Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By famas
#53025 Δωρεάν»... ασφαλές σύστημα επικοινωνιών προμηθεύεται η ΕΛ.ΑΣ. Αντικαθιστά το γερμανικό TETRA με το βρετανικό TETRA SEPURA.
http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/a ... n-tis-elas
Άβαταρ μέλους
By gianik
#53178 Εννοείς ότι προφανώς το εν λόγω σύστημα είναι μάπα?
η μήπως ότι πίσω από την δωρεά , κρύβονται άλλα πράγματα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#53225 Μπα όχι δεν αναφέρομαι στο σύστημα. Αλλά 25εκ δωρεά; Και μόνο 2.2εκ συντήρηση το χρόνο; Μακάρι να μην κρύβεται τίποτα από πίσω και να κάναμε ένα σωστό deal.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#53226 Όπως εύστοχα έγραψε κάποιος , τέτοια deals τα αξιολογείς (αν συμφέρουν η όχι) μετά από μια 10ετία... :lol:
Εντάξει , πιθανόν σε μια τέτοια δωρεά , κρύβονται ίσως και άλλα πράγματα ( π.χ μία δουλειά δημοσίου πολλαπλάσιας αξίας , ξέπλυμα χρημάτων , φορολογικά θέματα κ.λ.π)
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#53337 Mήπως αυτή είναι η σωστή τιμή και η άλλη, η προηγούμενη των 90 μυρίων ήταν... βαρυφορτωμένη ? Μιλάμε για 10 χρόνια πρίν ( 2004 ) και siemens, μάλλον πρέπει να αναρωτηθούμε τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#53360 Εισπρακτικο συστημα Vol2 (μετα το καλοκαιρι, επρεπε να μας τυχουν δυο μαλακιες για να 'χουμε να λεμε).

Μ τη σειρα:

Μεκανακι, κρανος, μπουφαν, γαντια κτλ ... σκαω μπροστα απο Μικελ... περιμενω στη διαβαση πεζων να περασει ενα κοπαδι.
Οσο περναει το κοπαδι κοιταω αριστερα και βλεπω μια σπεσιαλ θεση εκει που ειναι το κοκκινο ποδηλατο. Κλικ εδω (bonus βυζγια)
Το μοτο, ειναι λιγο πιο μακρυ απο το συγκεκριμενο ποδηλατο, αλλα οπως μπηκα διαγωνια ημουν "κομπλε τελοσπαντων" δεδομενου οτι πισω ειχε θεση αναπηρου, πιο πισω ηταν γεματες οι θεσεις, μπροστα επισης και ηθελα απλα να παρω ενα καφε και φαγητο και να φυγω.

Περιμενω το φαι, 2-3 λεπτα, περιμενω και τον καφε, αλλο τοσο ....

Κοιταω λοιπον εξω και βλεπω οτι "τη φαγαμε".
Πλησιαζω λοιπον του λεω "Καλησπερα, εγω παρκαρα εδω" με σκοπο να παρω την κληση και να υπογραψω μιας και ημουν παρων.

Κοιταω καλυτερα και βλεπω "ημερα, ωρα ..... Παπακυριαζη και Μεγαλου αλεξανδρου, να κινειται πανω σε πεζοδρομο (Παπακυριαζη)".

Κανε ενσταση μου λεει. Τι ενσταση να κανω ακριβως, μου λες; Δεν κινουμαι σε πεζοδρομο, παρκαρα απλα. Εχει διαφορα αυτο το πραγμα που εκανα.
Δεν εκοψα καμια βολτα αναμεσα σε κοσμο.

Τρελαινομαι εγω λοιπον.

1) Σημανση πεζοδρομου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Ξενοδοχειο εντος πεζοδρομου με παρκιν, για το οποιο ΚΑΠΟΤΕ χωρις να υπολογισουμε τα παρανομα τραπεζοκαθισματα, περνουσαν απο εκει οχηματα για να το χρησιμοποιησουν.
2) η κληση ΔΕΝ αναφερει αριθμο οδου στην οποια εγινε η παραβαση, η κατι που να προσδιοριζει τη θεση μου σε σχεση με τις πινακιδες της σημανσης.

Εχω κανει ενσταση και ακομα και 5 εργασιμες μερες μετα, απαντηση δεν εχω λαβει, ουτε καν ο διοικητης την ελεγξε.
Στην ενσταση επικαλουμαι ΚΥΑ και λοιπες διαταξεις που αναφερονται και σε αυτο το εγγραφο. κλικ εδω

(Υ.Γ. Στο μεσοδιαστημα, εισεπραξα και κληση επειδη οδηγουσα με ζωνη, εκανα χρηση δεικτων κατευθυνσης κτλ ολα ομορφα σεμνα και ταπεινα, για χρηση hands free ενσυρματου αντι bluetooth! :metalo: )
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Morx έγραψε:(Υ.Γ. Στο μεσοδιαστημα, εισεπραξα και κληση επειδη οδηγουσα με ζωνη, εκανα χρηση δεικτων κατευθυνσης κτλ ολα ομορφα σεμνα και ταπεινα, για χρηση hands free ενσυρματου αντι bluetooth! :metalo: )

Όταν γράφεις ενσύρματο, εννοείς σκέτο καλώδιο ή από εκείνα τα ΒΤ που έχουν ένα μικρό καλώδιο από τη μονάδα μέχρι το ακουστικό (αντί να μπαίνουν κατευθείαν στο αυτί); Τέτοιο στυλ:

Εικόνα

Γιατί αυτά επιτρέπονται.

Καλά νέα για την άλλη κλήση. :thumbsup: Δε μου λες πάντως, σου έχει ευχηθεί ο Μητσοτάκης ή έχεις Εξαρχειόφατσα και σου συμβαίνουν αυτά; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#55398 Το haldsfree ειναι εξ'ολοκληρου ενσυρματο. Το κινητο το ειχα στο μπουφαν και οταν με σταματησαν ειχα στο δεξι αυτι το ακουστικο.
Οταν πηγα να βγαλω ζωνη και να ανοιξω μπουφαν να βγαλω το πορτοφολι, ειδαν το κινητο συνδεδεμενο και μου ειπαν οτι δεν επιτρεπεται.
Αφου του εδωσα ολα τα απαραιτητα εγγραφα, επεστρεψε με την κληση. :x

|λογοκρισία| λεω.... με τι καθονται και ασχολουνται, anyway.

Αλλα η κληση για ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ απο αυτη που πραγματικα εκανα .... με τρελανε πραγματικα!!
Δεν ξερω αν μ'εσωσε η ΚΥΑ που επισυναψα με την ενσταση .... ή το οτι πηγα στον διοικητη και τα ειπα ειλικρινα ως εχουν και μου τη χαρισε.