Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#157483 Για το X-90, να σημειωθεί εδώ ότι τεράστιο μέρος ευθύνης για το ότι μπήκε σε παραγωγή φέρουμε εγώ και ο dimsabas.

le story: πριν 40 χρόνια περίπου, είχαν φέρει το concept X-90 σε μία έκθεση (παίζει να ήταν στον ΟΛΠ) και είχε ερωτηματολόγιο αν θες να το δεις να μπαινει σε παραγωγή το οποίο και συμπληρώσαμε.

THE REST IS HISTORI
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#157865 Από αριστερά προς τα δεξιά:
P3 Gran Premio Tipo B του 1932, 6C 1750 Gran Sport του 1930 και 8C 2900B Speciale Tipo "Le Mans" του 1938
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#157876 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By DAP
#157918 ^^^
Επιτελους ειναι ετοιμη .....
Βλεπεις τωρα με το cc μου καθυστερουσαν την παραλαβη της......Αλλα με 420 την εβδομαδα ,συμβιβαστηκαν...... :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#158122 Στέφανε από τη σελίδα του Kiska είναι. Φαντάζομαι ναι, έχει κάποιες μικροδιαφορές από τα πρώτα GT4. Δεν είμαι φαν του X-bow αλλά έχει κάποια πολύ καλά σημεία, πχ σε αυτό η καλύπτρα σπάει κόκκαλα.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#158148 Τη διαφορετική εισαγωγή στην οροφή ειδα γι αυτό ρώτησα. Δεν το παρακολουθώ το θέμα. Τυχαία είχα δεί και το πρώτο GT4.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#158151 Και τι παρακολουθείς δηλαδή? Μίλησέ μας λίγο για εσένα, ίσως πρέπει να μάθουμε λίγα πράγματα για τον άγνωστο j.marr

:) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
By j.marr
IKE έγραψε:Και τι παρακολουθείς δηλαδή? Μίλησέ μας λίγο για εσένα, ίσως πρέπει να μάθουμε λίγα πράγματα για τον άγνωστο j.marr

Φιλτατε Γιοδάνη τελευταία με έχει απορροφήσει η ταξιδερμία, η καλλιέργεια προζυμιών και τα Γιαπωνέζικα single malt ουίσκιζ.

οντοπικ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Govus
#158303 Εικόνα
Εικόνα

Αμερικανιά που ξεχώριζε απ' τα πατριωτάκια του (ειδικά το '63 που παρουσιάστηκε...)