Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#780004 Ένα πράγμα θα πω:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.-
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
manoliossss έγραψε:Στα σκοπια πάντως σήμερα το πετρέλαιο ήταν 13 λεπτά πιο ακριβό από την βενζίνη!
Πόσο ήταν η βενζίνη στην Β. Μακεδονία;
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:Αμόλυβδη βενζίνη 96 Οκτανίων με υποκατάστατο μολύβδου για τα παλαιάς τεχνολογίας οχήματα

Lol, μιλάμε για την παλιά ορθόδοξη βενζίνη, αυτή με το κόκκινο χρώμα στην αντλία?

manoliossss έγραψε:Στα σκοπια πάντως σήμερα το πετρέλαιο ήταν 13 λεπτά πιο ακριβό από την βενζίνη!

Μου θυμίζει εποχές πρίν το 2010 που και εδώ το μαζούτ ήταν πιο ακριβό από την βενζίνη και "εξορθολόγιζε" την τιμή vs υψηλότερης κατανάλωσης της δεύτερης. Μετά ήρθε ο μπολιτισμός, ο ευρωπαϊκός που από χρόνια μας τσίγκλαγε να περάσουμε στα πετρελαιάκια γιατί "με ένα 20αρικο γεμίζω"...
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#780059 92 δηνάρια (1,49€) η 98αρα και 101,50 δηνάρια (1,64€) το πετρέλαιο! Τελικά 15 λεπτά η διαφορά! Στην απλή η διαφορά ήταν ακόμα μεγαλύτερη .Νομίζω πως δεν θ αργήσει κάτι τέτοιο να φανεί και στα ελληνικά πρατήρια!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Μια εικονα χιλιες λεξεις :omg: :dizzy: :protest:

465% η μοτοροιλ, 323% πανω στα κερδη τα Ελπε,εχωντας πουλησει πανω κατω τις ιδιες ποσοτητες με το 21.
ο Κουλης αναρωτιοταν εαν ειχαν υπερκερδη,και ο Αδωνις εβαλε προστιμα σε βενζιναδες γιατι αντι για 5% κερδος,πωλουσαν με 7% σε συγκριση με τον 7/2021.Εκει εντοπισε την αισχροκερδια ο Υπουργος Αναπτυξης.
Και εσεις θελετε να δειτε αναπτυξη με αυτους ε?
Μεγαλυτερα λαμογια και κλεφτες δεν πρεπει να εχει ματαδει ο τοπος.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780146 Επειδή εσείς είστε αποτυχημένοι και δεν ξέρετε να επενδύετε σωστά στις δουλειές σας, φθονείτε τις επιτυχίες άλλων.
Αλλά αυτοί είστε :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:Εκει εντοπισε την αισχροκερδια ο Υπουργος Αναπτυξης.

Oχι.

Η αισχροκερδεια εντοπιστηκε εδω:

Εικόνα

40 gr λιγοτερο προϊον απο το αναγραφομενο.

ΠΙΤΣΑ.

:adminpower:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:
dimviii έγραψε:Εκει εντοπισε την αισχροκερδια ο Υπουργος Αναπτυξης.

Oχι.

Η αισχροκερδεια εντοπιστηκε εδω:

Εικόνα

40 gr λιγοτερο προϊον απο το αναγραφομενο.

ΠΙΤΣΑ.

:adminpower:
...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#780149 ^5 ευρώ αυτή η μλκια στο σούπερ μάρκετ, από 4,20 το πιτογυρο.

Το έχουμε ρίξει στην γράμμωση αντί για όγκο, τι μου λες τώρα

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:Μια εικονα χιλιες λεξεις :omg: :dizzy: :protest:

465% η μοτοροιλ, 323% πανω στα κερδη τα Ελπε,εχωντας πουλησει πανω κατω τις ιδιες ποσοτητες με το 21.
ο Κουλης αναρωτιοταν εαν ειχαν υπερκερδη,και ο Αδωνις εβαλε προστιμα σε βενζιναδες γιατι αντι για 5% κερδος,πωλουσαν με 7% σε συγκριση με τον 7/2021.Εκει εντοπισε την αισχροκερδια ο Υπουργος Αναπτυξης.
Και εσεις θελετε να δειτε αναπτυξη με αυτους ε?
Μεγαλυτερα λαμογια και κλεφτες δεν πρεπει να εχει ματαδει ο τοπος.

Να συμπληρωσω κατι ενδιαφερον Ντιμη μου. Ενω πανε με τα μπουνια οι εταιριες τους, ο δανεισμος μεγαλωνει. Ουνα φατσα ουνα ρατσα με το συνεταιρακι τους τον Κουλη και το μαγαζακι του τη ΝΔ στα χρεη και τα δανεια :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#780189 Τελικά η φορολόγηση κερδών 90% θα ισχύσει?? Έχει ψηφιστεί νομίζω..

.