Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#229471 Μόλις κλέψαν το αυτοκίνητο της μάνας μου από την οδό Σαραναπόρου στην Κηφισιά προφανώς με τον ίδιο τρόπο που κλέβουν τα vag:
Golf tsi 1.4, ασημί, μοντέλο 2009,δίπορτο, ΙΟΜ3305, του λέιπουν τρία τάσια (φαίνεται η μαύρη σιδερένια ζάντα) και είναι χτυπημένο ελαφρά στη δεξιά πλευρά (πόρτα και πίσω φτερό).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#229475 Wtf!
Άβαταρ μέλους
By Chris
#229478 Μάλλον θα το δεις σε μερικές μέρες στις ειδήσεις juniorgt, "κακοποιοί παράτησαν το αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων μάρκας γκολφ και συνέχισαν με τα πόδια κλπ."
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#229481 Β.Π. δεν είναι όλα τα τελευταία κρούσματα; Ίδια σπείρα μάλλον....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#229482 Άστο διάλο!! Σοβαρά τώρα?? Τι γίνεται ρε πούστη?? :x

Λοιπόν πείτε όποιος ξέρει για καλό συναγερμό και gps tracker. Να πάω να βάλω μες τη βδομάδα να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#229488 Ρε σεις τι γινεται; Τι χαμος ειναι αυτος; Στο ματι μας βαλανε; :omg:

junior gt, Μακαρι να βρεθει ..

Τελικα μηπως ειναι καλυτερα ο συναγερμος να ειναι ανεξαρτητος απο το κλειδωμα; Θα χρειαζεται βεβαια 2ο κοντρολ και διπλα πατηματα καθε φορα, μηπως ομως ειναι ασφαλεστερο ετσι;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#229491 Εγώ νομίζω ότι η λύση είναι ασφάλεια κλοπής. Αν τελικά βέβαια σε πληρώνουν.
Ευτυχώς το αμάξι είναι ασφαλισμένο (ολική, μερική ) θα δούμε βέβαια τι θα παιχτεί με την ασφαλιστική.
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#229496 W T F ???!! :s_omg

Εν τω μεταξύ η γυναίκα μου έχει ένα παρόμοιο, 5θ. :hmmm:

Λες να μας το φάνε? :hmmm:

Ασφάλεια κλοπής είναι η λύση, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#229505 4.000€ με 4.500€ μας είπαν σήμερα από την ασφαλιστική. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του συμβολαίου πάντως αυτά θα πάρουμε. Η εμπορική του αξία ήταν πάνω από 7.000€.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#229506 Για τι ποσόν ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο; Αν ήταν ασφαλισμένο για 5.000€ δεν μπορεί να σου δώσουν 7.000€, ακόμη και αν η εμπορική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.