Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#676316 Τελικά η προσφορα της HD είναι για τα μπαζα, 165€ το εξάμηνο ενώ της anytime βγαίνει 151€ με ίδιες καλύψεις και 275€ ετήσιο.

Δεν είναι τα 14€ διαφορά, αλλά τα 30 σε σχέση με το προηγουμενο εξαμηνιαίο συμβόλαιο που είχα.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#676320 Εμάς στο Focus από 120 ευρώ για το προηγούμενο εξάμηνο, φέτος βγαίνει 80 για ίδες καλύψεις και ίδια αξία (με 15% έκπτωση πέρσι και 10% φέτος) :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#676323 Εμένα από 273€ πέρυσι μικτή ετήσια φέτος πήγε στα 280€.νομίζω πως για 7€ δεν θα μπω στην διαδικασία να τραβάω ξανα φωτο και βίντεο για την anytime.Αρα εγώ θα μείνω hd
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#676337 Θέλω 2 ανανεώσεις και Βλέπω τώρα στο PDF τα συμβόλαια που έκανα πέρσι με τους κωδικούς BF στην Hellas Direct.

Κάνω ετήσια συμβόλαια με τα πάντα εκτός μικτής και τη μέγιστη αξία:

Tiguan πέρσι 196€ (με κουπόνι 30%)
Φέτος 274€ (με 10%)

500ράκι πέρσι 170€ (κουπόνι 30%)
Φέτος 266€ (κουπόνι 10%)

Η Anytime θέλει τώρα για ίδια συμβόλαια:
Tiguan στα 270€
500ράκι 229€
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#676339 Ειναι στρατηγικη επιλογη να διωξει τους πελατες απο πανω της. Εν τω μεταξυ στο διαφημιστικο αναφερουν ως 25% εκπτωσεις αλλα μονο για 10% λενε ολοι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
bibendum έγραψε:Ειναι στρατηγικη επιλογη να διωξει τους πελατες απο πανω της. Εν τω μεταξυ στο διαφημιστικο αναφερουν ως 25% εκπτωσεις αλλα μονο για 10% λενε ολοι.

Νομίζω θα πάω Anytime.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#676344 Εννοω οτι η τιμολογιακη της επιλογη ειναι τετοια που διωχνει τους πελατες της. Για να γινει αυτο σε τοσο εντονο βαθμο κατι μου λεει οτι δεν γινεται χωρις καποιον λογο απο πισω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#676346 Προφανώς μάζεψαν δεδομένα για προφίλ ρίσκου κλπ και τώρα κάνουν βελτιστοποίηση του πελατολογίου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
bibendum έγραψε:Ειναι στρατηγικη επιλογη να διωξει τους πελατες απο πανω της. Εν τω μεταξυ στο διαφημιστικο αναφερουν ως 25% εκπτωσεις αλλα μονο για 10% λενε ολοι.

Νομίζω θα πάω Anytime.

πρεπει να φυγεις,οπως και εγω και οποισδηποτε βλεπει τετοιες αυξησεις του 20-30%,μονο και μονο για να περασει το μηνυμα.
Να ζητας τα ιδια χρηματα ή +20+30 η και +50% με τις κλασσικες ασφαλιστικες χωρις γραφεια και προμηθειες ασφαλιστη ειναι |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:Προφανώς μάζεψαν δεδομένα για προφίλ ρίσκου κλπ και τώρα κάνουν βελτιστοποίηση του πελατολογίου.

Ντινο δεν εχω τρακαρει ποτε,ουτε εγω ουτε η γυναικα μου,δεν μας εχει αποζημειωσει ουτε για παρμπριζ ποτε,αρα δεν βλεπω καποια ''βελτιστοποιηση''
Βλεπω τωρα που τους βαλαμε στο μαντρι,ας τους αρμεξουμε.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#676349 Αφενός δεν είσαι ο πελάτης που θέλουν, αφετέρου η βελτιστοποίηση αφορά την δική τους τσέπη
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#676358 Από 437 --> 510 για το smart. Για τα άλλα δεν κοίταξα, αλλά μάλλον παρόμοια αύξηση θα έχουν.

Παίζει να την κάνω κι εγώ με ελαφρά, αν και δεν πρέπει να υπάρχει σημαντική διαφορά σε σχέση με άλλες ασφαλιστικές (π.χ. anytime) για να μπω στη διαδικασία (φωτογραφίες, κλπ). Επιπλέον, λόγω παλαιότητας, μπορεί κάποιοι να μην προσφέρουν μικτή, που έχω τώρα (anytime θυμάμαι δεν έδινε προσφορά για μικτή, online τουλάχιστον).