Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Σοκ και δέος η HD.

Από τα 135€ που πλήρωσα τώρα θέλει 178€ για 6 μήνες.

Δυστυχώς λήγει 26/11 και δε με πιανει η BF.
Δεν παιζει να τους τα δώσω.

Προτάσεις;

Από το Redmi Note 8 Pro

Στις διαφημίσεις τους λένε για 23/11.
Επίσης συγκρίνεις 6μηνο HD με ετήσιο Anytime :hmmm:

Δεν συνέκρινα, απλώς όταν έψαξα και μπήκα anytime δεν κοίταξα χρονική διάρκεια και έβγαλε ετήσια ασφάλεια.
Δεν κοίταξα για εξαμηνιαία, οπότε στον ove απάντησα αυτό που ήξερα

Θα περιμένω την 23/11 και βλέπω. Ούτως ή άλλως σπίτι κλεισμένος είμαι
Ευχαριστώ σας.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:https://www.hellasdirect.gr/black-friday?fbclid=IwAR1dNcTHadywAbQQFNcWTLzsa0AhHWjJjcndz-W7oIGncboSWI1udwWYrKc
Έρχεται Black Friday!
Έκπτωση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου από τις 23 Νοεμβρίου.

Το έχω βάλει πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder

Προτάσεις;

Ανανέωσε μέχρι την BF ίσως; Ή πάρκαρέ το για λίγες μέρες και βλέπεις τότε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:https://www.hellasdirect.gr/black-friday?fbclid=IwAR1dNcTHadywAbQQFNcWTLzsa0AhHWjJjcndz-W7oIGncboSWI1udwWYrKc
Έρχεται Black Friday!
Έκπτωση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου από τις 23 Νοεμβρίου.

Το έχω βάλει πιο πάνω.
Anonymous Founder έγραψε:

Προτάσεις;

Ανανέωσε μέχρι την BF ίσως; Ή πάρκαρέ το για λίγες μέρες και βλέπεις τότε.
Σύμφωνα με τον σύνδεσμο του Βασίλη οι προσφορές για την BF ξεκινούν 23/11.

Οπότε υπάρχει χρόνος.

Ξανακοιταξα την anytime, θέλει 150€ για εξάμηνη διάρκεια.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#675624 στην hd απο 104 ευρω το 6μηνο για το panda 2006 (μεσαιο πακετο ασφαλισης) βαζω μεσα σαν οδηγο και το υιο (νεος οδηγος) και παει στα 211 ευρω. :lol:
Παιρνω τον παλιο μου ασφαλιστη και μου δινει ιδιο πακετο στα 173 ευρω.
Θα περιμενω την bf και το ξαναβλεπω.

στην anytime μου δινει 207ευρω με τον νεο οδηγο και ιδιο πακετο καλυψης οπως στην hd.

σαν πολυ ακριβα δεν χρεωνουν τον νεο οδηγο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#675688 Πάντα έκανα την ασφάλεια στην HD σύμφωνα με τα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω οπότε δεν εχω στανταρ διάρκεια για να μπορώ να συγκρίνω.Τωρα λήγει τέλος του μηνός και κοίταξα απο περιέργεια πόσο μου βγαίνει ο χρόνος.Punto 1,8 του 2005 με τις βασικές καλυψεις συν οδική -θραύση- νομική προστασία Συνολικό Ασφάλιστρο €137,16 με το -5% .Αν βγάλω τις πρόσθετες πάει κατω απο 100€.
Δεν το περίμενα τόσο λίγο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#676285 Black Friday στην ασφάλεια αυτοκινήτου!
Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου από 23/11 μέχρι 27/11 και θα έχεις 10% έκπτωση με τον κωδικό BF2020
https://www.hellasdirect.gr/black-frida ... 30QAvD_BwE

Εκανα τελικά ασφάλιση για 150 μερες με 58,01€ ,τρέχουν και πολλές άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν αλλιώς θα έκανα ετήσια.Μου έστειλαν μαζί και πράσινη κάρτα,δεν ξέρω αν είναι η συνήθης τακτική τους αυτή πλέον ή απο την ip είδαν εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#676288 Πέρυσι 30% δεν ήταν ο εκπτωτικός κωδικός για BF;
Πέρυσι σε Astra του 04 είχα πληρώσει για ετήσια ασφάλεια 170 ευρώ και φέτος με τον κωδικό έκπτωσης θα πρέπει να πληρωσω 204 ευρώ.
Επίσης μέχρι προχθές χωρίς κωδικό έκπτωσης έπρεπε να πληρώσω 216 ευρώ και σήμερα ως δια μαγείας το ποσό ανέβηκε στα 229 ευρώ.
Θα κάνω προσπάθεια ανανέωσης, κυριολεκτικά την τελευταία μέρα, αλλιώς με 205 ευρώ θα πάω στην Anytime.
Σε Corsa του 07 το ετήσιο συμβόλαιο με κωδικό BF ανέβηκε 7 ευρώ. Είναι τυχεροί που η Anytime είναι πιο ακριβή κατά 30 Ευρώ γιατί διαφορετικά θα τους είχαμε χαιρετήσει.

< Note 9 Pro >
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#676290 Καλά ήταν όσο κράτησε.

< Note 9 Pro >
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
#676297 Σε καινούρια συμβόλαια έχει έκπτωση 10%.

< Note 9 Pro >
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#676311 Και σε εμένα μια απο τα ίδια όσον αφορά την Hellas Direct. Σε σχέση με πέρυσι είναι τουλάχιστον 50% επάνω χωρίς να έχω κάποιο ατύχημα ή να έχω χρησιμοποιήσει κάποια κάλυψη. Ετήσια μικτή για το mx5 βγαίνει 495. Με τις ίδιες καλύψεις η interlife κοστίζει 289 και η interasco 340. Έχει κανείς εμπειρία απο interlife ή interasco;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#676312 Interlife είναι μια χαρά. Πρόσεχε όμως από πού θα κάνεις την ασφάλιση, κάποια online μαγαζιά δεν βάζουν οδική από Interamerican (όπως είναι το default από την συμφωνία των δύο εταιρειών) αλλά από αλλού για να πετύχουν πιο ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.