Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#881279 Δεν μου φαίνεται πάντως να είναι προβλεπόμενο το κομβόι...

Εάν θέλεις να είσαι επιεικής, το λες τραγικό
Άβαταρ μέλους
By ambient
#882000 Στη κολασμένη διασταύρωση Κων/πολεως και Ιεράς οδού, έγινα μάρτυρας του κάκιστου προγραμματισμού του αυτοματισμού των φαναριών που λειτουργεί σε σχέση με τη διάβαση τρένου.

Πέρασαν δύο τρένα συνεχόμενα, οι μπάρες κάτω για ώρα. Αντί τα φανάρια να αφήσουν την κυκλοφορία να κινηθεί στην Κωνσταντινουπόλεως, είχαν κοκκινίσει και έκαναν reset τον κύκλο τους δίνοντας προτεραιότητα στην Ιερά οδό -> μπλόκο όλοι. Πρέπει να έμεινε έτσι σχεδόν πέντε λεπτά, πτν όλα, χάος.

Τώρα ποιος φταίει για αυτό; Άμπαλοι/τεμπέληδες τεχνικοί που έκαναν commissioning; Εκτός τόπου και χρόνου συγκοινωνιολόγοι που σχεδίασαν αυτή τη λούπα; Αρπακολατζής εργολάβος; Άλλο (enter text here);
Άβαταρ μέλους
By edmond
#882001 Πέρασα από εκεί γύρω στις 14:50.
Πρώτη φορά είχε extended αναμμένο το πράσινο η Ι. Οδός και ξεμπούκωσε. Τον ήπιαν φυσικά οι της Κων.πολεως.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#882002 Όταν έπεφταν οι μπάρες άναβαν και τα φανάρια της Κωνσταντινουπόλεως, τουλάχιστον μέχρι πριν κάνα δυο χρόνια που περνούσα πιο συχνά από εκεί. Τις προάλλες όντως σε αντίστοιχη περίπτωση ήταν ανοιχτά τα κάθετα άρα μπλοκαρισμένη η Κωνσταντινουπόλεως κι έμεινα Μ ένα wtf
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#882164 Είναι γνωστό ότι το πίσω μεταξόνιο στις DS ήταν πολύ μικρότερο από το εμπρός, για αυτό μοιάζει στραβό. Αυτό έγινε προκειμένου να βελτιωθεί η αεροδυναμική. Αν παρκάρεις με τις ρόδες στην ίδια απόσταση από το πεζοδρόμιο τότε στέκεσαι στραβά.
Μεγάλωσα σε μια τέτοια, έριχνα υπνάκους κάτω από το πίσω πανοραμικό παρμπρίζ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#882169 Ισχύει. Αυτό νόμιζα κι εγώ στην αρχή, οπότε πρόσεξα να βγάλω φώτο όσο πιο κεντραρισμενος πίσω του μπορούσα (τσεκαρε τα χερούλια στις πόρτες αριστερα-δεξια πχ). Παρόλαυτα ο μπροστά αριστερός τροχός είναι 10 πόντους πιο έξω σε σχέση με τον δεξη.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#882195 Ωχ, ναι, μετατρόχιο, συγνώμη.
Και ήταν 1516 εμπρός και 1316 πίσω, από 100χιλιοστά σε κάθε πλευρά, μισό λάστιχο και βάλε.
Για να μην υποστρέφει, καθώς εμπρός κίνηση σε μεγάλο αυτοκίνητο τότε....
Chris έγραψε:Ισχύει. Αυτό νόμιζα κι εγώ στην αρχή, οπότε πρόσεξα να βγάλω φώτο όσο πιο κεντραρισμενος πίσω του μπορούσα (τσεκαρε τα χερούλια στις πόρτες αριστερα-δεξια πχ). Παρόλαυτα ο μπροστά αριστερός τροχός είναι 10 πόντους πιο έξω σε σχέση με τον δεξη.
Καλή η προσπάθεια αλλά δεν είσαι τελείως κεντραρισμένος, το σχήμα του αυτοκινήτου το κάνει δύσκολο, δες πως το πίσω χερούλι πόρτας περισσεύει πιο έξω από το εμπρός στα δεξιά από ότι στα αριστερά. Και είναι και στροφή που η βάρκα γέρνει που ίσως να παίζει κι αυτό ρόλο.
Επίσης είσαι αρκετά κοντά ώστε οι εμπρός τροχοί να βρίσκονται στη "σκιά" των πίσω (η οπτική σου αποκλίνει). Η ίδια φωτό από εμπρός θα ήταν πολύ πιο αποκαλυπτική.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#885580 Προχτές γυρνάμε δυο αυτοκίνητα από τον Παρνασσό προς Αράχοβα, ένας φίλος μπροστά και εγώ από πίσω του και λίγο πριν το "τούνελ" για τους βράχους πάνω από τους γκρεμούς του Σταυρού, πετυχαίνουμε στο δεξί μέρος του δρόμου 2-3 τυπάκια (δεν κατάλαβα αν ήταν άντρες ή γυναίκες) που είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους και είχαν τουρλώσει τα μαλακά τους μόρια προς τα αυτοκίνητα. :slap:

Κοιταζόμαστε με την γυναίκα μου με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από τα κεφάλια μας και πάνω που την ρωτάω "συγνώμη είδα καλά;", χτυπάει τηλέφωνο από τον φίλο που οδηγούσε μπροστά μας και μου λέει: "Ρε μλκ, το είδες αυτό;"

:lol:
Άβαταρ μέλους
By ambient
Χρήστος Λάππας έγραψε:Προχτές γυρνάμε δυο αυτοκίνητα από τον Παρνασσό προς Αράχοβα, ένας φίλος μπροστά και εγώ από πίσω του και λίγο πριν το "τούνελ" για τους βράχους πάνω από τους γκρεμούς του Σταυρού, πετυχαίνουμε στο δεξί μέρος του δρόμου 2-3 τυπάκια (δεν κατάλαβα αν ήταν άντρες ή γυναίκες) που είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους και είχαν τουρλώσει τα μαλακά τους μόρια προς τα αυτοκίνητα. :slap:

Κοιταζόμαστε με την γυναίκα μου με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από τα κεφάλια μας και πάνω που την ρωτάω "συγνώμη είδα καλά;", χτυπάει τηλέφωνο από τον φίλο που οδηγούσε μπροστά μας και μου λέει: "Ρε μλκ, το είδες αυτό;"

:lol:

Αν είσαι νέος... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By glf
#885593 Το ΣΚ που μσς πέρασε ήμουν Πρέβεζα, είχα κλείσει ένα τυχαίο δωμάτιο στο booking.
Τελείως τυχαία είχε και wallbox που ούτε καν το είχα δει στην αγγελία.
Το απόγευμα που γύρισα από τη βόλτα βλέπω παρκαρισμένο ένα Renault με γερμανικές πινακίδες. Και το πλαίσιο της πινακίδας ήταν από τη Renault που πήρα και γω το Zoe!!!
Φυσικά και τον έπιασα κουβέντα. Για κάποιο λόγο του έδειξα ότι στο δικό του είχε σκισμένο λάστιχο στο ένα μπαράκι της αντιστρεπτικης....
Σουρεαλ.