σε πεζούς και παρκαρισμένα όπως νάναι, αλλά παραδόξως όχι στον ίδιο τον δρόμο. Ηλικιωμένος πάει να περάσει, διστάζει και την στιγμή που είμαι σχεδόν μπροστά του περνάει. Κοκάλωμα, μπαίνει το ABS και σταματώ ελάχιστα πριν τον αγγίξω. Μου κάνει νόημα ότι αναγνωρίζει ότι φταίει, και μου γνέφει να περάσω. Του γνέφω χαμογελώντας να περάσει αυτός. Το σώσαμε. Αν πήγαινα με +10 αμφιβάλλω αν θα την είχε γλιτώσει χωρίς επαφή.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#54309 Σήμερα μετά την έξοδο από περιφερειακή σταματάω στο φανάρι για 40 Εκκλησιές.

Το ΖΩΟΝ που έχει σταματήσει δίπλα με μαύρο EOS (και πινακίδες Ι******) ανοίγει μια χαραμάδα το παράθυρο και πετάει έξω κάτι διαφημιστικά φύλλα.

Να μη φαίνεται άσχημο μέσα το αμάξι με τα διαφημιστικά που δεν θέλουμε.
Καλύτερα να τα πετάξουμε έξω, στον δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#54730 1) Αντιθετως κινουμενα ΙΧ και παπι. Ο παπιας στριβει (αριστερα για εκεινον) οπως ερχεται χωρις καν να κατσει να το σκεφτει, μπροστα στη πορεια αυτου που ερχεται απο απεναντι. Ο ΙΧης του κανει τη χαρη να καβαλησει τα φρενα ωστε να καταφερει να περασει ορθιος, και ο παπιας τον βριζει και απο πανω...Ο ΙΧης τον παιρνει στο κυνηγι, ελπιζω να τον πατησε επιτηδες.

2) παπι παει να πατησει πεζο και καταληγουν να μαλωνουν για το ποιος επρεπε να περασει και ποιος να σταματησει. Περασαν και οι δυο με κοκκινο...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#54742 Σκηνικό τις προάλλες στην χριστουγεννιάτικη Βιέννη.... τουρίστρια περνάει το δρόμο και πάει σε αστυνομικούς να ρωτήσει πώς πάνε στο τάδε....
Απάντηση: γιατί περάσατε το δρόμο (πεζή) με κόκκινο; το ξέρετε ότι έχει πρόστιμο;
Χαχαχα.... (της το χάρισαν αλλά την κατσαδα την έφαγε)
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
leonp έγραψε:Σήμερα μετά την έξοδο από περιφερειακή σταματάω στο φανάρι για 40 Εκκλησιές.

Το ΖΩΟΝ που έχει σταματήσει δίπλα με μαύρο EOS (και πινακίδες Ι******) ανοίγει μια χαραμάδα το παράθυρο και πετάει έξω κάτι διαφημιστικά φύλλα.

Να μη φαίνεται άσχημο μέσα το αμάξι με τα διαφημιστικά που δεν θέλουμε.
Καλύτερα να τα πετάξουμε έξω, στον δρόμο.

Εδώ προχθες κατεβενοντας το Δερβένι, Ραφ 4 μπροστά ανοίγει παράθυρο κ ξεκινάει ενα άδειο πλαστικό μπουκάλι, 2 μπουκάλι, 3 μπουκάλι!

Τη μας νοιάζει τώρα η κίνηση κ οι απο πίσω κλαιν, τα σκουπίδια να πεταξουμε μωρέ! Βγήκε για Κιλκίς αλλά είμαι σίγουρος θα άδειασε όλα τα σκουπίδια του στο δρόμο!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#55079 Πρόκειται για τον συμπαίκτη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις... Συνέβη πριν περίπου 10 ημέρες...

"Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης και θα πληρώσει κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ!"

http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... arko-rois/
Άβαταρ μέλους
By Dodger

:lipsealed:

Πόσο χρονών να είναι ο πιτσιρικάς που οδηγεί το επικαθήμενο; Από το 4:21 και μετά...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#55282 Νομίζω ένα tweet με το link του video στο λογαριασμό της ΕΛΑΣ θα είναι αρκετό να ασχοληθεί κάποιος με τις παραβάσεις του ΚΟΚ, με τις ποινικές ευθύνες του γονέα, κτλ....
Άβαταρ μέλους
By krom
#55289 Πω αυτό το κανάλι στο youtube είναι γαμάτο. Στα βίντεο έχει παραβιάσει όλον τον ΚΟΚ. Είναι και από περιοδικό ρε φίλε, επίσημα :dizzy:

Διαμάντια

Η Χριστίνα μας ξεναγεί στην ''Πριγκίπισσα του Βορρά'', το προσεγμένο 164 από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, φτάνοντας το στα όρια του, υπό την επιτήρηση του ιδιοκτήτη του Δημήτρη Μπακρατσά.
Άβαταρ μέλους
By krom

μοαχαχαχαχαχαχααχα αχαχαα