DAP έγραψε:^^^
Το "επιλογη τους" σηκωνει νερο μιας και δεν ξερουμε τα κινητρα η τις αναγκες του καθενος μας που ψαχνει για τον επιουσιο....Νομιζεις οτι ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι εχουν επιλεξει τη εργασια που κανουν;
Λιγοι και τυχεροι ειναι αυτοι που εχουν επαγγελμα αυτο που επιθυμουσαν να γινουν....
Συνηθως οι συνθηκες που κυριαρχουν την εποχη που βγαινει καποιος στην αγορα εργασιας διαμορφωνουν και την περαιτερω σταδιοδρομια του ....Για σκεψου ΤΩΡΑ με τετοια ανεργεια που υπαρχει να διαλεγει καποιος τη δουλεια που παει με τα γουστα του και τη μορφωση του και να περιμενει ποτε θα τα πετυχει και τα δυο.....
Υ.Γ. Αγαπητε kacey μη νομιζεις οτι εχω κατι προσωπικο απεναντι σου και συνεχεια σου μπαινω...Απλως οι σκεψεις μας και οι κρισεις μας ακολουθουν συχνα διαφορετικο δρομο.....
Ναι μωρε μη σκας.
στα παραπανω: ειναι σαν να μου μιλας κινεζικα. Το θεωρω πραγματικα αδιανοητο, οταν μιλαμε συγκεκριμενα για σωματα ασφαλειας, να σκεφτω ετσι και αντιστοιχα να δεχτω καποιο τετοιο επιχειρημα. Η απαντηση μου σε αυτους ειναι να πανε να γινουν ταξιτζηδες/ψιλικατζηδες/ζητιανοι/whatever.
Και ΕΙΝΑΙ επιλογη τους γιατι αυτοι διαλεξαν να πανε εκει, και δεν μπαινεις μονο και μονο επειδη περασες εξω απο τη πορτα, δεν "τους εκατσε" και εγιναν αστυνομικοι = θα μπορουσαν Α-ΝΕ-ΤΑ να "τους κατσει" να γινουν οτιδηποτε αλλο.
*γιατι αυτοι α) εχουν περισσοτερα δικαιωματα απο μενα, β) τους εχω περισσοτερες υποχρεωσεις, γ) ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ με προστατευουν και δ) δεν υπαρχει αλλος να το κανει αυτο. Η φαση λοιπον δεν σηκωνει "εγω εγινα αστυνομικος για να θρεψω την οικογενεια μου και θελω να καθομαι σε ενα γραφειο". Να γινονταν δημοσιοι υπαλληλοι οποιουδηποτε αλλου τυπου. OXI σωματα ασφαλειας.