Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
cabala10 έγραψε:μηπως ηταν το Check engine και δεν ειδες καλα?

τι εννοεις? τι δουλεια εχει το check engine με αυτο που λεω εγω? το αυτοκινητο προχωραγε επι 15χλμ με το αριστερο φλας αναμμενο, που κολλαει το CEL?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
kacey έγραψε:
cabala10 έγραψε:μηπως ηταν το Check engine και δεν ειδες καλα?

τι εννοεις? τι δουλεια εχει το check engine με αυτο που λεω εγω? το αυτοκινητο προχωραγε επι 15χλμ με το αριστερο φλας αναμμενο, που κολλαει το CEL?

Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#163594 Ότι πιο απίθανο το είδα σήμερα...
Σκούτερ με ανδρόγυνο πάνω , ο άντρας οδηγούσε κ μπροστά φόραγε μαρσιππο που φανταζεστε τι περιείχε μέσα...Επαθα σοκ.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#163601 ερωτηση: σε αυτους τους τυπους δεν πρεπει να τους γινεται και αυτεπαγγελτα (απο τον τροχαιο) μηνυση για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#163618 Μιλάμε τρελάθηκα όταν τον είδα. Κρατούσαν εν τω μεταξυ τσάντες του jumbo, το μωρακι δεν θα ήταν 5 μηνών, ευτυχώς που δεν ήμουν on duty , δεν ξέρω πως θα αντιδρουσα ...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
giannik1977 έγραψε:Μιλάμε τρελάθηκα όταν τον είδα. Κρατούσαν εν τω μεταξυ τσάντες του jumbo, το μωρακι δεν θα ήταν 5 μηνών, ευτυχώς που δεν ήμουν on duty , δεν ξέρω πως θα αντιδρουσα ...

Κι αν ησουν τι μπορουσες να κανεις? Ισχυει οτι αν δεν εισαι της τροχαιας δεν μπορεις να βεβαιωσεις παραβαση ακομα κι αν συμβει μπροστα σου?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#163646 Αστυνομικό Όργανο Εκτός Υπηρεσίας μπορεί (και οφείλει λέει ο Κανονισμός) να προχωρήσει κανονικά σε αστυνομικό έλεγχο όταν διαπιστώσει έκνομη ενέργεια. Βέβαια αν δεν φέρει μαζί του τον υπηρεσιακό οπλισμό (μπορεί φυσικά να τον φέρει και εκτός υπηρεσίας αν θέλει) και κυρίως το αλεξίσφαιρο γιλέκο δεν βάζει το κεφάλι του στον τορβά. Επίσης θα πρέπει να φέρει το μπλοκάκι του ή αν όχι να καλέσει εν υπηρεσία στελέχη της Υπηρεσίας του για να βεβαιώσουν την παράβαση με τον ίδιο ως υπογράφοντα. Τα αυτά ισχύουν και για τους Στρατιωτικούς με την προϋπόθεση ότι πρέπει να καλέσουν την ΕΛ.ΑΣ σε κάθε περίπτωση καθώς οι Ε.Δ. δεν έχουν αρμοδιότητα ελέγχου πολιτών.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#163663 Και καλα ο καγκουρος βλεπει εναν απλο πολιτη να του κανει σημα να σταματησει...Γιατι να σταματησει και γιατι να δωσει στοιχεια.....Σιγα μη περιμενει το περιπολικο......
Άβαταρ μέλους
By gianik
kacey έγραψε:δεν μπορεις να κανεις κατι, ενω δεν εισαι εν υπηρεσια?

Bayern7 έγραψε:Μπορεί αλλά "δε βαριέσαι"... :shifty:

Ρε σεις τι να έκανα; Ήμουν με τον γιο στο αμάξι κ πηγαινα σούπερ μάρκετ. Να τον σταματήσω ως τι; Να τον κάνω ντα ή να του κάνω κυρηγμα;
Αν ήμουν με το περιπολικό ξέρω μια χαρά τι θα έκανα.

Zeus
Δεν ισχύει αυτό που λες.