Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#386225 Προτιμω μακραν τη δικια σου. Η Fκατι μου κανει εντελως μαουνα.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#386227 4ρα και στο σωστό χρώμα το μπλε

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Την έχεις δει από κοντά; την βρίσκω φανταστική, από τις λίγες φορές που κοιτάω την δικιά μου και θέλω να βρω μάντρα να την πετάξω.

Συμφωνώ. Η δικιά μας μοιάζει πολύ γλυκανάλατη και "μπαλονοειδής" συγκριτικά. Η 4άρα δείχνει χαμηλή και φαρδιά σαν supercar. Βέβαια σε Μ θα προτιμούσα την Ε92, λόγω του V8.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
edmond έγραψε:Εικόνα
Μόλις είχε βγεί απο το προπονητήριο στου Ρέντη.

:inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
dimviii έγραψε:το επομενο προτζεκτ του rocsta (με 3,2 μοτερ με αγραφο και Colombo απανου) :inlove:
μουνος._

Eίναι ταύλα όντως. Το συζητάμε σε καμιά 10αριά χρόνια πάλι.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
REALZEUS έγραψε:
NiTse έγραψε:Καλή μαουνίτσα η 4 :lol:

Μόλις 5,5 εκ. πιο μακριά από την Ε92 του Χρήστου δίπλα είναι.

Όντως απλά μάλλον το γεγονός ότι είναι ταυτόχρονα και πιο φαρδιά και πιο χαμηλή δίνει αυτή τη εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Την έχεις δει από κοντά; την βρίσκω φανταστική, από τις λίγες φορές που κοιτάω την δικιά μου και θέλω να βρω μάντρα να την πετάξω.

Συμφωνώ. Η δικιά μας μοιάζει πολύ γλυκανάλατη και "μπαλονοειδής" συγκριτικά. Η 4άρα δείχνει χαμηλή και φαρδιά σαν supercar. Βέβαια σε Μ θα προτιμούσα την Ε92, λόγω του V8.

+ πιθανώς o καλύτερος ατμοσφαιρικός straight six... :inlove:

Η 4άρα κι εμένα δεν μου αρέσει όσο η Ε90-92...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#386397 Ομολογουμένως, το να συγκρίνουμε το σχήμα της δικιάς μου με την... M4 είναι οι βούρτσες με τις ......... . Μια πιο σωστή σύγκριση θα ήταν να ειχαμε δίπλα δίπλα μια M3 E92 με μια M4.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#386417 Πάντως εγώ μιλούσα γενικά για την 4αρα. Δείχνει πολύ πιο μυώδης και αθλητική από την Ε92. Πιο sportscar στην τελική.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#386541 Κάθε 3αρα μου αρέσει ελαφρώς περισσότερο από την προηγούμενη. Γενικά στην εποχή τους είναι πάντα κούκλες αλλά και μεταγενεστερα παραμένουν διαχρονικές. Ακόμα και τώρα δε θα με χάλαγε μια Ε46 ci.

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#386580 Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#387636 Σήμερα μετά τα Τέμπη ΕικόναΕικόνα

< Note >