Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:τι μναρα αυτο το nsx :inlove:
to wartburg λιγα ποστ πιο πανω δεν το σχολιασε κανεις.
Ειχε ενα τετοιο λαχανι ο θειος μου το 80.Περασε τα 300κ χλμ με το μαμισιο μοτερ.Τρελους χωρους(ειδικα μπαγκαζ) και μπορουσες και αλλαζες ταχυτητες και χωρις συμπλεκτη με ενα διακοπτη που ειχε καπου στο ταμπλω χαμηλα.Επισης δεν ηταν αργο για τα 1000 κυβικα του σε τοσο μεγαλο αμαξωμα.

Δεν είναι Wartburg αν εννοείς αυτό που έβαλε ο διγέτιος, είναι ZAZ ρωσικό, πισωμήχανο, 1200cc κινητήρας V4 αερόψυκτος με μαγνητικό φίλτρο λαδιού και ηλεκτρονική ανάφλεξη.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#113472 Το σωστότερο και ομορφότερο NSX:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#113527 Εικόνα

http://avintago.ch/wp-content/uploads/2 ... 000_11.jpg

912 '68 (το καταλαβαίνεις από την τάπα της πίσω σούστας που είναι λίγο πιο μπροστά σε σχέση με τις swb παλιότερες)
Το χρώμα πρέπει να είναι το Tangerine το διάσημο...

Αν μας έδινε κανα φράγκο παραπάνω ο jasonlook θα την τσιμπούσα... :s_mad
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:

Δεν είναι Wartburg αν εννοείς αυτό που έβαλε ο διγέτιος, είναι ZAZ ρωσικό, πισωμήχανο, 1200cc κινητήρας V4 αερόψυκτος με μαγνητικό φίλτρο λαδιού και ηλεκτρονική ανάφλεξη.

μαλλον δεν μπορουσες να δεις την φωτο του μπαμπουρα οπως και εγω τις πρωτες μερες.Μου την εμφανισε αργοτερα.
Ζαζ και Μασκβιτς οπως και Βολγα και Ραφ εχω φτιαξει μιας και στο συνεργειο που δουλευα μικρος ειχαμε πελατες τους Ρωσους της avtoexport,που ειχαν (επιτρεποταν :shifty: ) μονο τετοια.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#113642 Αφού δε βγαίνουμε έξω να οδηγήσουμε (άφραγκοι γαρ) και γουστάρουμε το ποστάρισμα φωτογραφιών, δεν κάνουμε ένα θέμα με το top5 των πιο όμορφων αυτοκινήτων σύμφωνα με τα γούστα μας και μετά από 3-5-10 εβδομάδες να βγάλουμε την γενική κατάταξη;
Έχει κανείς ιδέα πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#113902 απιστευτη φωτο!!^^^^^
Άβαταρ μέλους
By IKE
#113906 Σπάνια στιγμή που το ιταλικό design (σε αυτοκίνητο παραγωγής τουλάχιστον) είναι όντως καλό:

Εικόνα