Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#839713 Αν πλήρωναν την πραγματική αξία τότε τα ασφάλιστρα θα ήταν πολύ ψηλότερα.

Η απόφαση για το Μ3 ήταν θετική γιατί αλλοιώς την απάτη θα την πλήρωνα με όλοι.

Επίσης αν πλήρωναν εύκολα την πραγματική αξία πολύ κόσμος που βαριέται να πουλήσει το αμάξι απλά θα άφηνε το αμάξι αναμένω με τα κλειδιά μέσα και θα πετάγονταν να πάρει ενα καφέ ή κάτι σε μίνι μάρκετ και το αμάξι θα έκανε φτερά. Αυτό συμβαίνει σε άλλες χώρες που πληρώνουν ποιο κοντά την αξία και τα πρώτα 2 χρόνια ακριβώς όσο αγοράστηκε σε περίπτωση κλοπής.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
GTS έγραψε:Αν πλήρωναν την πραγματική αξία τότε τα ασφάλιστρα θα ήταν πολύ ψηλότερα.

ποσο ψηλοτερα δλδ?
ενα αυτοκινητο αξιας 15000 που το ασφαλιζουν για 13000 ποσο διαφορα εχει στα ασφαλιστρα?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#839719 Το ερωτημα ειναι αλλο ΙΜΟ. Αφου στο ασφαλιζουν για μια μεση αξια γιατι αν στο κλεψουν θα σε αποζημιωσουν με την χαμηλοτερη; Γιατι δεν εισπρατουν και ασφαλιστρα χαμηλοτερης αξιας;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
dimviii έγραψε:ποσο ψηλοτερα δλδ?
ενα αυτοκινητο αξιας 15000 που το ασφαλιζουν για 13000 ποσο διαφορα εχει στα ασφαλιστρα?

Για τέτοια ποσά, ελάχιστη διαφορά στα ασφάλιστρα. Το έκανα τις προάλλες για αυτό το αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
By g47
Anonymous Founder έγραψε:Στην ουσία, αυτή την στιγμή οι ασφαλιστικές αποζημιώνουν πάντα κάτω από την πραγματική αξία του αυτοκινήτου. Δείτε με τι ποσά είναι ασφαλισμένα τα αυτοκίνητά σας.

Μια μικρη σημειωση, χωρις να θελω να διακοψω τη κουβεντα.
Αλλο το ασφαλιζομενο κεφαλαιο και αλλη η τρεχουσα εμπορικη αξια, μην τα μπλεκουμε.
Σε καποιες περιπτωσεις αποζημιωνεται το πρωτο, σε καποιες αλλες το δευτερο.
Επισης ενα γενικοτερο σχολιο, δεν υπαρχει καμια ανησυχια για το αν θα αλλαξει κατι στο χωρο της ασφαλισης, για τις κοινες περιπτωσεις, καθως δεν θα αλλαξει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g47 έγραψε:Μια μικρη σημειωση, χωρις να θελω να διακοψω τη κουβεντα.
Αλλο το ασφαλιζομενο κεφαλαιο και αλλη η τρεχουσα εμπορικη αξια, μην τα μπλεκουμε.
Σε καποιες περιπτωσεις αποζημιωνεται το πρωτο, σε καποιες αλλες το δευτερο.
.

to διευκρινιζεις λιγακι αυτο?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#839749 Αποζημιωνεται το χαμηλοτερο εκ των δυο φυσικα

Αν οι τιμες ειναι στο θεο, σου λενε το ασφαλισες με τοσο, θα αποζημιωθεις με τοσο. Αν το κεφαλαιο ειναι πιο πανω απο την εμπορικη αξια, θα σου πουνε τοσα θα παιρνες στην αγορα, τοσα κι απο μας. Μονα ζυγα δικα τους.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#839752 οταν πηγα να ασφαλισω το ενα κλιο,μου το εβαλαν 12000 ευρω.
Τοσο βγαινει ο μεσος ορος με τα χλμ και τη χρονια κατασκευης μου λεει.
Μα αυτα δεν εχουν το μοτερ των 110 ιππων και 6ταχυτο σαζμαν,17 ζαντες,δεν εχουν bose ηχοσυστημα,δεν εχουν το βελουδινο σαλονι,δεν εχουν λεντ φωτα,δεν εχουν r link οθονη κλπ.
Δεν μπορουμε να το ασφαλισουμε παραπανω.
Μιλαμε για τριμπουρδελους εντελως ομως.
φυσικα εφυγα και πηγα αλλου,οπου ηρθαν το φωτογραφισαν και το ασφαλισαν για 14.500.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:οταν πηγα να ασφαλισω το ενα κλιο,μου το εβαλαν 12000 ευρω.
Μα αυτα δεν εχουν το μοτερ των 110 ιππων και 6ταχυτο σαζμαν,17 ζαντες,δεν εχουν bose ηχοσυστημα,δεν εχουν το βελουδινο σαλονι,δεν εχουν λεντ φωτα,δεν εχουν r link οθονη κλπ.
φυσικα εφυγα και πηγα αλλου,οπου ηρθαν το φωτογραφισαν και το ασφαλισαν για 14.500.
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε περίπτωση που την χρειαστείς θα πάρεις λιγότερα από τα λίγα της πρώτης..
Γιατί θα δουν στο car πόσο έχουν τα φθηνότερα και βάση αυτού θα πληρώσουν.
Αλλιώς θα σου πουν πήγαινε στα δικαστήρια και αν κερδίσεις σε 4-5 χρόνια θα τα πάρεις.

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#839761 Πως γίνεται αυτό;
Η ασφαλιζόνενη αξία, δεν είναι και προσυμφωνημένη για ο μη γένητο;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PaNick67 έγραψε:
dimviii έγραψε:οταν πηγα να ασφαλισω το ενα κλιο,μου το εβαλαν 12000 ευρω.
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά σε περίπτωση που την χρειαστείς θα πάρεις λιγότερα από τα λίγα της πρώτης..
Γιατί θα δουν στο car πόσο έχουν τα φθηνότερα και βάση αυτού θα πληρώσουν.
Αλλιώς θα σου πουν πήγαινε στα δικαστήρια και αν κερδίσεις σε 4-5 χρόνια θα τα πάρεις.

.

Πως θα γινει αυτο? εχουν φωτογραφισει το αυτοκινητο ξερουν τι εχει πανω,και θα με αποζημειωσουν για 90 αλογα 5αρι σαζμαν,σιδερενιες ζαντες κλπ?
Εννοειται οτι θα πας δικαστικα εαν σου παιξουν τετοια |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Πως γίνεται αυτό;
Η ασφαλιζομενη αξία είναι για αυτά που πληρώνεις.

Όταν θα σε πληρώσει όμως θα πάρεις την τρέχουσα χαμηλή εμπορική αξία.

Γιατί;

Γιατί έτσι τους αρέσει. Πιάσε και μία Άμστελ.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PaNick67 έγραψε:
edmond έγραψε:Πως γίνεται αυτό;
Η ασφαλιζομενη αξία είναι για αυτά που πληρώνεις.

Όταν θα σε πληρώσει όμως θα πάρεις την τρέχουσα χαμηλή εμπορική αξία.

.

πως θα ειναι Νικο χαμηλοτερη οταν ακριβαινουν και τα μεταχειρισμενα?
τα αυτοκινητα που εφερα εγω τα αγορασα απο 10900 εως 12000.
Αντιστοιχα αυτοκινητα τωρα (και 2 χρονια παλιοτερα πλεον) τα πουλανε στη Γερμανια 14000-15000 ευρω.
Δεν αμφιβαλω οτι ασφαλιστικες του κωλου θα προσπαθησουν να δωσουν λιγοτερα,αλλα πιστευω οτι σοβαρες ασφαλιστικες δεν θα εχεις θεμα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#839776 Ειδικά για τα δικά σου τα πράγματα είναι θολά. Δεν εισήχθη ποτέ επίσημα και αν υπάρχουν μεταχειρισμένα στην Ελλάδα είναι ελάχιστα.
Βάση ποιας τιμής θα σε αποζημιώσει;

.