Αν μπορει καποιος ας βγαλει τη μωτ.
αυτος ο χρονος εγινε απο 6-7 εβο μαζι.Μας περιμενε ενας αλλος με εβο στη Κορινθο,
Αθηνα Ξυλοκαστρο 37 λεπτα.
Το 1994-5? με renault 5gt Αθηνα -Θεσσαλονικη 2 ωρες 55 λεπτα.Ξημερωματα 4-5 ωρα απο Βαρυμποπη.
και αργήσαμε. Έτρεχα να γυρίσω σπίτι και έκανα ένα καλό 20min από Μεταμόρφωση μέχρι Κερατσίνι (αν θυμάμαι καλά το χρόνο, ίσως ήταν και 22min, δυστυχώς δεν υπάρχει το bloka που το είχα αναφέρει ξανά), από σπίτι σε σπίτι μόνο που πέρασα ένα φανάρι της Πέτρου Ράλλη κατακόκκινο και με 140km/h γιατί, πολύ απλά, με την ταχύτητα που πήγαινα, δεν το είδα καν έτσι όπως ήταν κρυμμένο σε κάτι δέντρα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι με έσωσε εκείνο το βράδυ.Goldmund έγραψε:The Ace έγραψε:Το μοναδικό που μου έχει μείνει από καιρούς τρέλας και παλαβομάρας, είναι ένα 45λεπτο flat, Αθήνα-Ξυλόκαστρο, αλλά πόρτα-πόρτα, δηλαδή περίπου 130χλμ συνολική απόσταση, που μας βγάζει μια μέση τριγύρω στα 170χαω(νομίζω ήταν με το VTi). Και πολλές φορές την ίδια απόσταση σε 55-60 λεπτά, για διαφόρους λόγους και με διαφορετικά αυτοκίνητα....
Ωχ! με πέρασες στην μέγιστη μέση ωριαία ταχύτητα που έχω καταγράψει ποτέ! Εμένα είναι 168χλμ/ώρα Πάτρα - Αθήνα/// (μιλώντας αποκλειστικά για την εθνική οδό)

junior gt έγραψε:Goldmund έγραψε:The Ace έγραψε:Το μοναδικό που μου έχει μείνει από καιρούς τρέλας και παλαβομάρας, είναι ένα 45λεπτο flat, Αθήνα-Ξυλόκαστρο, αλλά πόρτα-πόρτα, δηλαδή περίπου 130χλμ συνολική απόσταση, που μας βγάζει μια μέση τριγύρω στα 170χαω(νομίζω ήταν με το VTi). Και πολλές φορές την ίδια απόσταση σε 55-60 λεπτά, για διαφόρους λόγους και με διαφορετικά αυτοκίνητα....
Ωχ! με πέρασες στην μέγιστη μέση ωριαία ταχύτητα που έχω καταγράψει ποτέ! Εμένα είναι 168χλμ/ώρα Πάτρα - Αθήνα/// (μιλώντας αποκλειστικά για την εθνική οδό)
Πραγματικά απίστευτες μέσες ωριαίες ειδικά για τόσο μεγάλη απόσταση και σε τέτοιο δρόμο ειδικά στην Κορίνθου Πατρών. Προφανώς πριν γίνει εργοτάξιο ε?
), εξ'απ'ανέκαθεν ήταν SUPER επικίνδυνος δρόμος, και σήμερα μετανιώνω κάθε χλμ που έκανα σε τέτοιους ρυθμούς. Αντιθέτως, ακόμα και η παλιά "νέα" στο κομμάτι μέχρι το Ξυλόκαστρο ήταν σχετικά ασφαλής για να κάνεις "σβέλτα" ταξιδάκια σε περίεργες ώρες
Παει ομως τωρα αυτο..
Chris έγραψε:11 ώρες μεσολόγγι αθήνα, δευτέρα του πάσχα, κομβικό ταξίδι, τότε έκοψα το χωριό τα πάσχατα και τέτοιο αρνί δεν έχω ξαναβρεί πουθενά
< using some app
pipinos1976 έγραψε:Αφού θέλει ο g8777 να βάλω μερικά, θα τα βάλω:

g8777 έγραψε:Μια ερώτηση μόνο: Η Sprite ηταν το αλουμινένιο των 330ml ή το πλαστικό των 500;
IKE έγραψε:Το ανάποδο που έχω ακούσει, καθημερινή χωρίς ιδιαίτερη κίνηση, Αγ.Στέφανος - Μεσολόγγι : 2 ώρες και 20 λεπτά, Alfa Romeo Brera 1.75Tbi
pipinos1976 έγραψε:
...στην κορυφή, στο parking που έχουν κλείσει τώρα, υπήρχε μπλόκο της Τροχαίας (βασικά το περιπολικό ήταν σταματημένο αρκετά νωρίτερα δεξιά).
...
Alxnks έγραψε:Έχε υπόψη σου οτι τελευταια την στήνουν στην κατηφορα, προς κερατσινι κτλ, ακριβως μετα την aegean, με πιστόλι κτλ. Υπαρχουν και δυο πινακίδες με όριο 50 στη μεγάλη στροφη πριν την ευθεία κατηφορα...οτι πρεπει, ποιος να πηγαινει με τοσα εκεί..σταματάνε μπόλικο κοσμο.
Τους βλέπω όμως απο το απέναντι ρεύμα ανεβαίνοντας το σχιστό και μιση-μια ωρα μετα που επιστρεφω έχω το νου μου στην κατηφορα και πάω αυστηρα 50- κοντερισια
g8777 έγραψε:Αθηνα -Θεσσαλονικη 11 ωρες με καρβουνιαρη. Και με ολοκληρη ΕΣΣΟ μεσα. Αφου μολις πιασαμε Κατερινη μου ρθε να κατεβω με τα ποδια και να το περιμενω στον σταθμονε.
Ο χατζαρ το πιθανότερο στους επόμενους αγώνες να γ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]