Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#697976 Ξεκίνησε το ελιτιστικο υφακι από τώρα η αντιπροσωπεία??

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#697992 Εγω θα τους εδινα στον Elon Musk
Άβαταρ μέλους
By edmond
#697996 Χθές πάντως πέτυχα 2 νταλίκες φούλ με τέσλα κυρίως το 3άρι.
Άβαταρ μέλους
By citastak
Dimsabas έγραψε:Έχει δηλώσει κι η κουτσή Μαρία. Κι εγώ βέβαια...

Δεν θα με πείραζε να μου έλεγαν είσαστε νιοστός στη σειρά.
όχι "μήπως θα αγοράσεις άμεσα, αλλιώς μη μας πρήζεις".

Έτσι και με την kosmocar - διαφήμιζαν πέρσι το e-up σε προσφορά. Επικοινωνώ και τους το ζητάω για περίοδο 24 ωρών, ώστε να το βάλω στο γκαραζ, να το φορτίσω, να το δώ όπως είνια κτλ. Ναι, βέβαια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ακόμα περιμένω.
Ίδια αντιμετώπίση και με Peugeot στην Κηφισιά - ακόμα περιμένω.

Μα καλά, βασικές αρχές του marketing δεν ξέρουν; δώστο στον κόσμο τεστ και θα δημιουργήσεις ζήτηση - υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να πληρώσει πιο ακριβά την είσοδό του σε μια νέα τεχνολογία.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#698099 Το 2008 μου είχαν δώσει για ΠΣΚΔ το τότε νέο Outlander, full extra κλπ. Από τα κεντρικά του Σαρακάκη μάλιστα!! Είχα προγραμματισμένο ταξίδι Θεσ.νίκη & Δ. Μακεδονία, το καταυχαριστήθηκα δεν μπορώ να πω :lol: . Βασικά ΠΣΚ το έδιναν, τους εξήγησα και δεν δίστασαν ούτε στιγμή για Δευτέρα!
Έκτοτε συνέχεια γλυκοκοίταζα το συγκεκριμένο μοντέλο, ακόμα και μτχ., άσχετα αν στην πορεία τα 2.4lt εκτοξεύθηκαν στην σφαίρα του παραλόγου.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#698120 Βασικά δεν καταλαβαίνω τι κερδίζουν με αυτό το μήνυμα. Και να μην ενδιαφέρεσαι αγορά, τι σε εμποδίζει να πεις ότι σκοπεύεις να το αγοράσεις;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#698138 Ξεσκαρτάρισμα επιπέδου δημοτικού (νομίζουν ότι κάνουν). Από την άλλη τώρα μιλάμε για αυτό, οπότε...
Άβαταρ μέλους
By babakos
citastak έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Έχει δηλώσει κι η κουτσή Μαρία. Κι εγώ βέβαια...

Δεν θα με πείραζε να μου έλεγαν είσαστε νιοστός στη σειρά.
όχι "μήπως θα αγοράσεις άμεσα, αλλιώς μη μας πρήζεις".

Έτσι και με την kosmocar - διαφήμιζαν πέρσι το e-up σε προσφορά. Επικοινωνώ και τους το ζητάω για περίοδο 24 ωρών, ώστε να το βάλω στο γκαραζ, να το φορτίσω, να το δώ όπως είνια κτλ. Ναι, βέβαια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ακόμα περιμένω.
Ίδια αντιμετώπίση και με Peugeot στην Κηφισιά - ακόμα περιμένω.

Μα καλά, βασικές αρχές του marketing δεν ξέρουν; δώστο στον κόσμο τεστ και θα δημιουργήσεις ζήτηση - υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να πληρώσει πιο ακριβά την είσοδό του σε μια νέα τεχνολογία.

Μια από τα ίδια. Ακόμα περιμένω την kosmocar. (Δεν θα περίμενα και κάτι καλύτερο σπό δαύτους, να πω την αμαρτία μου)
Άβαταρ μέλους
By edmond
#698155 Να προσθέσω και γω(φλασιά) πως ακόμα περιμένω την hyundai να μου δώσει αυτόματο i10 να δω πως πάει στον δρόμο. Το αίτημα είχε γίνει αρχές Δεκέμβρη...
Βασικά πιστεύω πως έχουν την εντύπωση πως ο άλλος θα μπεί αντιπροσωπεία και θα πρέπει να είναι αποφασισμένος, έτσι κι αλλιώς με το νετ υπάρχουν τόνοι πληροφοριών εκεί έξω, έλαμωρετωραπουθεςναδειςκαιπωςτσουλαει.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
edmond έγραψε:έλαμωρετωραπουθεςναδειςκαιπωςτσουλαει.

Για το 95% των αγοραστών ισχύει βέβαια. Δεν καςταλαβαίνουν και τίποτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#698164 Έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά από test drives ηλεκτρικών, μόνο δύο πωλητές συνέχισαν να τηλεφωνούν ανά βδομάδα για κάνα μήνα: του ΜΧ-30 και του DS3. Ίσως γιατί είναι και τα πιο δυσκολοπούλητα.