edmond έγραψε:λιγάκι προσοχή στους "κεντρικούς" παραδρόμους, μιας και είναι σε πλήρη εξέλιξη το γράψιμο όσων άνω των 3,5 μεικτού. για τον γνωστό νόμο-ξεφτίλα βέβαια περι υποχρέωσης διέλευσης από τα διόδια.
σήμερα με σταμάτησαν πρίν το Καπανδρίτι και γλίτωσα στην τρίχα το 2χίλιαρο. μάλλιασε η γλώσσα μου στο μπίρι μπίρι για να τους καλμάρω. καταλαβαίνουν και αυτοί βέβαια ότι είναι |λογοκρισία| αυτό που γίνεται. αυτό που θα έτσουζε βέβαια (όσον αφορά εμένα φυσικά) θα ήταν η αφαίρεση του διπλώματος μέχρι την πληρωμή του προστίμου, αλλά άντε να το πεις στην εργοδοσία αυτό. η οποία εργοδοσία βέβαια, έχει γνώση του θέματος.![]()
τους παραδέχομαι τους κερατάδες όμως. είχαν 6(!!!!!) φορτηγά σταματημένα και μέχρι να φύγω...εξυπηρέτησαν 2-3 ακόμα.
Για ποιο λόγο θα σε έγραφαν;

Στα λεωφορεία,απο την στιγμή που υπήρχε το setra,τα υπόλοιπα είναι όλα πολύ πιο κάτω. Μιας και είπες για του τούρκους,προτιμώ να πάρω το κινέζικο scania παρα temsa.
Α! το οργανο της εξωτερικής θερμοκρασίας είναι στανταρ ή είναι προσθήκη απο το lidl??
, σου παίρνει τα αυτιά η αλήθεια είναι αλλά αυτό αξίζει. Φίλτρο μικροσωματιδίων δεν έχει, επιτέλους μυρίζει την αυθεντική ντιζελίλα στα καυσαέρια
.
. Νομίζω κοστίζει περί τα 90,000€ από το μήτινγκ που κάναμε