PeterPan έγραψε:markvag έγραψε:PeterPan έγραψε:για εκτελωνισμό αυτοκινήτου από άλλη χώρα Ε.Ε. (εν προκειμένω από Γερμανία) τί γίνεται? καταργώ τις πινακίδες Γερμανία, παίρνω 15ημέρου, έρχομαι Ηγουμενίτσα κ μετά τί? Που δηλώνω το αμάξι, στην Ηγουμενίτσα αμέσως ή στη Θεσ/νίκη? Εκτελωνιστή πρέπει να βρω εγώ ή υπάρχει υπηρεσία που το κάνει? Μένω Θεσ/νικη.
Δεν έχω ιδέα, άμα θέλεις λεπτομέρειες στείλε μου pm γιατί μπορώ να μάθω ή να σε στείλω να μάθεις.
ευχαριστώ Μάρκο![]()
θα μιλήσω με τον πεθερό κ θα σου πω![]()
θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Μάρκο για τη βοήθεια στον εκτελωνισμό.
τελικά η όλη διαδικασία ήταν πανεύκολη χάρη στη βοήθεια... τελειώσε αμέσως σε λίγες ημέρες...
όποιος χρειάζεται βοήθεια για να "κατεβάσει αμάξι", έχω να πω πως είναι πολύ εύκολο κ μπορώ να τον βοηθήσω πλέον...
Το κόστος για να κατέβει το αμάξι κάτω είναι περί τα 100€ η ασφάλεια από ADAC κ περί τα 70€ αν θυμάμαι καλά τα χαρτιά για πινακίδες λίγων ημερών (πχ 15, μέχρι να κατεβεί Ελλάδα). Θα ρωτήσω τον πεθερό που έχει διπλοφωτοτυπήσει τα πάντα
When the going gets tough, the tough get going

)
άγνωστα χλμ, πολύ αλάτι στο σασί, κτλ... Σαφέστατα υπάρχουν και καλά και σωστοί επαγγελματίες, αλλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα αμάξι εισαγωγής...