Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
Thomas_C200K έγραψε:
glf έγραψε:Ε και 0,95 έχουμε εδώ. Ρε σαν το υγραέριο δεν υπάρχει λέμε.

Ρευμα φθηνοτερο θα πω

Ε εντάξει, πάμε αλλού εκεί. :)
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
glf έγραψε:Ε και 0,95 έχουμε εδώ. Ρε σαν το υγραέριο δεν υπάρχει λέμε.

Και παρόλα αυτά δεν αγοράζει κανείς που λέει ο λόγος, υγραέριο στην Γερμανία.
Άβαταρ μέλους
By KateNikolaou
#772688 Είδε κανείς σήμερα τι παίζει από τιμές; Θα πάω κατά τις 8 να γεμίσω λίγο, wish me luck δεν ξέρω τι θα αντικρίσω χαχα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#772691 Το βασικό είναι να μην γεμίσεις πολύ. Λίγο καλύτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Morx
KateNikolaou έγραψε:Είδε κανείς σήμερα τι παίζει από τιμές; Θα πάω κατά τις 8 να γεμίσω λίγο, wish me luck δεν ξέρω τι θα αντικρίσω χαχα

Ελα καλα θα παει, μην στεναχωριεσαι.
Να γεμιζεις παντα λιγο γιατι οι τιμες πεφτουν...
Οταν κανει κοιλια το πραμα, βαρα αλυπητα γιατι θ'ανεβει!
Σαν τα bitcoin ενα πραμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By KateNikolaou
#772794 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά βρήκα με 2,13 κι έκανα το σταυρό μου, έβαλα λίγο παραπάνω απ'ό,τι συνήθως χαχα.
Ας ελπίσουμε να φτάσει μέχρι τέλος του μήνα για 60χλμ όπως το έχω υπολογίσει.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
KateNikolaou έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Παιδιά βρήκα με 2,13 κι έκανα το σταυρό μου, έβαλα λίγο παραπάνω απ'ό,τι συνήθως χαχα.

10€ εβαλες ?
Χθες η τιμη διυλιστηρίου ηταν 2,065 . Μονο 6,5cents κερδος συνολικα για ολη την "αλυσιδα"? Κατι δεν μ αρεσει :roll:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#772826 Το αγαπητό μας βενζινάδικο πάντως, κατά Περιστέρι μεριά, είχε σήμερα 2,076...
Άβαταρ μέλους
By melos86
alexandros.K έγραψε:
KateNikolaou έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Παιδιά βρήκα με 2,13 κι έκανα το σταυρό μου, έβαλα λίγο παραπάνω απ'ό,τι συνήθως χαχα.

10€ εβαλες ?
Χθες η τιμη διυλιστηρίου ηταν 2,065 . Μονο 6,5cents κερδος συνολικα για ολη την "αλυσιδα"? Κατι δεν μ αρεσει :roll:

Και σε αυτα τα 6,5 σεντς εχει μεσα και τον ΦΠΑ. Που σημαινει οτι τα 6,5 σεντς ειναι 5 καθαρα στην τσεπη για ολη την αλυσιδα...
Εγω θα την απεφευγα παντως!
Καλα για το 2,076 δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα!
Νοθεια με νεφτι και μαλλον κλοπη και στην αντλια... Γνωστα τα κολπα!
Άβαταρ μέλους
By KateNikolaou
alexandros.K έγραψε:

10€ εβαλες ?

20€ έβαλα, δεν πάω όπου κι όπου σε 2-3 συγκεκριμένα που ξέρω ότι είναι οκ. Δε θα πάω με 2,065 πολλοί ψύλλοι στα αυτιά
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#773236 Χθες βράδυ ήμουν γυμναστήριο, λέω κάτσε να τσεκάρω τιμή βενζίνης.
Μόλις είδα την τιμή, παράτησα το gym και έφυγα για φουλαρισμα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#773246 Δεν έχω καταλάβει πάντως. Είναι κάποιο παιχνίδι που παίζετε με τους φίλους σου ποιος θα βάλει φθηνότερη βενζίνη;
Εκτός αν είναι τόσο σημαντικό για το πορτοφόλι σου να γλιτώσεις μερικά λεπτά στο γέμισμα, που ασφαλώς και το κατανοώ αν δεν φτάνουν τα χρήματα, αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ν' αφήσεις το γυμναστήριό σου για ένα τόσο μικρό ποσό.
Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ, μπορεί όντως να μην περισσεύει τίποτε, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
dimviii έγραψε:καποιο ρεβοιλ στη Π.Ραλλη

Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tografies/

Up :lol: :lol:

Πέρασα σήμερα νωρίς το πρωί.
Ορθάνοιχτο με τιμή.......2.009 :roll: