Επιπλέον, πρέπει να παίζει πολύ σε leasing...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

koubeast έγραψε:Δεν έχω καταφέρει να το φτάσω πανω απο 7.5 λίτρα (μετρημένο στην αντλία) ουτε σε αστικές ουτε σε μικτές συνθήκες (και με οδηγό τον αδερφό μου που δεν το έχει στην οικονομική οδήγηση). Μιλάω για το pre f/l 105 ps. Εντύπωση μου κανει το νούμερο αυτό. Ενδεικτικά, Γιάννενα Θεσσαλονίκη με 110-120 χλμ είχε 5.3 και στο αντίστροφο με 140 minimum είχε 6.9.
funkyreverend έγραψε:Την ευλογία μου τέκνο μου (πάμε Θρησκείες και Παραλογισμοί να τα κάνουμε όλα σμπαράλια εγώ εσύ και ο pik). Πού το είδες το καλό κείμενο, ιδέα δεν έχω.![]()
Το Πολάκε* είχε 8,8 για ένα συνολικό ρεζερβουάρ σε διάφορες διαδρομές, αστικές/περιαστικές, ως επί το πλείστον με αιρ κοντίσιον τις ώρες της ημέρας αλλά χωρίς κίνηση γενικά. Το 6,2 που ήταν και το χαμηλότερο νούμερο το είδα σε ένα πήγαινε-έλα περιφερειακή Θεσσαλονίκης με 80-90. Καθόλου φορτωμένο και με τις αλλαγές ταχυτήτων τακτικά και πάντα στην ώρα τους. Θα χαρακτήριζα την οδήγησή μου αρίστη για τα δεδομένα του οχήματος, του οδηγού και των εξωτερικών αλλά και εσωτερικών συνθηκών. Σύνεση, αυτοθυσία και αυτοσυγκέντρωση. Πραγματικός Π.Ο., θα μου έδινα το βραβείο "Κ.Κ." για το 2016.
Συνολική κατανάλωση στα 4700km που έχει ζήσει ως τώρα το αυτοκίνητο ήταν 8,7.
*προφέρεται σαν το potake που πίνεις στο κλαμπάκε με λίγο ανοιχτό το στόμα για να περνάει το καλαμάκε.
drdino έγραψε:To Tiida είναι γνωστό υπερόπλο, έχει το υπερατού 1800αρι μοτέρ βενζίνης που συμπεριφέρεται σαν ντίζελ, δεν είχες καμία ελπίδα.
Arrow έγραψε:koubeast έγραψε:Δεν έχω καταφέρει να το φτάσω πανω απο 7.5 λίτρα (μετρημένο στην αντλία) ουτε σε αστικές ουτε σε μικτές συνθήκες (και με οδηγό τον αδερφό μου που δεν το έχει στην οικονομική οδήγηση). Μιλάω για το pre f/l 105 ps. Εντύπωση μου κανει το νούμερο αυτό. Ενδεικτικά, Γιάννενα Θεσσαλονίκη με 110-120 χλμ είχε 5.3 και στο αντίστροφο με 140 minimum είχε 6.9.
Δηλαδη ψευτρακος τσιπρακος ο funkyreverend...
.
Κάτι άλλο θα έφταιγε!
georgetz έγραψε:![]()
Σαν αλληλέγγυος Π.Ο , σου σφίγγω ψηφιακά το χέρι αλλά για solidarite απέναντι στην ταξική πάλη ενάντια
στους ΠΟΥΛΟΒΕΡΑΚΗΔΕ* (κατα Πολάκε, εδ 2, παρ 4, τόμος 23) ,
το πήγαινες σαν να πήγαινες γεμάτος ενθουσιασμό για να προσκυνήσεις τον πατερούλη Στάλιν ή
σαν να όδευες δεχόμενος γοερά την εξορία σου σε κάποιο ξερονήσι εκτός Ε.Ε (π.χ Βρεταννία) ?
ΥΓ για το θρησκευτικό είμαι μέσα, πες ώρα GMT και θέμα , θα γίνει χαλασμός
έψαχνα στο sae.org για ακριβή ορισμό του pulsΕ* αλλά δεν βρίσκω τίποτα , τι γίνεται H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]