Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#891744 Μας μπέρδεψες, δεν είναι στα Σπάτα αυτή η πίστα, κάτω από το Κορωπί είναι.
Ναι είναι ωραία πιστούλα, ειδικά αν, όπως εσείς, την κάνετε ολόκληρη, το ένα κομμάτι μετά τα πιτ δεν είναι πάντα ανοιχτό.
Πολύ ωραία φάση και πολύ μου γυάλισε το καρτάκι σου αλλά εκτός από το γόνατό σου μήπως γίνεται η κάμερα να δείχνει κεντρικά να βλέπουμε και δεξιά και αν γίνεται να γίνει augmented με ταχύτητα και g και αν μπορεί και σχέση, στροφές κινητήρα.... και κάποιον να μου κάνει αέρα με μυρωδιά εξάτμισης διχρόνου για πιο φυσική αίσθηση παρακαλώ!
Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Μας μπέρδεψες, δεν είναι στα Σπάτα αυτή η πίστα, κάτω από το Κορωπί είναι.
Ναι είναι ωραία πιστούλα, ειδικά αν, όπως εσείς, την κάνετε ολόκληρη, το ένα κομμάτι μετά τα πιτ δεν είναι πάντα ανοιχτό.
Πολύ ωραία φάση και πολύ μου γυάλισε το καρτάκι σου αλλά εκτός από το γόνταό σου μήπως γίνεται η κάμερα να δείχνει κεντρικά να βλέπουμε και δεξιά και αν γίνεται να γίνει augmented με ταχύτητα και g και αν μπορεί και σχέση, στροφές κινητήρα.
Καλή συνέχεια.

H πίστα αυτή είναι στα Σπάτα https://maps.app.goo.gl/BUtPioqzdgtFXEvm8

Αυτή η πίστα έχει προδιαγραφές CIK-FIA ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει παγκόσμιο.

Αυτή που αναφέρεις είναι η 1η που είχαν φτιάξει στο Κορωπί. Η Speed Force έχουν δυο πίστες στην Αττική. Μια στο Κορωπί και μια καινούρια στα Σπάτα δίπλα από Ελ Βεν.

Για τα δεδομένα που λες, θα μπορούσα να πάρω τη τηλεμετρία από το όργανο να κάνω overlay αλλά παίρνει ΠΟΛΥ χρόνο να το συγχρονίσεις και η γκοπρό για κάποιο λόγο δε συνδέεται gps να βάλει χλμ πάνω. Θα το κάνω όμως σε άλλο on board, απλά χρειάζομαι χρόνο :lol:

Ναι, τη κάμερα θα τη γυρίσω 1080p για να είναι πιο wide. Το είδα αφού είχαν βγει τα βίντεο και ήταν πολύ αργά :lol:

thanks! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#891746 Ωωωωω, πιστάρα. Γιατί έβλεπα κάποια σημεία και έμοιαζαν διαφορετικά, τα κάγκελα, ο χώρος για στήσιμο καρτ κλπ. Θέλω να πάω κι εγώ.
Καλό όμως είναι να φτιάξουν και τη σελίδα τους γιατί η speedforce.gr σε στέλνει στο άλλο στο Κορωπί. Να ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει κι άλλη πίστα.

Βλέπω σε πολλά ποδηλατικά βίντεο που έχουν πολλά επιπλέον στοιχεία, νομίζω ότι μερικές κάμερες τα υποστηρίζουν (ταχύτητα, παλμούς, κλίση ανηφόρα/κατηφόρα, στροφές πενταλιών, ισχύς κλπ)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Ωωωωω, πιστάρα. Γιατί έβλεπα κάποια σημεία και έμοιαζαν διαφορετικά, τα κάγκελα, ο χώρος για στήσιμο καρτ κλπ. Θέλω να πάω κι εγώ.

Βλέπω σε πολλά ποδηλατικά βίντεο που έχουν πολλά επιπλέον στοιχεία, νομίζω ότι μερικές κάμερες τα υποστηρίζουν (ταχύτητα, παλμούς, κλίση ανηφόρα/κατηφόρα, στροφές πενταλιών, ισχύς κλπ)

Ναι ναι, γίνονται όλα. Χρόνο να έχεις. :lol:

Μπορώ πχ από τη τηλεμετρία να βάλω θερμοκρασία νερού, καυσαερίων, στροφές, χλμ, g-force. Αλλά πρέπει να τα σηκώσω από το όργανο και να τα ρίξω σε ένα software (γιατί τα βγάζει raw) και μετά να συγχρονίσω και μετά να αρχίσω editing :lol:

Πιστάρα είναι. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#891748 Πιστάρα μπορεί να είναι αλλά δεν έχει σελίδα, οργανώνουν ολόκληρες ιστορίες αλλά κλείνεις θέση σε αγώνα με μήνυμα ή τηλεφωνικά. Και πουθενά δε λέει κόστος. Σαν λαμογιά μοιάζει. Καλό είναι να έχουν σελίδα με πληροφορίες και δυνατότητα online booking. 2025 και οι κρατήσεις γίνονται στο μιλητό.... Πως λέμε εγώ ξέρω τον μαίτρ, θα μας στήσει τραπεζάκι σένιο και θα μας βολέψει. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Πιστάρα μπορεί να είναι αλλά δεν έχει σελίδα, οργανώνουν ολόκληρες ιστορίες αλλά κλείνεις θέση σε αγώνα με μήνυμα ή τηλεφωνικά. Και πουθενά δε λέει κόστος. Σαν λαμογιά μοιάζει. Καλό είναι να έχουν σελίδα με πληροφορίες και δυνατότητα online booking. 2025 και οι κρατήσεις γίνονται στο μιλητό.... Πως λέμε εγώ ξέρω τον μαίτρ, θα μας στήσει τραπεζάκι σένιο και θα μας βολέψει. :thumbsdown:

Έχουν σελίδα, στο facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=61568195191108

Ό,τι θες τους ρωτάς στο messenger ή παίρνεις τηλ.

Να γνωρίζεις ότι Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 3 έχει εμάς (αγωνιστικά). Μετά βάζει νοικιάρικα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nikos! έγραψε:Ό,τι θες τους ρωτάς στο messenger ή παίρνεις τηλ.
Μα αυτό ακριβώς λέω ότι είναι ξεφτίλα. Δίνεις τόσα λεφτά, επενδύεις και στήνεις υποδομή και δεν φτιάχνεις 2 επιπλέον σελίδες στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα.... Ντροπή!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ό,τι θες τους ρωτάς στο messenger ή παίρνεις τηλ.
Μα αυτό ακριβώς λέω ότι είναι ξεφτίλα. Δίνεις τόσα λεφτά, επενδύεις και στήνεις υποδομή και δεν φτιάχνεις 2 επιπλέον σελίδες στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα.... Ντροπή!

Καλά αυτό που ζητάς είναι online reservation system αν κατάλαβα καλά. Δεν είναι δηλαδή απλά μια σελίδα και εφόσον εξυπηρετούνται ήδη όλοι από το τηλέφωνο ποιος ο λόγος να επενδύσουν;

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Chris έγραψε:ε καλα ολα τα μπαρμπερικα εχουν πλεον, σιγα το δυσκολο

Ε αν είναι τόσο εύκολο και είναι τέτοια τεράστια ανάγκη ίσως το κάνουν.

Η επένδυση που έχουν κάνει μέχρι τώρα για να στήσουν τέτοια πίστα με τέτοια υποδομή είναι αρκετά εκατομμύρια γιουρο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Περάστε το μπλα-μπλα και πάτε στο on-board :metalo:

Πιστάρα :inlove:

Στο 2:41 πόσο μακριά είναι το ντουβάρι;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Περάστε το μπλα-μπλα και πάτε στο on-board :metalo:

Πιστάρα :inlove:

Στο 2:41 πόσο μακριά είναι το ντουβάρι;

Εννοείς αν χάσεις τα φρένα και πας ευθεία ;

Έχει απόσταση. Καμία 10-15 μ τουλάχιστον και άλλα 2 το βάρδος της πίστας. Το θέμα είναι ότι αν φύγεις επειδή δεν έχει αμμοπαγιδα και έχει χώμα λογικά θα μπει η μούρη μέσα και θα φέρεις τούμπα.

Εκεί δεν έχουμε πολλά χλμ σε σχέση με την 1. Μόλις έχω προλάβει να βάλω 6η άρα πες 100-110.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Nikos! έγραψε:
Chris έγραψε:ε καλα ολα τα μπαρμπερικα εχουν πλεον, σιγα το δυσκολο

Ε αν είναι τόσο εύκολο και είναι τέτοια τεράστια ανάγκη ίσως το κάνουν.

Η επένδυση που έχουν κάνει μέχρι τώρα για να στήσουν τέτοια πίστα με τέτοια υποδομή είναι αρκετά εκατομμύρια γιουρο.
< >
Και ακριβώς όπως λες, έδωσαν εκατομμύρια για την υποδομή και δεν έδωσαν μερικά ψίχουλα για σελίδα; Όταν έχει σελίδα η πίστα στο Κορωπί δεν είναι κάπως ξεφτίλα να μην έχουν; Αν μάλιστα είναι η ίδια εταιρεία από πίσω δεν χρειάζεται καν να αγοράσει όνομα κλπ.
Κανονικά η σελίδα προηγείται των εγκαινίων. Επιμένω γιατί το θεωρώ ανήκουστο, απαράδεκτο, γελοίο και είναι κρίμα γιατί ευτελίζει την όλη προσπάθεια.