Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
Anonymous Founder έγραψε:
bibendum έγραψε:το πιο ενδιαφερον νεο απο το ποστ σου ειναι οτι την πηγες στο χωριο να γνωρισει τα πεθερικα. Τα υπολοιπα προσπεραστηκαν

:tomato:
Δεν την πήγα στα πεθερικά της, αλλά την πήγα στο χωριό και στο σχολείο που πήγαινα. Σοκ και δέος, αλλά έπρεπε να περάσει και τα σχετικά crash test...
:metalo: :lol:

ξενοδοχείο κι έτσι? του στυλ "έλα βρε αγάπη μου, ντρέπομαι τους δικούς σου, την επόμενη φορά..."
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#319983 την φωτογραφια του Αντρεα που ειναι στην κουζινα της την εδειξες; αυτο ειναι το κρισιμο κρας τεστ...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Anonymous Founder έγραψε:Ford Fiesta Ecoboost 1.0 100 bhp
Εννοώ, πως πήγα σχετικά οικονομικά, γιατί ο αυχένας ακόμη με ταλαιπωρεί και ταυτόχρονα η :inlove: γκρινιάζει λίγο όταν το παρακάνω (στον δρόμο για Κόνιτσα έπιασε κάποια στιγμή 170 εύκολα και είχε κι άλλο...). Γ

pipes παίδες, η πραγματικότητα είναι οτι το αμόρε οδηγάει πιο γρήγορα απ τον ακαφε και τον κράζει επειδη πηγαινει σαν κότα με την μηχανή
:s_biggrin :s_biggrin

:s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:
bibendum έγραψε:το πιο ενδιαφερον νεο απο το ποστ σου ειναι οτι την πηγες στο χωριο να γνωρισει τα πεθερικα. Τα υπολοιπα προσπεραστηκαν

:tomato:
Δεν την πήγα στα πεθερικά της, αλλά την πήγα στο χωριό και στο σχολείο που πήγαινα. Σοκ και δέος, αλλά έπρεπε να περάσει και τα σχετικά crash test...
:metalo: :lol:

ξενοδοχείο κι έτσι? του στυλ "έλα βρε αγάπη μου, ντρέπομαι τους δικούς σου, την επόμενη φορά..."

Τα πεθερικά ήταν στο χωριό, εμείς παίξαμε μπάλα στο σπίτι στα Γιάννενα άνετα. Δεν υπάρχει βιασύνη για γνωριμίες, αν και βρεθήκαμε με μερικά ξαδέρφια και θείους αυτές τις μέρες!
:lol:
bibendum έγραψε:την φωτογραφια του Αντρεα που ειναι στην κουζινα της την εδειξες; αυτο ειναι το κρισιμο κρας τεστ...

Την έχουμε βάλει στο σαλόνι για να έχει περισσότερο φως και να την βλέπουμε περισσότερη ώρα της ημέρας. Κάνουμε και τον σταυρό μας όταν την βλέπουμε. Φυσικά την υποχρέωσα να κάνει το ίδιο. Διαταγή του g8777, δεν γίνεται διαφορετικά.
:s_sarcastic
rx8_drifter έγραψε:
Εννοώ, πως πήγα σχετικά οικονομικά, γιατί ο αυχένας ακόμη με ταλαιπωρεί και ταυτόχρονα η :inlove: γκρινιάζει λίγο όταν το παρακάνω (στον δρόμο για Κόνιτσα έπιασε κάποια στιγμή 170 εύκολα και είχε κι άλλο...). Γ

pipes παίδες, η πραγματικότητα είναι οτι το αμόρε οδηγάει πιο γρήγορα απ τον ακαφε και τον κράζει επειδη πηγαινει σαν κότα με την μηχανή
:s_biggrin :s_biggrin

:s_airkiss

Μπα, με το αυτοκίνητο μου έχει κάνει παρατήρηση κάμποσες φορές πως τρέχω. Με την μηχανή, εξίσου αρκετές να πάω πιο γρήγορα!
:lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
bibendum έγραψε:την φωτογραφια του Αντρεα που ειναι στην κουζινα της την εδειξες; αυτο ειναι το κρισιμο κρας τεστ...

Την έχουμε βάλει στο σαλόνι για να έχει περισσότερο φως και να την βλέπουμε περισσότερη ώρα της ημέρας. Κάνουμε και τον σταυρό μας όταν την βλέπουμε. Φυσικά την υποχρέωσα να κάνει το ίδιο. Διαταγή του g8777, δεν γίνεται διαφορετικά.
:s_sarcastic

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By cosneo
NickNT έγραψε:Μμμ... πριν 10 μέρες, νοικιάρικο Pulsar από το αεροδρόμιο των Χανίων, με 27Κ χλμ. Εκπληκτικά, αδιανόητα οικονομικό (συνηθισμένος από turbo βενζίνης), αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι φοβερά ξεπερασμένο.

Το συγκεκριμένο βέβαια ήθελε και ευθυγράμμιση, αλλά γενικά ένιωσα ότι, με εξαίρεση ένα-δυο πραγματάκια, θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί προ δεκαετίας.

Μπορεί βέβαια να είναι εκπληκτικά αξιόπιστο ή δε ξέρω κι εγώ τι - δε θα ήθελα να προσβάλλω κάποιον κάτοχο. :-)

Ο 1,5 diesel του και οι χώροι του είναι ότι καλύτερο έχει. Οκ σε εμφάνιση έξω και κάπως παρωχημενο με το κιτς piano black μέσα.
Πέρσι είχα κάνει test drive το 1.2Τ. Αισθητο lag και πολύ μαλακό στήσιμο για τα γούστα μου.
Με τίποτα δεν περιλαμβάνεται στα σπορτιβ μικρομεσαια σε συμπεριφορά και αίσθηση.

6. Τι μοτεράκι απίθανο είναι αυτό; :metalo: :metalo:
Άπαξ και περάσεις τις 1500 στροφές, γαμεί και δέρνει. Έπιανε χιλιόμετρα ταχύτατα και προσπερνούσα στο δρόμο τα πάντα.

Η εκκίνηση του είναι εκνευριστικά νωχελικη. Σαν να ξεκινάει με ξεχασμένο χειροφρενο. Μετά το τιναγμα του turbo όμως έχει πολύ νευρο.
Ο 125 δείχνει πολύ καλυτερος και στην εκκίνηση και χωρις αισθητο lag επιταχύνει πολύ πιο ομαλά και ταχύτατα και φυσικά έχει καλύτερες επιδόσεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Anonymous Founder έγραψε:6. Τι μοτεράκι απίθανο είναι αυτό; :metalo: :metalo:
Άπαξ και περάσεις τις 1500 στροφές, γαμεί και δέρνει. Έπιανε χιλιόμετρα ταχύτατα και προσπερνούσα στο δρόμο τα πάντα. Αναρωτιέμαι πώς θα είναι με τα 125 άλογα. Μόνον και μόνον για το μοτέρ, αξίζει να το προτιμήσει κάποιος.
Γι' ακόμη μια φορά ανανέωσα την αγάπη μου στα μικρά βενζινοκίνητα τουρμπάκια, ακόμη και η :inlove: είπε πως είναι τελείως άλλη κλάση από το δικό της (κι ας είναι τα νούμερα της ισχύος σχετικά κοντά...).

Σε βρίσκω λιγουλάκι υπερβολικό. Καλό είναι το μοτεράκι, αλλά χαζεύει χαμηλά και ψηλά ασθμαίνει. Σε καμιά περίπτωση δεν συνουσιάζει και ραβδίζει. :lol: Το αντίστοιχο 125 είναι αρκετά καλύτερο, αν και πάλι ψηλά δεν λέει πολλά.

ΥΓ1: Μανία με τα αυτόματα... :lol:

ΥΓ2: Βρήκες συντοπίτισσα σου Γιαννιώτισσα στην Αθήνα; :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
cosneo έγραψε:Ο 125 δείχνει πολύ καλυτερος και στην εκκίνηση και χωρις αισθητο lag επιταχύνει πολύ πιο ομαλά και ταχύτατα και φυσικά έχει καλύτερες επιδόσεις.

Δεν ειναι ιδια η χαρτογραφηση χαμηλα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#320390 Αντιλαμβανομαι την εκπληξη για το 1000αρι με το τουρμπο,
Την ιδια εκπληξη ενοιωσα και εγω με το 500ακι ντηζελ των 95 ιππων, και 20 ροπης!!!, τα 10" 0-100 σε πανε σε αλλες εποχες που ηταν κατι το συνηθισμενο με τα ελαφρα τοτε αμαξωματα.. Το εχω 15 μερες που λειπει η κορη μου και το εχω ξεσκισει μεσα στην Αθηνα... πραγματικα ειναι το απολυτο μικρο για την πολη, οικονομικο, γρηγορο, και ποιοτικα μια χαρα, (15500 χλμ και δεν κανει κιχ). 16αρες ζαντες (εδω ειναι σκληρη η επιλογη) αλλα εχει κρατηματα... με τα 580- 600χλμ ανα γεμισμα περιπου 33-35, το κοστος ειναι αριστο. Για τα αλλα προσοντα... Τιμονι φρενα ειναι γνωστα τοσα χρονια που κυκλοφορει.. προσωπικα με καληπτουν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#320439 Δεν είναι έκπληξη, έχω οδηγήσει ξανά αντίστοιχη υλοποίηση, έχουμε το Clio TCE 1.2 T με 100 άλογα επίσης. Αλλά η Ford έκανε καλύτερη δουλειά. Επιπλέον, δεν συγκρίνεται η βενζίνη με το diesel, το Fiesta έδινε πόνο από τις 1500 στροφές μέχρι τις 6000 (δεν το πήγα παραπάνω).
Diesel αυτόματο SUVλάκι θ' αγόραζα πάντως. Αντιλαμβάνομαι πως η χαμηλή τιμή του diesel είναι δέλεαρ φυσικά, αλλά κάποια πράγματα σ' αυτή την ζωή, αξίζουν να τα πληρώσεις λίγο παραπάνω!
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#320486 Να σημειωθει εδω οτι κάποτε καποιος αγορασε το Φιεστα μονο και μονο λογω του ηχοσυστηματος και της εμφανισης :tomato:

.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#320582 Το έχει φίλος το φιέστα με τα 100 άλογα και προσυπογράφω! Πολύ ωραίο, γρήγορο και τίμιο αμαξάκι! :metalo:
. να ζήσετε ρε!
(καλά, στα ηλιόλουστα Γιάννενα την πήγες την κοπέλα; :lol: )
Άβαταρ μέλους
By belgarion
xenos έγραψε:Το έχει φίλος το φιέστα με τα 100 άλογα και προσυπογράφω! Πολύ ωραίο, γρήγορο και τίμιο αμαξάκι! :metalo:
. να ζήσετε ρε!
(καλά, στα ηλιόλουστα Γιάννενα την πήγες την κοπέλα; )

Μια χαρά ηλιολουστα ήταν τα Γιάννενα όλο το τριήμερο και ακόμη είναι(παραδόξως)