Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#255645 Τελικά καταλήγει (μάλλον :p) στο mini countryman s. Η ds5 δεν έρχεται στην έκδοση που τη θέλει, το hrv το οδήγησε και του φάνηκε αργό, το q3 δεν του άρεσε τόσο (για να δώσει το crv που έχει τώρα), η gla απορρίφθηκε πρώτη λόγω στενότητας χώρων, οπότε έμεινε το cooper που τουλάχιστον είναι πιο γρήγορο από τ' άλλα. Υπάρχουν κάποια τρανταχτά μειονεκτήματα του cooper; Εγώ του πρότεινα να πάει να δει και καμιά καλά εξοπλισμένη Β :innocent:

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#255799 Δεν είναι μικροί οι χώροι του Countryman;
Μήπως τον ελκύει κυρίως το πουλμουρ του ΜΙΝΙ;
Το συγκεκριμένο μοτέρ, ως γνωστόν είχε τα θεματάκια του όπου μπήκε, δεν ξέρω αν έχουν λυθεί πια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#255809 Έτσι κι αλλιώς οι χώροι δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα (περισσότερο τον ενδιαφέρει η αίσθηση ευρυχωρίας και να μην ταξιδεύουν 4 άτομα στριμωχτά, παρά το αν ο χώρος αποσκευών είναι 550 ή 450 λίτρα π.χ.).
Το πουλμουρ δεν τον απασχολεί (γι αυτό εξάλλου θα πάει να δει και την Β που του είπα). Στο mini του αρέσει το ότι έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που τον ενδιαφέρουν, πλέον των επιδόσεων (που δεν έχουν σε αυτόν τον βαθμό τα άλλα της κατηγορίας).
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Έτσι κι αλλιώς οι χώροι δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα (περισσότερο τον ενδιαφέρει η αίσθηση ευρυχωρίας και να μην ταξιδεύουν 4 άτομα στριμωχτά, παρά το αν ο χώρος αποσκευών είναι 550 ή 450 λίτρα π.χ.).
Το πουλμουρ δεν τον απασχολεί (γι αυτό εξάλλου θα πάει να δει και την Β που του είπα). Στο mini του αρέσει το ότι έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που τον ενδιαφέρουν, πλέον των επιδόσεων (που δεν έχουν σε αυτόν τον βαθμό τα άλλα της κατηγορίας).

Αν δεν τον απασχολεί το πουλ μουρ, ας πάει να δει κανένα πολυμορφικό από μαζικό κατασκευαστή. Πιο άνετο δεν υπάρχει... και σε τιμή που δεν θα σε κάνει να πηδήξεις από την ταράτσα... :iconcool: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
bibendum έγραψε:Γιατι αυτα που κοιταει δεν ειναι απο μαζικους;

Εννοούσα από μαζικούς, μη premium (για να μην εκνευρίσουμε και τον πορτοκαλαδο-συντονιστή :shifty: :lol: ), που δεν χρεώνουν 1.000 ευρώ για την καλημέρα και όταν σε βλέπουν στην έκθεση δεν λένε "καλώς ήρθε το δολάριο"... :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Πιο άνετο δεν υπάρχει... και σε τιμή που δεν θα σε κάνει να πηδήξεις από την ταράτσα... :iconcool: :lol:

Στόχος του είναι, αν γίνεται, να εξαντλήσει τα 45κ που δικαιούται, μιας και αν πάρει ένα αυτοκίνητο των 30κ τα υπόλοιπα 15κ πάνε στράφι...

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Scotch έγραψε:
markvag έγραψε:Πιο άνετο δεν υπάρχει... και σε τιμή που δεν θα σε κάνει να πηδήξεις από την ταράτσα... :iconcool:

Στόχος του είναι, αν γίνεται, να εξαντλήσει τα 45κ που δικαιούται, μιας και αν πάρει ένα αυτοκίνητο των 30κ τα υπόλοιπα 15κ πάνε στράφι...

< >

Πάντως με τέτοιο budget εγώ θα κοίταζα καμία C-180 ,που ξεκινάει απο 33.000 και με έξτρα εξοπλισμό μια χαρά θα αγγίξει τα 45,πολυ καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά απο τα suv που συζητάτε ,ειδικά αν δεν τον ενδιαφέρει off road χρήση

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
belgarion έγραψε:Πάντως με τέτοιο budget εγώ θα κοίταζα καμία C-180 ,που ξεκινάει απο 33.000 και με έξτρα εξοπλισμό μια χαρά θα αγγίξει τα 45,πολυ καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά απο τα suv που συζητάτε ,ειδικά αν δεν τον ενδιαφέρει off road χρήση

Το off-roading δεν τον απασχολεί τόσο (ίσως και καθόλου), όσο το ύψος. Έχει μάθει στα ψηλά τώρα με το crv και του κακοφαίνεται οτιδήποτε πιο χαμηλό. Πάντως μου ανέφερε προχθές ότι σκέφτεται και τη C, αλλά λόγω των προαναφερθέντων (ύψος) τον παρέπεμψα στη Β :ninja: .
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Scotch έγραψε:
belgarion έγραψε:Πάντως με τέτοιο budget εγώ θα κοίταζα καμία C-180 ,που ξεκινάει απο 33.000 και με έξτρα εξοπλισμό μια χαρά θα αγγίξει τα 45,πολυ καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά απο τα suv που συζητάτε ,ειδικά αν δεν τον ενδιαφέρει off road χρήση

Το off-roading δεν τον απασχολεί τόσο (ίσως και καθόλου), όσο το ύψος. Έχει μάθει στα ψηλά τώρα με το crv και του κακοφαίνεται οτιδήποτε πιο χαμηλό. Πάντως μου ανέφερε προχθές ότι σκέφτεται και τη C, αλλά λόγω των προαναφερθέντων (ύψος) τον παρέπεμψα στη Β :ninja: .

Μεταξύ μας τώρα ξέρεις ότι δεν έχουν σχέση

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
belgarion έγραψε:Μεταξύ μας τώρα ξέρεις ότι δεν έχουν σχέση
.

Καλύτερη η Β; :s_laughat
Ειλικρινής απορία: σε τι και σε ποιο βαθμό υστερεί η Β έναντι της C; Κράτημα, εξοπλισμό, ποιότητα, κινητήρες, ποιότητα κύλισης;