Το @!
Το @!

Morx έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Α, οκ. Προφανώς έχουμε κάθε μέρα πολύνεκρα με διαμελισμούς στο κέντρο της Αθήνας, από κάποιον που έτρεχε να φύγει απο τρακάρισμα.
Τα κωλοκάναλα και τα κωλοσάιτ φταίνε για όλα.
Oι διαμελισμοι σου κανουν εντυπωση εσενα ετσι; Εαν δεν παιζει ακρωτηριασμος .... No big deal?
Εισαι χαζος ετσι;
Μηπως επειδη το αρθρο εγραψε τη μαγικη λεξη "διαμελισμος" αυτοματα συγκινηθηκες;
Στα υπολοιπα τροχαια για τα οποια δεν ακουσες και δε θα ακουσεις ποτε... γνωριζεις αν ηταν απο εσωτερικη αιμορραγια και πνιγμο; Αν ηταν απο τραυματισμο ζωτικων οργανων; Απο σπασμενο σβερκο; Απο κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις;
Ξαναλεω, για εκεινα που επιλεγουν οι ειδησεις στα καναλια η τα ΜΜΕ του ιντερνετ ... για εκαινα μαθαινεις καλως η κακως.
Μην τρελαινεσαι και τραβας τα βυζια σου οταν διαβαζεις παραφουσκωμενα σεναρια.
Μια νταλικα με ποιος ξερει ποσο φορτιο, παρεσυρε 40 αυτοκινητα. ΟΥΑΟΥ λενε ολοι με το σαγονι στο πατωμα!
Και εγω αν τρεξω σε ενα διαδρομο νηπιαγωγειου, θα παρω παραμαζωμα 40 πιτσιρικια και ουτε που θα καταλαβω τι εγινε....
Αλλα ο εντυπωσιασμος ειναι αυτο που κερδιζει τα παντα.
kacey έγραψε:....Όπως καταλαβαινετε η τυπισα περπαταγε στην ασφαλτο, ή ακομα χειροτερα κατεβηκε στην ασφαλτο οταν εφτασε στη τεντα χωρις καν να γυρισει το κεφαλι της να ριξει μια ματια, γιατι δεν καταλαβαινουν οτι αυτοι οι 20 ποντοι διαφορα αναμεσα στο "πανω στο πεζοδρομιο" και στο "αμεσως απο κατω του" ειναι και η διαφορα μεταξυ του "ειμαι ορθιος" και του "με ξαπλωνει στην ασφαλτο το οχημα που περναει απο διπλα μου" (το εχω δει μπροστα μου ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το εργο, με μικρες ταχυτητες μαλιστα)..
Όχι στο πεζοδρόμιο, όχι απλώς στην άκρη της ακριανής λωρίδας, αλλά σχεδόν 3 μέτρα πάνω στην άσφαλτο...The Ace έγραψε:Είμαστε γενικώς ΓΤΠ όσον αφορά "παιδεία της ασφάλτου"...
The Ace έγραψε:kacey έγραψε:....Όπως καταλαβαινετε η τυπισα περπαταγε στην ασφαλτο, ή ακομα χειροτερα κατεβηκε στην ασφαλτο οταν εφτασε στη τεντα χωρις καν να γυρισει το κεφαλι της να ριξει μια ματια, γιατι δεν καταλαβαινουν οτι αυτοι οι 20 ποντοι διαφορα αναμεσα στο "πανω στο πεζοδρομιο" και στο "αμεσως απο κατω του" ειναι και η διαφορα μεταξυ του "ειμαι ορθιος" και του "με ξαπλωνει στην ασφαλτο το οχημα που περναει απο διπλα μου" (το εχω δει μπροστα μου ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το εργο, με μικρες ταχυτητες μαλιστα)..
ΚΑΘΕ μέρα στο Σύνταγμα βλέπω μπροστά μου δεκάδες ανθρώπους να περιμένουν το φανάρι (τόσο στο κεντρικό απέναντι από την Ερμού όσο και το επόμενο στην αρχή της Φιλελλήνων) και να βρίσκονται σχεδόν ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ της μεσαίας λωρίδαςΌχι στο πεζοδρόμιο, όχι απλώς στην άκρη της ακριανής λωρίδας, αλλά σχεδόν 3 μέτρα πάνω στην άσφαλτο...
Και λέω εγώ: τι φταίει ο κάθε κακόμοιρος οδηγός που θα οδηγεί κανονικότατα στο δρόμο και στη λωρίδα του, και ξαφνικά (γιατί έτσι γίνεται πάντα, όποτε γουστάρει κατεβαίνει ο άλλος από το πεζοδρόμιο), θα δει μπροστά του τον/την κάθε βλαμμένο/η που έχει αράξει πάνω στο δρόμο....
Είμαστε γενικώς ΓΤΠ όσον αφορά "παιδεία της ασφάλτου"...
EDDIE_147 έγραψε:Η κίνηση στις διαχωριστικές ανάμεσα στα αυτοκίνητα επιτρέπεται μόνο στο φανάρι όταν είναι ακίνητα.
nass έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Η κίνηση στις διαχωριστικές ανάμεσα στα αυτοκίνητα επιτρέπεται μόνο στο φανάρι όταν είναι ακίνητα.
Εμμμ, βασικά απαγορεύεται πάντα.
The Ace έγραψε:nass έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Η κίνηση στις διαχωριστικές ανάμεσα στα αυτοκίνητα επιτρέπεται μόνο στο φανάρι όταν είναι ακίνητα.
Εμμμ, βασικά απαγορεύεται πάντα.
Πάντα. Απαγορεύεται τόσο στην κεντρική διαχωριστική λωρίδα (μεταξύ των ρευμάτων) όσο και στις διαχωριστικές μεταξύ λωρίδων ιδίας κατεύθυνσης, παρά μόνο για αλλαγή λωρίδας (για προσπέρασμα ή κίνηση προς επερχόμενη έξοδο). Απαγορεύεται ακόμα και η συχνή αλλαγή λωρίδων (δείτε ποινές στο site της Αστυνομίας).
Και παρόλα αυτά έχεις τους τσαμπουκαλήδες μηχανόβιους ("αναβάτες", μην θίξουμε κανά politically correct φίλο) να σε βρίζουν από πάνω αν τους πεις και κανά "πρόσεχε ρε φίλε μην μας πάρεις σβάρνα τους καθρέπτες"...
kacey έγραψε:http://thepaper.gr/%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-smart-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%AC/
δειτε το βιντεο με τις περιγραφες. Καπου στο 1:10 λεει (ο περιπτερας νομιζω) οτι "περναγε ξυστα απο το πεζοδρομιο" (δηλαδη επι της ασφαλτου και στη δεξια λωριδα) και τη γυναικα που διαμελισε τη χτυπησε μπροστα απο το περιπτερο, του οποιου η τεντα που φτανει μεχρι την ακρη του πεζοδρομιου ειναι αθικτη.
Οπως καταλαβαινετε η τυπισα περπαταγε στην ασφαλτο, ή ακομα χειροτερα κατεβηκε στην ασφαλτο οταν εφτασε στη τεντα χωρις καν να γυρισει το κεφαλι της να ριξει μια ματια, γιατι δεν καταλαβαινουν οτι αυτοι οι 20 ποντοι διαφορα αναμεσα στο "πανω στο πεζοδρομιο" και στο "αμεσως απο κατω του" ειναι και η διαφορα μεταξυ του "ειμαι ορθιος" και του "με ξαπλωνει στην ασφαλτο το οχημα που περναει απο διπλα μου" (το εχω δει μπροστα μου ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το εργο, με μικρες ταχυτητες μαλιστα). Μπονους η ατακα του δημοσιογραφου "η γυναικα περπατουσε ΑΜΕΡΙΜΝΗ με το συζυγο της".
Ελπιζω επισης να καταλαβαινετε, οτι αν δεν ειχε χτυπηθει αυτη η πρωτη, ισως να μην ειχε γινει και τιποτα απο τα επομενα...
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε / θυμάστε την αφορμή για τη[…]
Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο/η υπάλληλος των διοδίων λ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]