< >

Scotch έγραψε:Έτσι κι αλλιώς οι χώροι δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα (περισσότερο τον ενδιαφέρει η αίσθηση ευρυχωρίας και να μην ταξιδεύουν 4 άτομα στριμωχτά, παρά το αν ο χώρος αποσκευών είναι 550 ή 450 λίτρα π.χ.).
Το πουλμουρ δεν τον απασχολεί (γι αυτό εξάλλου θα πάει να δει και την Β που του είπα). Στο mini του αρέσει το ότι έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που τον ενδιαφέρουν, πλέον των επιδόσεων (που δεν έχουν σε αυτόν τον βαθμό τα άλλα της κατηγορίας).

bibendum έγραψε:Γιατι αυτα που κοιταει δεν ειναι απο μαζικους;
), που δεν χρεώνουν 1.000 ευρώ για την καλημέρα και όταν σε βλέπουν στην έκθεση δεν λένε "καλώς ήρθε το δολάριο"...

markvag έγραψε:Πιο άνετο δεν υπάρχει... και σε τιμή που δεν θα σε κάνει να πηδήξεις από την ταράτσα...![]()
![]()
Scotch έγραψε:markvag έγραψε:Πιο άνετο δεν υπάρχει... και σε τιμή που δεν θα σε κάνει να πηδήξεις από την ταράτσα...![]()
![]()
Στόχος του είναι, αν γίνεται, να εξαντλήσει τα 45κ που δικαιούται, μιας και αν πάρει ένα αυτοκίνητο των 30κ τα υπόλοιπα 15κ πάνε στράφι...
< >
belgarion έγραψε:Πάντως με τέτοιο budget εγώ θα κοίταζα καμία C-180 ,που ξεκινάει απο 33.000 και με έξτρα εξοπλισμό μια χαρά θα αγγίξει τα 45,πολυ καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά απο τα suv που συζητάτε ,ειδικά αν δεν τον ενδιαφέρει off road χρήση
.
Scotch έγραψε:belgarion έγραψε:Πάντως με τέτοιο budget εγώ θα κοίταζα καμία C-180 ,που ξεκινάει απο 33.000 και με έξτρα εξοπλισμό μια χαρά θα αγγίξει τα 45,πολυ καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά απο τα suv που συζητάτε ,ειδικά αν δεν τον ενδιαφέρει off road χρήση
Το off-roading δεν τον απασχολεί τόσο (ίσως και καθόλου), όσο το ύψος. Έχει μάθει στα ψηλά τώρα με το crv και του κακοφαίνεται οτιδήποτε πιο χαμηλό. Πάντως μου ανέφερε προχθές ότι σκέφτεται και τη C, αλλά λόγω των προαναφερθέντων (ύψος) τον παρέπεμψα στη Β.
belgarion έγραψε:Μεταξύ μας τώρα ξέρεις ότι δεν έχουν σχέση
.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]