- 07 Φεβ 2022, 14:40
Dimitris_P έγραψε:Chris έγραψε:Βρες κανα αππ σκαναρισματος, ή αν εχει το κινητο σου επιλογες contrast brightness κλπ, παιξε μεχρι να φαινεται σκαναρισμενη
Έχω σκάνερ, δεν είναι κει το θέμα, έλεγα αν γινόταν να το κάνω από το κινητό κατευθείαν για ν'αποφύγω τη μανούρα. Αυτό είναι το λιγότερο όμως, το σημαντικότερο είναι να πετύχω τη φωτό. Αν απορριφθεί λόγω φωτό ξαναπληρώνεις παράβολο;
Μιας και εκανα την διαδικασια να πω. Οχι δεν ξαναπληρωνεις παραβολο αλλα αργει η διαδικασια αφου πρεπει να βγαλεις αλλη φωτο.
Προσωπικα πηγα σε φωτογραφο, του ζητησα να μου την στειλει με μειλ και σκαναρα την υπογραφη. Επειδη ζητουσε συγκεκριμενες διαστασεις και παιδευτηκα , τελικα δοκιμασα ολη την σελιδα που σκαναρα και τοτε εβγαλε ενα παραθυρο να βαλω μεσα την υπογραφη και αυτο ηταν!
Πληρωσα το e-paravolo και πηρα μηνυμα και μειλ οτι η αιτηση υποβληθηκε.
Μετα απο 2-3 μερες αλλο μηνυμα οτι προωθουνται στην δνση διαβατηριων της ΕΛΑΣ για τα περαιτερω.
Σε 7 μερες ηρθε επισης μηνυμα οτι σε 3 θα μπορουσα να το παραλαβω απο εκει που επελεξα.
Αφησα 2 μερες ακομα να περασουν και πηγα να το παρω οπου και παλι η υπαλληλος μου ειπε αρχικα οτι δεν υπαρχει τιποτα και οταν της ειπα οτι εχω 5 μερες που ελαβα το μηνυμα, το βρηκε!
Μου εκανε εντυπωση οτι ληγει σε 10,5 χρονια και μετα θυμηθηκα