Isambard έγραψε:Από άγνοια ρωτάω, ποια είναι τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα της κάθε επιλογής; Γνωστοί μου έκαναν φέτος ταξίδι από Ευρώπη μέσω Ρουμανίας και Βουλγαρίας, δεν μου είπαν για κάποιο πρόβλημα. Από Αυστρία είχαν ξεκινήσει και λογικά πήγαν μέσω Ουγγαρίας, δε θυμάμαι καν να πω την αλήθεια, σίγουρα όμως μπήκαν Ελλάδα από Βουλγαρία.
δεν το εχω κανει μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας μονο μεσω Σερβιας Σκοπιων το εχω κανει,οποτε δεν εχω γνωμη.Βεβαια, τωρα με τα προβληματα αυτα, ειναι μονοδρομος το μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας.
Δεν πειραζει θα αφησουμε τα λεφτουλια μας σε αυτους.
Το μεσω Ιταλιας βγαινει και χρονοβορο,και κοστοβορο ,που το ειχα κοιταξει την προηγουμενη φορα.Ηταν πριν χρονια βεβαια,αλλα χλωμο να εχει αλλαξει κατι.
dimviii έγραψε:phev θα ειναι![]()
Πάει... έπεσε και αυτό το κάστρο...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

dimviii έγραψε:Isambard έγραψε:Από άγνοια ρωτάω, ποια είναι τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα της κάθε επιλογής; Γνωστοί μου έκαναν φέτος ταξίδι από Ευρώπη μέσω Ρουμανίας και Βουλγαρίας, δεν μου είπαν για κάποιο πρόβλημα. Από Αυστρία είχαν ξεκινήσει και λογικά πήγαν μέσω Ουγγαρίας, δε θυμάμαι καν να πω την αλήθεια, σίγουρα όμως μπήκαν Ελλάδα από Βουλγαρία.
δεν το εχω κανει μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας μονο μεσω Σερβιας Σκοπιων το εχω κανει,οποτε δεν εχω γνωμη.Βεβαια, τωρα με τα προβληματα αυτα, ειναι μονοδρομος το μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας.
Δεν πειραζει θα αφησουμε τα λεφτουλια μας σε αυτους.
Το μεσω Ιταλιας βγαινει και χρονοβορο,και κοστοβορο ,που το ειχα κοιταξει την προηγουμενη φορα.Ηταν πριν χρονια βεβαια,αλλα χλωμο να εχει αλλαξει κατι.
Το χρονοβόρο δεν το καταλαβαίνω για την Ιταλία. Το κόστος σύμφωνοι, το καράβι είναι ακριβό, αλλά σου επιτρέπει να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς, αν θεωρήσουμε πως θα κάνεις σερί το Γερμανία-Ιταλία και αν βολεύει το δρομολόγιο.
Αυτό με τους δρόμους της Ρουμανίας που αναφέρθηκε, θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψιν, δεν το γνώριζα.
dimviii έγραψε:Το καράβι θέλει μιάμιση μέρα από Βενετία στη Πάτρα.
Kατεβα Ανκονα και βγες Πατρα. Θα πας πολυ πιο γρηγορα μεχρι εκει και θα ξεκουραστεις στο πλοιο. Καλυετροι δρομοι, λιγοτερα απροοπτα και μπαξισια
Fiat Panda 7,6l/100km
Εννοείται πιο φτηνό είναι το να το πάρει όλο οδικώς, αλλά αν είναι να πληρώσει ένα 200ρι στους Σέρβους (και άγνωστο πόσο στους Σκοπιανούς), τότε μάλλον δεν είναι πιο φτηνό
BARHonda έγραψε:
Εννοείται πιο φτηνό είναι το να το πάρει όλο οδικώς, αλλά αν είναι να πληρώσει ένα 200ρι στους Σέρβους (και άγνωστο πόσο στους Σκοπιανούς), τότε μάλλον δεν είναι πιο φτηνό
Αν θυμαμαι καλα, το πλοιο ηταν κανα 300-400αρι ακριβοτερο.
Εαν ειναι να τα πληρωσω σε μαμησιατικα σε Σερβους και Σκοπιανους,ε τοτε προτιμω το καραβι.
Έτυχε ο φίλος από τον οποίον το πρωτοέμαθα αυτό να με πάρει τηλ μέσα στο ΣΚ γιατί πάλι είχε πάει να φέρει αμάξι. Τον ρώτησα εάν ισχύει ακόμα το μαμησιάτικο Σέρβων/Σκοπιανών και μου είπε κανονικότατα. "Εγγύηση" ότι δεν θα πουλήσεις το αμάξι στη χώρα τους
την οποία προφανώς ποτέ δεν σου επιστρέφουν
Οποτε η καραβι απο Ιταλια,η μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας.
dimviii έγραψε:σε περιπτωση που φερω οδικως ενα αυτοκινητο απο Γερμανια, και ειναι χειμωνας,πρεπει υποχρεωτικα να φοραει χειμερινα ελαστικα, για αυτη την μια ημερα που θα κανω να διασχισω τη Γερμανια? Μιλαω για Ιανουαριο εως Απριλιο.
Για πες, τι πήρες τελικά;