Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#138859 Εγώ δεν κοιτάω αγγελίες «κανονικών» αυτοκινήτων.
Θαυμάστε ορθογραφία, και κεφαλαία greeklish.
Μάλιστα η δεύτερη αγγελία, είναι και από επαγγελματία:
Δεν υπάρχει καπάκι λοιπό μπαταρία στο αμαξάκι λάδια για της ανάρτησης φοράει αρκετά εξτρα κ θα δοθούν όλα οσα χρειάζεται να παίξει. Η ανταλασετε με σκαφακη η ψαρέματος η με κανονικό νιτρου..η με εξοπμοξ 360 πλειστεσιον το 3....

Εικόνα
TAMIYA 1/10 ALAXTIKE KAI EGINE CARBON
TO MPROSTINO THIAFORIKO EGINE ONE-WAY
ME 4 KAPAKIA MAZI
EXEI PEXEI MIA FORA
XORIS HLEKTRIKA

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By apav
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
apav έγραψε::(
http://www.edosafakelaki.org/reports/yp ... aytokinita (Έδωσα Φακελάκι web site; :s_crazy )
:dizzy:

Σχολιο στη σελιδα.
"φιλε μου θα ηθελα να ερθουμε σε επαφη γιατι θελω να κανω και γω το ιδιο".

Ποσο μπροστα πια!!

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#142816 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1789998/

Η ΤΙΜΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ . ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ! ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ !
Άβαταρ μέλους
By Morx
#142826 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6737117/

Πριν καταληξω για καινουριο, ειδα αρκετα 300αρια μτχ με ταβανι τα 3000
(new = 4400~)

Αλλα καγκουρεμενα, αλλα επρεπε να στειλω γνωστους Θεσ/νικη και Αθηνα και Κατερινη η να τα δω απο κοντα. Ειχε καμια 12000.
Το παραπανω το ειδα απο κοντα, σερβις στον μπαρμπαμητσο, καθρεπτες δεν... μεσηλικας το πολυ να ηταν ο τυπος. Προσεγμενο δε λεω, αλλα μεγαλο ρισκο οταν με επιπλεον 400 επαιρνα εγγυηση κουτας.
Το εδινε 3300... με φανερη ενοχληση χωρις να του πω κατι για τα λεφτα, απο ατομα που τον παζαρευαν αυτοματα στα 3Κ και πιο κατω.

Περασε καιρος μου εκατσε ωραια προσφορα και πηρα κουτα αυτο που ηθελα ανεβαινοντας ελαχιστα στο μπατζετ.

Ειχα παρκαρισμενη την αγγελια στο καρ και μεχρι προτινος εβλεπα, 3000, 2900, 2799, 2699, 2600 ... ανανεωνε καθε μερα, εγραφε οτι δεν ετρεξε τελικη ποτε, οτι δεν ανεβηκε ποτε δευτερο ατομο και αλλα πειστηρια για καθε υποψηφιο.

Η τιμη απο τα 3300 ηταν ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ ... LEL...
Ρε ανθρωπε, καινουριο δεν προκειται να γινει οσο περναει ο καιρος!!

Σβηνει την αγγελια λεω το πουλησε. Ενδιαφεροταν και γνωστος μου btw...
Ριχνουμε ξανα μια αναζητηση και πλεον εμφανιζεται με αλλο ονομα και ιδιο αριθμο...

Φυσικα ελαφρως ανεβασμενη τιμη.

Εχουμε μεγαλη απορια να δουμε τι παιζει, αφου με αλλο variator μαθαμε απο συνεργειο πως ο ιμαντας ξυνει καρτερ :lol:
Εχει γουστο.....

Φυσικα, αν σκασω μυτη και δει τι πηρα με 0χλμ και σε τι τιμη, θα ξενερωσει λιγο, γιατι αν δεχοταν τα 2800 τη στιγμη που το ειδα, θα το χε σπρωξει πριν απο 3 μηνες.

Μου κατσε κουτι η αγορα που εκανα και αυτος βγηκε ατυχος και αποτι φαινεται, ετσι οπως ειναι τα πραγματα... θα καταληξει στα 2500 οταν θα τον απαξιωσουμε λιγο με μερικους "υποψηφιους" για να το τσιμπησει γνωστος

Εψαχνα για αυτοκινητο, καμια επαφη το 90%... ζητανε οτι τους λειπει!! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By apav
#142944 Συνηθισμενο φαινόμενο. Όπως το παλιό καλό κρασί. Δες και το Silver Shadow από πάνω. Διακόσιες πενήντα χιλιάδες και τριακόσια ευρώ (250300€) για επαγγελματικό αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες και άπειρα χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#165275 Περίπτωση ο τύπος!

Το αμάξι δεν μου λέει κάτι, αλλά οι κυρίες προς το τέλος της "ταινίας" λένε πολλά... :s_wink :inlove:
Άβαταρ μέλους
By kacey
The Ace έγραψε:Αυτό που με παραξενεύει σε αυτήν και άλλες αγγελίες, όπως και στον "οδηγό" του Car.gr είναι η οδηγία "μην στέλνετε χρήματα". Υπάρχει ΕΝΑΣ λογικός άνθρωπος που θα έστελνε χρήματα οπουδήποτε πριν δει το αυτοκίνητο, ή ακόμα-ακόμα δεν θα πήγαινε επιτόπου -αν είναι μακρυά- να το δει και να πληρώσει χέρι-χέρι ? Εκτός και αν είναι ο ίδιος απατεώνας, και πάει να βγάλει αυτός λεφτά από τον πωλητή....

α) υπαρχουν παρα πολλοι
β) δειχνεις να μη καταλαβαινεις οτι ειδικα σε αυτη τη χωρα περιτριγυριζεσαι απο ηλιθιους, τρελους |λογοκρισία|. γιατι?