Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Isambard έγραψε:Από άγνοια ρωτάω, ποια είναι τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα της κάθε επιλογής; Γνωστοί μου έκαναν φέτος ταξίδι από Ευρώπη μέσω Ρουμανίας και Βουλγαρίας, δεν μου είπαν για κάποιο πρόβλημα. Από Αυστρία είχαν ξεκινήσει και λογικά πήγαν μέσω Ουγγαρίας, δε θυμάμαι καν να πω την αλήθεια, σίγουρα όμως μπήκαν Ελλάδα από Βουλγαρία.

δεν το εχω κανει μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας μονο μεσω Σερβιας Σκοπιων το εχω κανει,οποτε δεν εχω γνωμη.Βεβαια, τωρα με τα προβληματα αυτα, ειναι μονοδρομος το μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας.
Δεν πειραζει θα αφησουμε τα λεφτουλια μας σε αυτους.
Το μεσω Ιταλιας βγαινει και χρονοβορο,και κοστοβορο ,που το ειχα κοιταξει την προηγουμενη φορα.Ηταν πριν χρονια βεβαια,αλλα χλωμο να εχει αλλαξει κατι.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#898461 Το πρόβλημα με τη Ρουμανία ειναι το χάλια οδικό δίκτυο... νοιώθεις οτι έχεις βγει απο σεικερ μετα απο διαδρομή κάποιας ώρας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:phev θα ειναι :lipsealed: :lol:

Πάει... έπεσε και αυτό το κάστρο... :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By Isambard
dimviii έγραψε:
Isambard έγραψε:Από άγνοια ρωτάω, ποια είναι τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα της κάθε επιλογής; Γνωστοί μου έκαναν φέτος ταξίδι από Ευρώπη μέσω Ρουμανίας και Βουλγαρίας, δεν μου είπαν για κάποιο πρόβλημα. Από Αυστρία είχαν ξεκινήσει και λογικά πήγαν μέσω Ουγγαρίας, δε θυμάμαι καν να πω την αλήθεια, σίγουρα όμως μπήκαν Ελλάδα από Βουλγαρία.

δεν το εχω κανει μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας μονο μεσω Σερβιας Σκοπιων το εχω κανει,οποτε δεν εχω γνωμη.Βεβαια, τωρα με τα προβληματα αυτα, ειναι μονοδρομος το μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας.
Δεν πειραζει θα αφησουμε τα λεφτουλια μας σε αυτους.
Το μεσω Ιταλιας βγαινει και χρονοβορο,και κοστοβορο ,που το ειχα κοιταξει την προηγουμενη φορα.Ηταν πριν χρονια βεβαια,αλλα χλωμο να εχει αλλαξει κατι.

Το χρονοβόρο δεν το καταλαβαίνω για την Ιταλία. Το κόστος σύμφωνοι, το καράβι είναι ακριβό, αλλά σου επιτρέπει να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς, αν θεωρήσουμε πως θα κάνεις σερί το Γερμανία-Ιταλία και αν βολεύει το δρομολόγιο.

Αυτό με τους δρόμους της Ρουμανίας που αναφέρθηκε, θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψιν, δεν το γνώριζα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#898474 Το καράβι θέλει μιάμιση μέρα από Βενετία στη Πάτρα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:Το καράβι θέλει μιάμιση μέρα από Βενετία στη Πάτρα.

Kατεβα Ανκονα και βγες Πατρα. Θα πας πολυ πιο γρηγορα μεχρι εκει και θα ξεκουραστεις στο πλοιο. Καλυετροι δρομοι, λιγοτερα απροοπτα και μπαξισια
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#898477 Όσο περισσότερο οδηγήσει προς Ιταλία, είναι χιλιόμετρα τα οποία θα μπορούσε να τα κάνει και για να έρθει Ελλάδα

Εννοείται πιο φτηνό είναι το να το πάρει όλο οδικώς, αλλά αν είναι να πληρώσει ένα 200ρι στους Σέρβους (και άγνωστο πόσο στους Σκοπιανούς), τότε μάλλον δεν είναι πιο φτηνό :lol:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#898480 Από Bari και Brindisi διαβάζω πως είναι λιγότερο από 10 ώρες για Ηγουμενίτσα. Αν βολεύει το δρομολόγιο, το βρίσκω μια χαρά σαν χρόνο για να γλιτώσεις το πέρασμα από τα Βαλκάνια ή τη Βουλγαρία. Και σίγουρα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα θα οδηγήσεις σε καλούς δρόμους (με διόδια μεν, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα).
Άβαταρ μέλους
By glf
#898482 Εγώ ξαναπήγα φέτος το δρόμο Βουλγαρία για Vidin-Calafat μέχρι σχεδόν Τιμοσοάρα για.. τουρισμό. Απλά κοίτα να περάσεις καθημερινή το κατέβασμα της Βουλγαρίας για να μην έχει κίνηση στο φαράγγι στην Κρέσνα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
BARHonda έγραψε:
Εννοείται πιο φτηνό είναι το να το πάρει όλο οδικώς, αλλά αν είναι να πληρώσει ένα 200ρι στους Σέρβους (και άγνωστο πόσο στους Σκοπιανούς), τότε μάλλον δεν είναι πιο φτηνό :lol:

Αν θυμαμαι καλα, το πλοιο ηταν κανα 300-400αρι ακριβοτερο.
Εαν ειναι να τα πληρωσω σε μαμησιατικα σε Σερβους και Σκοπιανους,ε τοτε προτιμω το καραβι.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#901324 dimviii τελικά τι έκανες?

Έτυχε ο φίλος από τον οποίον το πρωτοέμαθα αυτό να με πάρει τηλ μέσα στο ΣΚ γιατί πάλι είχε πάει να φέρει αμάξι. Τον ρώτησα εάν ισχύει ακόμα το μαμησιάτικο Σέρβων/Σκοπιανών και μου είπε κανονικότατα. "Εγγύηση" ότι δεν θα πουλήσεις το αμάξι στη χώρα τους :lol: :lol: την οποία προφανώς ποτέ δεν σου επιστρέφουν
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#901326 το διασταυρωσα και απο αλλους σχετικα με το προβλημα αυτο σε Σερβια.
Οποτε η καραβι απο Ιταλια,η μεσω Ρουμανιας Βουλγαριας.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
dimviii έγραψε:σε περιπτωση που φερω οδικως ενα αυτοκινητο απο Γερμανια, και ειναι χειμωνας,πρεπει υποχρεωτικα να φοραει χειμερινα ελαστικα, για αυτη την μια ημερα που θα κανω να διασχισω τη Γερμανια? Μιλαω για Ιανουαριο εως Απριλιο.

Για πες, τι πήρες τελικά;