Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
Chris έγραψε:Ιδρυτικό μέλος, αλλά για κάποιο λόγο δε γράφει και πολύ

< using some app

Ιδρυτικο μελος του petrolheads? Μαλλον καποιο λαθος κανεις...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#100039 :lol:
Βελτιωμενο ειπα. Coilοver set up εχει το κουπε. Bc racing .Με μεγαλυτερο μετατροχιο .Καλουτσικα στριβει .

Αλλα και με μια σειρα κονι κιτρινα με αναλογα ελατηρια του φτανουν να κανει πλακα με πιο καινουργια και ακριβα αυτοκινητα με ψαλιδια διπλα κτλ.

Morx πολυ πονο εχεις τελικα. Για ασχετος μου φαινεσαι. Και εντελως εργοστασιακο να ηταν το κουπε παλι μπροστα θα ηταν απο τις μαουνες που ανεφερα. Και με Μακφερσον. Αρκει να ξερεις να οδηγεις.
:lol:
Αντε γεια!
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#100220 :lol:
Καταλαβαινω τον πονο σου οπως και του τερατος . Λυπαμαι ομως γιατι στο δυναμομετρο το 20v turbo δεν πεφτει κατω απο 235 ιππους με μεγιστο τα 245. Στα 5 20βαλβιδα κουπε που μετρησαμε πριν καιρο στη Θηβα χωρις παρεμβασεις στον κινητηρα ηταν ολα μεσα στα νουμερα που ανεφερα.
Υπαρχουν φυσικα και αλλα κουπε προσεγμενα απο ολες τις αποψεις.

Αλλα τι νοημα εχει να σου δινω πονο. Κριμα ειναι. Εισαι καλο παιδι κατα τα αλλα.

Το bmw και το astra που ανεφερα απλα κοιτουν με respect το φιατακι και δεν αγωνιζονται να σκοτωθουν αδικα. Οποιος θελει να οδηγει με μεγαλυτερα standards of safety and speed παιρνει ακριβοτερους ,δυνατοτερους και ποιο μελετημενους μηχανοκινητους συνδιασμους. Εκτος εαν θελει να ριξει τα λεφτα του στο υπαρχον οχημα του και εαν φυσικα προσφερεται για αυτο .
Δεν ρισκαρει τη ζωη του ουτε την ζωη των αλλων στο δρομο επειδη θιγεται ο εγωισμος του μαζι με το αυτοκινητο του.
:)
Και δεν ηταν μονο bmw astra. Ηταν dacia :dizzy: κατι polo diesel νισσαν qashqai ακομα και smart η kia . Κατι χ6 χ5 εψαχναν ευθειες. :lol:
Ολοι στον αγωνα της ανυψωσης του οδηγικου ηθικου τους.
Ωσπου να πεσουν σε κονβο'ι' νταλικας . Ασκοπος κινδυνος.
:s_coffee
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
F&G έγραψε::lol:
Καταλαβαινω τον πονο σου οπως και του τερατος . Λυπαμαι ομως γιατι στο δυναμομετρο το 20v turbo δεν πεφτει κατω απο 235 ιππους με μεγιστο τα 245. Στα 5 20βαλβιδα κουπε που μετρησαμε πριν καιρο στη Θηβα χωρις παρεμβασεις στον κινητηρα ηταν ολα μεσα στα νουμερα που ανεφερα.
Υπαρχουν φυσικα και αλλα κουπε προσεγμενα απο ολες τις αποψεις.

Αλλα τι νοημα εχει να σου δινω πονο. Κριμα ειναι. Εισαι καλο παιδι κατα τα αλλα.

Το bmw και το astra που ανεφερα απλα κοιτουν με respect το φιατακι και δεν αγωνιζονται να σκοτωθουν αδικα. Οποιος θελει να οδηγει με μεγαλυτερα standards of safety and speed παιρνει ακριβοτερους ,δυνατοτερους και ποιο μελετημενους μηχανοκινητους συνδιασμους. Εκτος εαν θελει να ριξει τα λεφτα του στο υπαρχον οχημα του και εαν φυσικα προσφερεται για αυτο .
Δεν ρισκαρει τη ζωη του ουτε την ζωη των αλλων στο δρομο επειδη θιγεται ο εγωισμος του μαζι με το αυτοκινητο του.
:)
Και δεν ηταν μονο bmw astra. Ηταν dacia :dizzy: κατι polo diesel νισσαν qashqai ακομα και smart η kia . Κατι χ6 χ5 εψαχναν ευθειες. :lol:
Ολοι στον αγωνα της ανυψωσης του οδηγικου ηθικου τους.
Ωσπου να πεσουν σε κονβο'ι' νταλικας . Ασκοπος κινδυνος.

Kαλά συγκρίνεις το Fiat coupe με τα αμαξάκια ? Αυτό είναι ληστεία, το Fiat αυτό είναι αμάξι για τον δρόμο τα άλλα είναι για τις καφετέριες και για μόστρα στους γείτονες.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#100230 Αυτο ειπα και 'γω οτι συγκρινει διαφορετικα αυτοκινητα.

Κουπεπεα, ΠΑΝΤΑ θα βρεθει ομως καποιος να σου φορτωσει τα φλοκια εαν εχει χερια, αυτο εχε το κατα νου.
Θα βρεθει και η περιπτωση που ο Χ5 (παραδειγμα φερνω) δε θα φοβαται τον ογκο και το κεντρο βαρους και θα τον ψαχνεις.
Ειδικα στις γρηγορες ευθειες...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#100368 Δε συγκρινω αυτοκινητα. Καυτηριαζω την επικινδυνη νοοτροπια που εχουν ιδιοκτητες ιχ μικρων και μεγαλων αυτοκινητων να παρασερνονται απο τον εγωισμο τους στην οδηγικη τους συμπεριφορα επειδη εχουν ακριβο επωνυμο τουτου η και το αντιθετο και διαπιστωνουν οτι θιγονται στο δρομο.

Οσο για μενα οοολοι αυτοι απλα περνανε μπροστα. Εγω εχω την πορεια μου. Οποιος μπορει και θελει περνα. Δεν κανω αγωνες ουτε προσπαθω να αποδειξω τιποτε. Ειδικα οταν εχω μεσα παιδι.
Οτι εγραψα το εγραψα γιατι σιχαθηκα να βλεπω οδηγους που οδηγουν με λογικη του ειμαι ο βασιλιας του δρομου και παιρνω αμπαριζα οποιον μου αντισταθει . Με οτι κι αν οδηγει .

Με το πεζο 206cc της γυναικας μου εχει τυχει να περασω σε ανοιχτο δρομο νταλικα ενω πισω ετοιμαζονταν να περασει ενα χ5. Εγω εβγαλα φλας ενω αυτος οχι ενω θεωρησε προσβολη το οτι περασα πριν απο αυτον . Και δωσε ξακαπνισμα το χ5 να περασει κι αυτο . Αλλα δεν του εφτασε ο δρομος. :) Κολλαει πισω μου αναβει φωτα για να παω που? :dizzy:
Με το κουπε δεν μου εχει τυχει αυτο. Ουτε φωτα ουτε χειρονομιες και με λιγοτερα χλμ.:hmmm:
Ποσο ανταρα ειμαστε ! :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#100416 Κουπεπέα, καυτηρίασε για αρχή την βλακεία που σε δέρνει και έπειτα, με την ησυχία σου, περνάς στον καυτηριασμό και των υπολοίπων χρηστών των οδών.... :roll:

Βγάλε από το μυαλό σου οτι όλος ο κόσμος νιώθει κόμπλεξ, δέος και αίσθημα ανταγωνισμού για το 4τροχό σου... Το οποίο αν θυμάμαι καλά είναι το απλό ατμοσφαιρικό 1800'αρη :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#100491 :lol: :lol:
Για να το λες εσυ ετσι θα ναι.
Περαστικα σου ευχομαι!

Α μη ξεχασω. 2λιτρο ειναι το κουπε μου.
Σημειωσε το . Βλεπω εχεις κομπλεξ.! :lol: