Chris έγραψε:Ιδρυτικό μέλος, αλλά για κάποιο λόγο δε γράφει και πολύ
< using some app
Ιδρυτικο μελος του petrolheads? Μαλλον καποιο λαθος κανεις...
Chris έγραψε:Ιδρυτικό μέλος, αλλά για κάποιο λόγο δε γράφει και πολύ
< using some app
F&G έγραψε:παλι μπροστα θα ηταν απο τις μαουνες που ανεφερα.
κατι polo diesel νισσαν qashqai ακομα και smart η kia . Κατι χ6 χ5 εψαχναν ευθειες.
F&G έγραψε::lol:
Καταλαβαινω τον πονο σου οπως και του τερατος . Λυπαμαι ομως γιατι στο δυναμομετρο το 20v turbo δεν πεφτει κατω απο 235 ιππους με μεγιστο τα 245. Στα 5 20βαλβιδα κουπε που μετρησαμε πριν καιρο στη Θηβα χωρις παρεμβασεις στον κινητηρα ηταν ολα μεσα στα νουμερα που ανεφερα.
Υπαρχουν φυσικα και αλλα κουπε προσεγμενα απο ολες τις αποψεις.
Αλλα τι νοημα εχει να σου δινω πονο. Κριμα ειναι. Εισαι καλο παιδι κατα τα αλλα.
Το bmw και το astra που ανεφερα απλα κοιτουν με respect το φιατακι και δεν αγωνιζονται να σκοτωθουν αδικα. Οποιος θελει να οδηγει με μεγαλυτερα standards of safety and speed παιρνει ακριβοτερους ,δυνατοτερους και ποιο μελετημενους μηχανοκινητους συνδιασμους. Εκτος εαν θελει να ριξει τα λεφτα του στο υπαρχον οχημα του και εαν φυσικα προσφερεται για αυτο .
Δεν ρισκαρει τη ζωη του ουτε την ζωη των αλλων στο δρομο επειδη θιγεται ο εγωισμος του μαζι με το αυτοκινητο του.
![]()
Και δεν ηταν μονο bmw astra. Ηταν daciaκατι polo diesel νισσαν qashqai ακομα και smart η kia . Κατι χ6 χ5 εψαχναν ευθειες.
![]()
Ολοι στον αγωνα της ανυψωσης του οδηγικου ηθικου τους.
Ωσπου να πεσουν σε κονβο'ι' νταλικας . Ασκοπος κινδυνος.
Κολλαει πισω μου αναβει φωτα για να παω που?

Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου γ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]