Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#61811 Πριν καμμια 10αρια μερες, αυτοκινητο πεφτει πανω σε παρκαρισμενο και του κανει 3 χιλιαρικα ζημια. Σηκωνεται και φευγει. Ξημερωματα, δεν ειδε κανεις τιποτα. Ο ιδιοκτητης μαζευει τα κομματια του αλλου αυτοκινητου, και τα παει σε φανοποιο ο οποιος του λεει οτι κατα 99% ειναι απο κοκκινο Smart. Ξεχυνονται καμμια 10αρια ατομα προς τη γενικοτερη κατευθυνση που ισως να πηγαινε το Smart, και 2 μερες μετα και αφου εχουν μπει σε ολες τις πυλωτες κλπ, το βρισκουν (τα κομματια που ειχε ο ιδιοκτητης στα χερια του κουμπωναν πανω του σαν παζλ). Το Smart, μπουρδελο εν τω μεταξυ. Ρωταει στη πολυκατοικια και του λενε οτι αυτοι ειναι κατι Αλβανοι περιεργοι τυποι, που προχθες το βαλανε εδω μεσα σπρωχνοντας. Τους αφηνει σημειωμα οτι τους ξερει οτι ειναι αυτοι, οτι εχει φωτο και βιντεο απο καμερες μαγαζιων και οτι ετσι τους βρηκε, και οτι εχουν μεχρι το τελος της ημερας να εμφανιστουν για να το τακτοποιησουν. Μεσα σε 5 λεπτα παιρνουν τηλ και ρωτανε που μπορουν να τον βρουν (γιατι ηταν τοσο κοκκαλο που δεν θυμουνται ουτε που τρακαραν), και να παρακαλεσουν να μη μιλησει σε αστυνομια κλπ γιατι ειναι και ανασφαλιστοι. Ερχονται, μιλανε μεταξυ τους και με το φαναρτζη, και σκανε 2800 μετρητα στο χερι του ιδιοκτητη.

Γιατι το εβαλα σε αυτο το τοπικ? Γιατι οταν ο ιδιοκτητης ηταν στη πυλωτη και το ειχε βρει, πηρε τηλ το κουμπαρο του αστυνομικο και του εξηγησε ζητωντας του να ερθει (μαζι με το συνεταιρο) να ασχοληθει με το θεμα, η απαντηση ηταν "εισαι τρελος ρε που θα ερθω να κανω τσαμπουκα στους Αλβανους?"...

Αυτοι ειναι οι αστυνομικοι που μου λετε οτι θα με προστατεψουν απο τους κακοποιους ή θα τους πιασουν και θα τους τιμωρησουν, οποτε για αυτο δεν πρεπει να κανω τιποτα εγω για αυτους οταν θελησουν να με βλαψουν?
Άβαταρ μέλους
By DAP
#61923 Μια απορια μονο .....Γιατι οι Αλβανοι φοβηθηκαν και δεν ηθελαν να μιλησει ο παθων στην αστυνομια; Αυτη την αστυνομια που "στολιζεις" στο τελος της ιστοριας σου.....
Άβαταρ μέλους
By kacey
#61926 Ρωτα τους. Το τι μπορει να ειχαν να κρυψουν αυτοι και φοβηθηκαν, δεν αλλαζει το γεγονος οτι αστυνομικοι δεν ηθελαν να πανε να διευθετησουν τροχαιο με εγκαταλειψη, γιατι φοβουνται, και αυριο οι ιδιοι θα κληθουν να με προστατεψουν πχ απο ενοπλους ληστες. Και δεν στολιζω κανεναν, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
kacey έγραψε:
Ρωτα τους. Δεν χρειαζοταν να γραψεις αλλα επιχειρηματα...Αυτο ηταν το πιο δυνατο...

Το τι μπορει να ειχαν να κρυψουν αυτοι και φοβηθηκαν, δεν αλλαζει το γεγονος οτι αστυνομικοι δεν ηθελαν να πανε να διευθετησουν τροχαιο με εγκαταλειψη, γιατι φοβουνται, και αυριο οι ιδιοι θα κληθουν να με προστατεψουν πχ απο ενοπλους ληστες. Και δεν στολιζω κανεναν, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kacey έγραψε:Ρωτα τους. Το τι μπορει να ειχαν να κρυψουν αυτοι και φοβηθηκαν, δεν αλλαζει το γεγονος οτι αστυνομικοι δεν ηθελαν να πανε να διευθετησουν τροχαιο με εγκαταλειψη, γιατι φοβουνται, και αυριο οι ιδιοι θα κληθουν να με προστατεψουν πχ απο ενοπλους ληστες. Και δεν στολιζω κανεναν, αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Δεν αρνήθηκαν οι αστυνομικοί αλλά ο κουμπάρος.
Ας πήγαινε επίσημα να βλέπαμε.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#62086 Ο κουμπαρος ειναι "μαχιμος" της αμεσης δρασης, που κανει περιπολιες με περιπολικο.

NickTG έγραψε: Δεν αρνήθηκαν οι αστυνομικοί αλλά ο κουμπάρος.

Δεν το καταλαβα αυτο. θεμα διαδικασιας ηταν? Γιατι αυτο που λεω σε απλα ελληνικα ειναι το εξης:

Πολιτης βρισκει το αυτοκινητο που εκανε το δικο του σμπαραλια και σηκωθηκε και εφυγε. Λεει σε αστυνομικο που ειναι και δικος του ανθρωπος "το και το" και ο αστυνομικος του απανταει "δεν παω φοβαμαι". Και αυτος ο αστυνομικος αυριο πιθανως θα κληθει να με προστατεψει απο ενοπλους ληστες ή διαρρηκτες. Συμφωνα με καποιους απο εδω μεσα η "προστασια" αυτη θα επρεπε να μου αρκει ωστε να μην κανω εγω αυτα που πρεπει για να προστατευτω ή να προστατεψω τη περιουσια μου, και αυτα που πρεπει για να τους σταματησω γιατι (αυτη!) "η αστυνομια θα τους σταματησει ή θα τους πιασει" (που να τους πιασει μετα το γεγονος ειναι ασημαντο για μενα).
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#62087 kacey, ειναι και θεμα διαδικασίας
επρεπε να παει ο καταγγέλλων στο αστυνομικο τμημα ή να παρει τηλ στο 100 , για να επέμβει η αστυνομία
δεν γινεται να επέμβει αυτοβούλως ο καθε αστυνομικος, χωρις να γινει υπηρεσιακά
φανταζομαι ο κουμπαρος ειπε στον άλλο κουμπαρο να τον βοηθησει off the record , οπότε επιλογη του ηταν αν θα το κανει ή οχι
Άβαταρ μέλους
By kacey
#62089 "εισαι τρελος που θα ερθω να κανω τσαμπουκα σε αλβανους" ηταν η απαντηση, και ηταν ειλικρινης. Για ενα τρακαρισμα με εγκαταλειψη, και αυριο μπορει να κληθουν να αντιμετωπισουν ληστες. Τι αλλο θες?

alexandros.K έγραψε:kacey, ειναι και θεμα διαδικασίας
επρεπε να παει ο καταγγέλλων στο αστυνομικο τμημα ή να παρει τηλ στο 100 , για να επέμβει η αστυνομία
δεν γινεται να επέμβει αυτοβούλως ο καθε αστυνομικος, χωρις να γινει υπηρεσιακά
φανταζομαι ο κουμπαρος ειπε στον άλλο κουμπαρο να τον βοηθησει off the record , οπότε επιλογη του ηταν αν θα το κανει ή οχι

Δηλαδη αν ενας αστυνομικος δει μια παρανομια (απο τη πιο απλη εως τη πιο σοβαρη) δεν μπορει να επεμβει. Πρεπει να γινει κληση στο 100, να στειλουν πληρωμα και να ασχοληθουν εκεινοι οοοοοοοταν φτασουν?
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#62090 ειχε υπηρεσία εκεινη την ωρα? αν ναι, ηταν σε περιοχη του Α.Τ. του?
εκτος αυτου, "τσαμπουκας" ειναι να επιληφθεί της υπόθεσης η αστυνομια? μηπως ο κουμπαρος δεν στα ειπε και πολυ αναλυτικά?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kacey έγραψε:Ο κουμπαρος ειναι "μαχιμος" της αμεσης δρασης, που κανει περιπολιες με περιπολικο.

NickTG έγραψε: Δεν αρνήθηκαν οι αστυνομικοί αλλά ο κουμπάρος.

Δεν το καταλαβα αυτο. θεμα διαδικασιας ηταν? Γιατι αυτο που λεω σε απλα ελληνικα ειναι το εξης:

Πολιτης βρισκει το αυτοκινητο που εκανε το δικο του σμπαραλια και σηκωθηκε και εφυγε. Λεει σε αστυνομικο που ειναι και δικος του ανθρωπος "το και το" και ο αστυνομικος του απανταει "δεν παω φοβαμαι". Και αυτος ο αστυνομικος αυριο πιθανως θα κληθει να με προστατεψει απο ενοπλους ληστες ή διαρρηκτες. Συμφωνα με καποιους απο εδω μεσα η "προστασια" αυτη θα επρεπε να μου αρκει ωστε να μην κανω εγω αυτα που πρεπει για να προστατευτω ή να προστατεψω τη περιουσια μου, και αυτα που πρεπει για να τους σταματησω γιατι (αυτη!) "η αστυνομια θα τους σταματησει ή θα τους πιασει" (που να τους πιασει μετα το γεγονος ειναι ασημαντο για μενα).

Ναι, φυσικά και ήταν θέμα διαδικασίας.
Ας πήγαινε στο τμήμα ή ας έπαιρνε το 100.
Το τηλεφώνημα στον κουμπάρο δεν θεωρείται τηλεφώνημα στην αστυνομία όπως και το όχι ήταν του κουμπάρου.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#62163 Μαλιστα, δηλαδη ΑΥΤΑ ειναι τα προβληματα σας (η διαδικασια) και οχι οτι ελληνας αστυνομικος - εποφορτισμενος με περιπολια Αμεσης ΔΡΑΣΗΣ - σου λεει οτι φοβαται να ασχοληθει "επειδη ειναι αλβανοι". Οκ παιδες. Να κοιμαστε ησυχοι λοιπον οτι οταν παθετε κατι θα τρεξουν να σας προστατευσουν αποτελεσματικα, αρκει να τηρησετε τη σωστη διαδικασια. Εμενα που δεν μου αρκει αυτο θα κοιταξω να κανω τα κουμαντα μου και να ειμαι (να παραμενω, βασικα) προετοιμασμενος.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#62168 ρε Κώστα τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις ρε γμτ ?? :lol:
Εντάξει ξέρουμε ότι είσαι εμπαθείς με την ΕΛ.ΑΣ , αλλά 5 νοματαίοι σου εξηγούμε ότι αυτό που λες θα είχε βάση αν καλούσες το 100 , σου ερχόταν το περιπολικό και μόλις τους εξηγούσες , την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια...ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ. Το ότι ένας γνωστός σου , ρώτησε τον κουμπάρο του (προφανώς για να ενεργήσει εκτός υπηρεσίας) και αυτός αρνήθηκε τι μας δείχνει ?? ότι η αστυνομία φοβάται τους Αλβανούς?? :lol:

Τώρα για αυτό που λες ότι εσύ προσωπικά θα είσαι προετοιμασμένος , τι εννοείς? θα έχεις πάνω σου σιδερικό? :iconcool: