δεν παμε καλα ρε πστ μου...

Ούτε τσιγγάνος δεν κουβαλάει έτσι χαλί
Σερνόταν και το μισό στην άσφαλτο
Η πλάκα είναι ότι έφαγε μπινελίκια από άλλους μοτοσυκλετιστές. Αυτό το πράγμα ήταν σαν σκούπα και πήγε να τους μαζέψει
Εκανες την βλακεία και μπήκες ανάποδα ρε βλάκα,πας και τέρμα αριστερά ( απο εμάς ) αντί να πας δεξιά στην ΛΕΑ για να κάνεις αναστροφή.Αδειος ήταν ο δρόμος και στην ΛΕΑ θα είχε οπτικό πεδίο .
Το 1025 έχει χρέωση;Σαν να μου λείπουν 0,40€ απο το υπολοιπό μου.
bill33 έγραψε:Το 1025 έχει χρέωση;Σαν να μου λείπουν 0,40€ απο το υπολοιπό μου.
Υπάρχει και το 100 κύριε μοβεράτορα, που είναι και τζάμπα...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

γύριζα με το φορτηγο στο υψος που είναι οι στροφές της λίμνης και βλεπω transporter Τ4 καρότσα με μπάρμπα μέσα οπου ειχε πιάσει την αριστερή (για εμενα) και πήγαινε αμέριμνος. από τυχη βέβαια δεν ειχε γινει το μοιραίο μιας και εκει παίζουν μπαλα πολλοί...γρήγοροι. υποθέτω πως ο μάστορας ειχε μπει ανάποδα στο "90" μιας και μπέρδεψε τον παράδρομο με την ΕΟ.
ψιλοπράγματα δηλαδή...
φτάνοντας στα διόδια ολοι οι συνοδοιπόροι ενημέρωναν έναν υπάλληλο ο οποιος ειχε βγει και ούρλιαζε σε έναν ασύρματο -προφανώς σε καποιον συνάδελφο από αυτους που οργώνουν με τα transit την ΕΟ- μπας και τον μαζέψουν.
Είχανε κλείσει τελείως το ρεύμα για Θεσσαλονίκη στην ΠΑΘΕ και η κίνηση γινότανε από παρακαμπτήριο (από την παλιά εθνική) για να κάνουν συντήρηση στα τούνελ (οδοφωτισμούς, ανεμιστήρες κλπ). Με την ευκαιρία του αποκλεισμού μας φωνάξανε κι εμάς να τους κάνουμε κάτι διατρήσεις πριν και μετά το κάθε τούνελ για να δώσουν οπτικές ίνες στη νησίδα για κάτι κάμερες.
Εγώ με το jeep κινούμαι με καμμιά εκατοστή στο αποκλεισμένο ρεύμα, στην αριστερή, σε αντίθετη κατεύθυνση (στο ρεύμα για Θεσσαλονίκη πάω για Αθήνα). Μας βλέπει τύπος με νεκροφόρα ο οποίος πηγαίνει για Αθήνα κανονικά στο ρεύμα του παράλληλα με εμάς, προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι το αντίθετο ρεύμα είναι αποκλεισμένο, αρχίζει να μας κορνάρει, έχει βγάλει το κεφάλι του και φωνάζει 'πάτε ανάποδα', κάνει νοήματα, ο συνοδηγός μου (που είναι και από τη μεριά του) του χαμογελάει απαθής και του κάνει πως δεν ακούει τι του λέει. Το σκηνικό συνεχίζει για κάνα πεντάλεπτο που πάμε παράλληλα μέχρι που μπαίνουμε στο επόμενο τούνελ και χωρίσαμε....
R21