Αυτά στις χώρες ´οπου η ζωή είναι φτηνή και το δικαίωμα των οδηγών στην παρανομία ιερο.
Αυτά στις χώρες ´οπου η ζωή είναι φτηνή και το δικαίωμα των οδηγών στην παρανομία ιερο.
nass έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Η κίνηση στις διαχωριστικές ανάμεσα στα αυτοκίνητα επιτρέπεται μόνο στο φανάρι όταν είναι ακίνητα.
Εμμμ, βασικά απαγορεύεται πάντα.

kacey έγραψε:*Και οπως σου ειπα το εχω ξαναδει το εργο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, αυτοκινητο να παιρνει μαζι του πεζο που κατεβηκε για 3 βηματα στην ασφαλτο χωρις να γυρισει το κεφαλακι του να κοιταξει, αλλα κατεβηκε ακριβως εκεινη τη στιγμη που αυτοκινητο περναγε απο διπλα του. Με 30 χαω. Οχι με 150.
(αν ήταν φάμπια ή πόλο δε θα αναφερόταν καν το μονδέλο).
, στα 5 μέτρα έστριβα δεξιά, γι αυτό βρισκόμουν στη συγκεκριμένη λωρίδα.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Στην θέση της πεζής θα μπορούσε να είναι κάποιο χαλασμένο όχημα, ένα κουτί που είχε πάρει ο αέρας, ένα σκυλί, ένας πεζός που σκόνταψε και έπεσε στον δρόμο. Δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση στην οποία κάποιος οδηγούσε νόμιμα και προσεκτικά και παρόλα αυτά έγινε ατύχημα. Έχουμε να κάνουμε με οδηγό που προκάλεσε δυστύχημα και αφαίρεσε 4 ανθρώπινες ζωές επειδή εν γνώση του οδηγούσε με επικίνδυνο και παράνομο τρόπο.
Ελπίζω ολόψυχα να εξαντληθεί όλη η αυστηρότητα του νόμου πάνω του.
vice246 έγραψε:αγαπητε @kacey μιας και είσαι παρατηρητικός.....πρόσεξες ότι η τέντα του περιπτέρου βρίσκεται στο όριο του πεζοδρομίου, καταλαμβάνοντας όλο του το ευρος αφήνοντας ένα στενό άνοιγμα για την διέλευση των πεζών.?
...εάν λοιπόν υπήρχε καποιος πελάτης στο περίπτερο θα έπρεπε αναγκαστικά να κατεβούν οι διερχόμενοι πεζοί στο δρόμο για να συνεχίσουν τη διαδρομη τους.....
vice246 έγραψε:και να κοίταξαν πίσω τους για τυχόν διερχόμενο όχημα...δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν ότι καποιος τρελαμενος. "επιληπτικος" τρέχει με 1000 στην π. Ράλλη σύριζα στο πεζοδρόμιο....και μπορεί να τους κόψει στη μέση....
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]