- 01 Νοέμ 2016, 20:03
NickNT έγραψε:Μμμ... πριν 10 μέρες, νοικιάρικο Pulsar από το αεροδρόμιο των Χανίων, με 27Κ χλμ. Εκπληκτικά, αδιανόητα οικονομικό (συνηθισμένος από turbo βενζίνης), αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι φοβερά ξεπερασμένο.
Το συγκεκριμένο βέβαια ήθελε και ευθυγράμμιση, αλλά γενικά ένιωσα ότι, με εξαίρεση ένα-δυο πραγματάκια, θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί προ δεκαετίας.
Μπορεί βέβαια να είναι εκπληκτικά αξιόπιστο ή δε ξέρω κι εγώ τι - δε θα ήθελα να προσβάλλω κάποιον κάτοχο. :-)
Ο 1,5 diesel του και οι χώροι του είναι ότι καλύτερο έχει. Οκ σε εμφάνιση έξω και κάπως παρωχημενο με το κιτς piano black μέσα.
Πέρσι είχα κάνει test drive το 1.2Τ. Αισθητο lag και πολύ μαλακό στήσιμο για τα γούστα μου.
Με τίποτα δεν περιλαμβάνεται στα σπορτιβ μικρομεσαια σε συμπεριφορά και αίσθηση.
Anonymous Founder έγραψε:Ford Fiesta Ecoboost 1.0 100 bhp
6. Τι μοτεράκι απίθανο είναι αυτό;
Άπαξ και περάσεις τις 1500 στροφές, γαμεί και δέρνει. Έπιανε χιλιόμετρα ταχύτατα και προσπερνούσα στο δρόμο τα πάντα.
Η εκκίνηση του είναι εκνευριστικά νωχελικη. Σαν να ξεκινάει με ξεχασμένο χειροφρενο. Μετά το τιναγμα του turbo όμως έχει πολύ νευρο.
Ο 125 δείχνει πολύ καλυτερος και στην εκκίνηση και χωρις αισθητο lag επιταχύνει πολύ πιο ομαλά και ταχύτατα και φυσικά έχει καλύτερες επιδόσεις.