Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
pienaf έγραψε:Οριζόντια σήμανση είναι οι διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα.
Εάν ζουμάρεις την φωτογραφία θα δεις ότι η διπλή γραμμή είναι διακεκομμένη.

Από τη φωτογραφία πάντως δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν είναι όντως διακεκομμένη ή έχει ξεθωριάσει εντελώς.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Εν τω μεταξύ, μια από τις μεγάλες αποτυχίες του Ελληνικού οδικού συστήματος είναι η έλλειψη ορατών διαγραμμίσεων.

Βλέπεις φωτογραφία με καθαρές διαγραμμίσεις και αυτομάτως συμπεραίνεις ότι δεν είναι από την Ελλάδα.

+1, χώρια που και η πινακίδα είναι εντελώς ξεθωριασμένη, συν ότι κρύβεται εν μέρει από τα κλαδιά. ΟΚ, το τελευταίο συμβαίνει και αλλού. Λχ:
https://maps.app.goo.gl/MNknM8CANDSf2NHRA
Άβαταρ μέλους
By drdino
#868620 Διπλή διακεκομμένη:

"η αποτελούμενη από διπλές διακεκομμένες γραμμές, η οποία καθορίζει λωρίδα ή λωρίδες κυκλοφορίας στις οποίες η κατεύθυνση της κυκλοφορίας μπορεί να αντιστραφεί."

Εφόσον έχεις και το απαγορευτικό σήμα θα έλεγα πως δεν μπορείς να στρίψεις. Η τοπική τροχαία δεν μπορεί να απαντήσει;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#868623 Ωραία όσα λέτε, αλλά ξεχάσατε τον βασικό κανόνα της Ελ επαρχίας: Αν είσαι στη γειτονιά σου, όλα επιτρέπονται! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
markvag έγραψε:Ωραία όσα λέτε, αλλά ξεχάσατε τον βασικό κανόνα της Ελ επαρχίας: Αν είσαι στη γειτονιά σου, όλα επιτρέπονται! :lol: :lol:

Πεοτεραιότητα έχει αυτός που είναι από το χωριό, μετά αυτός που έχει παντρευτεί στο χωριό και μετά οι υπόλοιποι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
pienaf έγραψε:
pienaf έγραψε:Όχι, το στενό είναι μονόδρομος.

Εικόνα
pienaf έγραψε:@Zorz: Η γραμμή είναι διακεκομμένη.

Εικόνα

H Αργους στο Ναύπλιο είναι;Εχω στρίψει κάμποσες φορές και απο τις δύο κατευθύνσεις :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#868637 Εν τω μεταξύ, το Smart είναι παρκαρισμένο πάνω στη γωνία και δεν το προσέχει κανείς γιατί αυτή είναι η κανονικότητα μας στο τρελάδικο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bill33 έγραψε:H Αργους στο Ναύπλιο είναι;Εχω στρίψει κάμποσες φορές και απο τις δύο κατευθύνσεις :innocent:

Παρομοίως :innocent:

Μπα, τώρα που το σκέφτομαι, μόνο μπαίνοντας στο Ναύπλιο. Από την άλλη κατεύθυνση συνεχίζω για να φύγω. Το επόμενο στενό, στρίβοντας δεξιά όπως βλέπουμε τη φωτό, είχε επίσης στουκο-ενδιαφέρον στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#869900 Προ ολίγου είδα Tesla ταξί. Δεν ήξερα αν τους συμφέρει, αλλά μου φάνηκε περίεργο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#869912 Εγώ όποτε παίρνω ταξί (2-3 φορές το χρόνο) καλώ γνωστό με tesla. Μάλλον τον συμφέρει γιατί παράγγειλε και 2ο για συνεργάτη του. Και κάνει συχνά αυθημερόν διαδρομή Αθήνα - Πόρτο Χέλι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
Scotch έγραψε:Εγώ όποτε παίρνω ταξί (2-3 φορές το χρόνο) καλώ γνωστό με tesla. Μάλλον τον συμφέρει γιατί παράγγειλε και 2ο για συνεργάτη του. Και κάνει συχνά αυθημερόν διαδρομή Αθήνα - Πόρτο Χέλι.

< >
Με ή χωρίς στάση για κατούρημα;;

.