Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:
Mirage: Εικόνα

Και όχι μόνο... :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#372358 Χθες πηγαιναμε για αρκετη ωρα κοντα με μια ανθρακι M3 CSL.

Μαλιστα σε ενα φαναρι σταματησε διπλα, τη χαζευα και την ακουγα...

Τι αμαξαρα ρε παιδια;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#372931 Την Κυριακη επιστρεφοντας απο εκδρομη στην Αρχαια Κορινθο (αξιζει η επισκεψη με καλο ξεναγο..) στην ΑΟ στο υψος των χωματερων ειδα μια Μαζερατι quatroporte του 78!!! με πινακιδες Prova???!! Τρελαθηκα και η γυναικα μου επισης γιατι θυμηθηκαμε τις εποχες που ημασταν Σαουδικη Αραβια και τις εβλεπες αρκετα συχνα στους δρομους του Ριαντ τοτε και τις ξεχωριζες ακομα και τα βραδυα απο το πλατος τους, οταν ηταν πισω σου, και τα φαναρια τους που τυφλωναν οταν τα ανοιγαν στην μεγαλη σκαλα.... Ειχα φτασει στο σημειο καποια στιγμη να αγορασω μια, τοτε απο μια ντοπια, αλλα σκεφθηκα οτι θα εμπλεκα με τα μηχανικα της μερη εκει, που σιγουρα δεν ηξεραν να τα φτιαχνουν.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#375024 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Govus
#375521 Είδα μια ολόιδια προχθές στην Καλλιθέα, και μάλιστα με τις "ορίτζιναλ" πινακίδες κυκλοφορίας ("Ε-κάτι" και τετραψήφιο). Νόμιζα πως ήταν κάποια XJ που δεν γνώριζα για την ύπαρξή της (αν και στα γεράματα), μέχρι που στο γκουγκλάρισμα αποδείχθηκε πως ήταν μια Daimler Sovereign two-door Coupe. Άψογο σχέδιο :inlove: ! Σπάνιο πουλί στην Ελλάδα είναι σίγουρα, μήπως είναι και γενικά...;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#375529 Πολύ όμορφη γραμμή indeed, μου αρέσει και η τσαχπινιά με την ματ οροφή.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#375546 στην Τριπολη κυκλοφορει μια ακομα τετοια διπορτη... πολυ ομορφη πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Govus έγραψε:Είδα μια ολόιδια προχθές στην Καλλιθέα, και μάλιστα με τις "ορίτζιναλ" πινακίδες κυκλοφορίας ("Ε-κάτι" και τετραψήφιο). Νόμιζα πως ήταν κάποια XJ που δεν γνώριζα για την ύπαρξή της (αν και στα γεράματα), μέχρι που στο γκουγκλάρισμα αποδείχθηκε πως ήταν μια Daimler Sovereign two-door Coupe. Άψογο σχέδιο :inlove: ! Σπάνιο πουλί στην Ελλάδα είναι σίγουρα, μήπως είναι και γενικά...;

Εικόνα

Βασικά, υπάρχουν και οι 2 εκδοχές, τόσο η jaguar xj-c coupe όσο και η Daimler Sovereign coupe.Σχετικά σπάνιες, συνολική παραγωγή 10426 κομμάτια από το '74-'78, από τις οποίες 2000 περίπου ήταν οι Daimler, (1600 περίπου 6κυλινδρες και 470 12κυλινδρες doublesix).Οπότε αν είδες όντως Daimler και οχι Jaguar είναι όντως αρκετά σπάνιες. Το διασημότερο δείγμα του είδους πάντως είναι αυτό Εικόνα (συγγνώμη για την κακή φώτο,δεν ειχα καλό φως,νομίζω όμως ότι διαβάζεται το κείμενο)
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#375977 Πάμε στα γειτονάκια:
Σπανούλης, άλλαξε το μαύρο Audi Q7 με ένα ίδιο του κουτιού.
Καραγκούνης: Golf R έβδομης γενιάς. Τέσσερις εξατμίσεις παρακαλώ.
Κοινό των δύο τους; Οι κόκκινες πολυτεκνικές πινακίδες με το μαύρο πλαστικό τζάμι από πάνω. Για τον Καραγκούνη δεν ξέρω τι είχε στο παλιό του αυτοκίνητο, αλλά ο Σπανούλης δεν είχε τέτοια καγκουργιά άρα θεωρώ ότι το έχουν βάλει για να μη φαίνεται η "ξεφτίλα" της πολυτεκνικής έκπτωσης. Προσωπικά, δεν το θεωρώ ξεφτίλα. Όταν πχ ο Σπανούλης έχει πάνω από 1,5 μύριο κρατήσεις ετησίως (συν τα χρήματα που έμμεσα φέρνει στα κρατικά ταμεία ή τα χρήματά του που τα τρώει εδώ), δε δικαιούμαστε να έχουμε παράπονο για τα 10-15 χιλιάρικα που γλίτωσε από τις πινακίδες.

Καμμένος: μαύρη S Class, πετρέλαιο παρακαλώ. Όπως και το Octavia RS που τον ακολουθεί.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#375983 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Scotch έγραψε:Εικόνα
SL450

< >

έρωτας και η κουπέ επίσης.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#375989 AMG να είναι και ό,τι να'ναι busse μου :lol: