Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
224v έγραψε:ε τότε μην παραξενευεσαι που υπάρχουν τέτοιοι οδηγοί στους δρόμους.

< Note >

Όχι, για το ότι υπάρχουν κάφροι στους δρόμους δεν φταίει το ότι οι υπόλοιποι δεν γινόμαστε επικίνδυνοι. Και επαναλαμβάνω, το να συμπεριφέρεσαι επικίνδυνα "για να του δείξεις" ή "για να καταλάβει" είναι το ίδιο ή και πιο επικίνδυνο από την καφρίλα του κάθε κάφρου.

Ούτε μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία αν δεν τον δει να κάνει την καφρίλα του. Και φυσικά δεν μπορεί να υπάρχει 24/7/365 ένας αστυνομικός ανά 500m δρόμου... Και να ήταν, έχω την εντύπωση πως δεν θα μας άρεσε... Ούτε οι πολιτικοί φταίνε. Φταίει αποκλειστικά και μόνο ο κάφρος, ο οποίος είναι ενήλικας και θα έπρεπε αυτό που έχει στο κεφάλι του να το βάζει να σκέφτεται και να μην το έχει μόνο για έρμα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#712899 για αυτό υπάρχουν οι κάμερες ώστε να του στέλνουν το μπιλιετακι... αλλά βλέπεις τα ψηφουλακια???!!!? Δεν θέλουν να τους κάνουν οδηγούς υπεύθυνους, εαν το ήθελαν υπάρχουν τρόποι, έτσι μένει το σκληρό μάθημα. βέβαια όταν καταλαβαίνεις ότι θα κάνει τη παπαριά, ετοιμάζεσαι και δεν του δίνεις τη δυνατότητα να βρεθεί πλαι σου, εάν πάλι δεν σε ενδιαφέρει τον αφήνεις στην ησυχία του και εσύ βρίζεις μέσα σου.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By fokion
#713023 Πλεον εχω παψει ΚΑΙ να βριζω ακομα και απο μεσα μου...
Σορρυ που μπαινω σφηνα αλλα και καποτε κι εγω ειχα αυτη τη λογική..... Απλά αρχισα να σκεφτομαι και το τι (δεν) φταιει ο απεναντι....
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#715518 Γυναίκα οδηγός με Hyundai i20 μπροστά μου σε δρόμο με 2 λωρίδες ευρισκόμενη αυτή στην δεξιά κι εγώ στην αριστερή ανάβει φλας για αριστερά, κόβω εγώ και στρίβει δεξιά σε στενό. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Ove20 έγραψε:Γυναίκα οδηγός με Hyundai i20 μπροστά μου σε δρόμο με 2 λωρίδες ευρισκόμενη αυτή στην δεξιά κι εγώ στην αριστερή ανάβει φλας για αριστερά, κόβω εγώ και στρίβει δεξιά σε στενό. :s_shout

Σε τέσταρε εάν είσαι συγκεντρωμένος!
Άβαταρ μέλους
By Morx
#715564 Εκανε προσποιηση και σε γλεντησε! :lol: Το κανουν αυτο οι γυναικες ... η δικια μου πατησε 3η για προσπεραση και εκει που περιμενα να κουμπωσει 4η καρφωσε 2α...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#716799 Δεν αφορα Ελληνικους δρομους αλλα Αργεντινικους ομως πολυ θα ηθελα να το δω κι εδω!
Αν δεν φορεσεις κρανος, δεν αναβει το φαναρι πρασινο!

Άβαταρ μέλους
By mousatos
#716800 Θα το βρεί καλή δικαιολογία για να περνά με κόκκινο . και τα αμάξα τι φταίνε;