Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#716861 Έχω αυτοκίνητο σε ακινησία αλλά σκοπεύω να το ξανακινητοποιήσω. Μπορώ να κάνω ασφάλεια για 2 μήνες πχ ή υπάρχει ελάχιστο 3-6 μηνών;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#716877 Χθές μπήκα Εθνική τράπεζα με Internet banking και μου έβγαλε για 1η φορά παράθυρο με προφορά για να ασφαλίσω το αμάξι σ΄αυτούς. Επιθετική προώθηση προϊόντος.
Άβαταρ μέλους
By bebes
sknipper έγραψε:Έχω αυτοκίνητο σε ακινησία αλλά σκοπεύω να το ξανακινητοποιήσω. Μπορώ να κάνω ασφάλεια για 2 μήνες πχ ή υπάρχει ελάχιστο 3-6 μηνών;

όπως είπε και ο Highfi.

Κάποιες ιντερνετικές δίνουν για όσες μερες θέλεις (πάνω απο μήνα).

Πριν ξεκινήσεις για την ηλεκτρονική ακινησία, πρέπει να εχεις κάνει την ασφάλιση.
Το σύστημε ενημερώνεται αυτόματα (ω, ναι :) )
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#717051 Ρώτησα ασφαλιστή και μου είπε ξεκινάς ασφάλιση (απλή αστική κάλυψη) πριν το κινητοποιήσεις που γίνεται κανονική ασφάλιση από την κινητοποίηση και μετά.
Μου είπε ελάχιστο 3 μήνες (Generali).
Άβαταρ μέλους
By bebes
sknipper έγραψε:Ρώτησα ασφαλιστή και μου είπε ξεκινάς ασφάλιση (απλή αστική κάλυψη) πριν το κινητοποιήσεις που γίνεται κανονική ασφάλιση από την κινητοποίηση και μετά.

Αν εχεις τις ιδιες πινακίδες μπορεις να κανεις την ιντερνετική κατευθείαν
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#719076 Πλησιάζει η ώρα και μου ήρθε η ετήσια προσφορά ανανέωσης από την HD. Μεσαίο πακέτο με τιμή καλύτερη από την προηγούμενη αλλά στα ίδια επίπεδα με την προσφορά της allianz !! κάπου στα 145e για 1 χρόνο . HD , tο βασικό πακέτο με πλήρη οδική και νομική προστασία μου βγαίνει στα 107-110e αν κάνω ανανέωση (όσο το σκαλίζω ανεβαίνει :lol: ) και 103,5e σε νέο πελάτη όταν δοκίμασα με άλλες πινακίδες. Μείον 5-7ε για να ψαρέψουν στον νέο :lol: , εμένα με έχουν δεδομένο. :lol:
Το βασικό πακέτο της allianz μόνο 5e φτηνότερο από το μεσαίο της allianz :dizzy: :lol:
Κι αλλού που είδα , το βασικό της HD είναι ασυναγώνιστο. Θα κάτσω και φέτος έστω και με 7ε καπέλο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#719285 Έστειλα mail και γκρίνιαξα για το 103,5 και το 107-110 και τι έκαναν οι αθεόφοβοι ; Έβαλαν κλειδαριά δίπλα στην τιμή και την κλείδωσαν στα 110e . :lol:
Αλλά κι εγώ μπορώ να γίνω μεγαλύτερος γύφτος απ'αυτούς, :twisted:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bebes έγραψε:
sknipper έγραψε:Ρώτησα ασφαλιστή και μου είπε ξεκινάς ασφάλιση (απλή αστική κάλυψη) πριν το κινητοποιήσεις που γίνεται κανονική ασφάλιση από την κινητοποίηση και μετά.

Αν εχεις τις ιδιες πινακίδες μπορεις να κανεις την ιντερνετική κατευθείαν
Τελικά αυτό έκανα. Πλήρωσα άρση ακινησίας για 2 μήνες έκανα και ασφάλεια για 30κάτι ευρώ, μέχρι την άλλη μέρα τα είδε η εφαρμογή ακινησίας και το κίνησα το αυτοκίνητο ασφαλισμένο κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#720387 Αυτό της HD να τσιμπάει σε κάθε ανανέωση από λίγο σταματάει ποτέ;; Εγώ στη μηχανή που το έχω ανα εξάμηνο το ανεβάζουν 5 € το εξάμηνο, αυτή τώρα είναι η τρίτη φορά που το κάνουν. Ακόμα και έτσι βέβαια βλέπω ότι είναι χαμηλότερη από την anytime πχ καπου 10-15 €, φαντάζομαι και στις άλλες. Άλλοι που έχουν πιο πολύ χρόνο ασφαλισμένοι ξέρουν μέχρι περίπου που το φθάνουν;; Σταματάνε όταν φθάσει στα όρια των άλλων; Αξίζει να το ψάξω στην παρούσα φάση που είναι όντως ακόμα φθηνότερη μάλλον από όλες ή σε κάνα χρόνο πάλι;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#720394 Εγώ που επίσης το παρατηρώ στις τελευταίες ανανεώσεις, νομίζω πως κάνουν ακριβώς αυτό: να ακριβαίνουν μέχρι να πλησιάσουν την φθηνότερη εναλλακτική. Σε μένα πχ δεν έχει γίνει αύξηση στα 2 από τα 3 αυτοκίνητα, αλλά στο 1 έφτασε 10€ πριν την Anytime και την Interlife.
Η τιμή που έχω πάντως για την μεικτή στην 120i είναι ασυναγώνιστη προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#722751 Γνωρίζουμε τι ισχύει με το bonus malus σε περίπτωση ζημιάς; Αυξάνονται τα ασφάλιστρα μετά από ζημιά; Κι αν ναι, μετά από πόσες; Έχω μείνει στις 3, ισχύει;

< >
Άβαταρ μέλους
By fokion
#722752 Στην HD θεωρησαν ως "συμβαν" το ραγισμα του παρμπριζ ( και την αλλαγή του προφανως) και αυτος ηταν ο λογος οπως μου ειπαν που μου ανεβασαν τα ασφαλιστρα...
Εννοειται με ελαυρά στην anytime παλι
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Scotch έγραψε:Γνωρίζουμε τι ισχύει με το bonus malus σε περίπτωση ζημιάς; Αυξάνονται τα ασφάλιστρα μετά από ζημιά; Κι αν ναι, μετά από πόσες; Έχω μείνει στις 3, ισχύει;

< >
Θεωρητικά έχουν καταργηθεί

< >