sknipper έγραψε:Έχω αυτοκίνητο σε ακινησία αλλά σκοπεύω να το ξανακινητοποιήσω. Μπορώ να κάνω ασφάλεια για 2 μήνες πχ ή υπάρχει ελάχιστο 3-6 μηνών;
όπως είπε και ο Highfi.
Κάποιες ιντερνετικές δίνουν για όσες μερες θέλεις (πάνω απο μήνα).
Πριν ξεκινήσεις για την ηλεκτρονική ακινησία, πρέπει να εχεις κάνει την ασφάλιση.
Το σύστημε ενημερώνεται αυτόματα (ω, ναι
)
Μου είπε ελάχιστο 3 μήνες (Generali).
sknipper έγραψε:Ρώτησα ασφαλιστή και μου είπε ξεκινάς ασφάλιση (απλή αστική κάλυψη) πριν το κινητοποιήσεις που γίνεται κανονική ασφάλιση από την κινητοποίηση και μετά.
Αν εχεις τις ιδιες πινακίδες μπορεις να κανεις την ιντερνετική κατευθείαν
) και 103,5e σε νέο πελάτη όταν δοκίμασα με άλλες πινακίδες. Μείον 5-7ε για να ψαρέψουν στον νέο
, εμένα με έχουν δεδομένο.
Το βασικό πακέτο της allianz μόνο 5e φτηνότερο από το μεσαίο της allianz
Κι αλλού που είδα , το βασικό της HD είναι ασυναγώνιστο. Θα κάτσω και φέτος έστω και με 7ε καπέλο.

Αλλά κι εγώ μπορώ να γίνω μεγαλύτερος γύφτος απ'αυτούς,
bebes έγραψε:Τελικά αυτό έκανα. Πλήρωσα άρση ακινησίας για 2 μήνες έκανα και ασφάλεια για 30κάτι ευρώ, μέχρι την άλλη μέρα τα είδε η εφαρμογή ακινησίας και το κίνησα το αυτοκίνητο ασφαλισμένο κανονικά.sknipper έγραψε:Ρώτησα ασφαλιστή και μου είπε ξεκινάς ασφάλιση (απλή αστική κάλυψη) πριν το κινητοποιήσεις που γίνεται κανονική ασφάλιση από την κινητοποίηση και μετά.
Αν εχεις τις ιδιες πινακίδες μπορεις να κανεις την ιντερνετική κατευθείαν
Η τιμή που έχω πάντως για την μεικτή στην 120i είναι ασυναγώνιστη προς το παρόν.
< >
Εννοειται με ελαυρά στην anytime παλι
Scotch έγραψε:Γνωρίζουμε τι ισχύει με το bonus malus σε περίπτωση ζημιάς; Αυξάνονται τα ασφάλιστρα μετά από ζημιά; Κι αν ναι, μετά από πόσες; Έχω μείνει στις 3, ισχύει;Θεωρητικά έχουν καταργηθεί
< >
< >