Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Govus έγραψε:Delahaye 135M

Για αυτό το αμάξι θυμάμαι είχα διαβάσει ένα καταπληκτικό άρθρο στους 4Τ κάποτε, γραμμένο από LJKS... Έχουν περάσει καμιά 30αριά χρόνια και ακόμα το θυμάμαι.

Αυτό όμως που μου είχε κάνει εντύπωση είναι πως το 4άρι κιβώτιο ταχυτήτων, δεν είχε ξεχωριστό γρανάζι για όπισθεν, αλλά ένα γρανάζι που άλλαζε την φορά της κίνησης, άρα μπορούσε να χρησιμοποιήσει όλες τις ταχύτητες πηγαίνοντας πίσω... :lol: :lol: Θεωρητικά, θα μπορούσε να πιάσει και την τελική του με την όπισθεν! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
Govus έγραψε:Delahaye 135M Cabriolet by Henri Chapron (1938)

Ο Henri Chapron νομίζω έγινε διάσημος λόγω της μετατροπής της DS σε ανοιχτή (cabriolet).
To γνωρίζατε πως υπάρχει οίκος που έχει τα δικαιώματά του και πουλάει και σήμερα ανακατασκευασμένες DS/SM;
https://www.citroen-ds-manufaktur.com/index.php?lang=en

H έδρα της εταιρείας είναι στην Γερμανία και αν θέλετε μια άψογη DS ή SM ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Κάπου 75,000€ για μια SM ή κάπου 85,000€ για μια DS.
Τώρα να πω την αμαρτία μου, θα πήγαινα σίγουρα για την SM παρά την DS.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Isambard έγραψε:
H έδρα της εταιρείας είναι στην Γερμανία και αν θέλετε μια άψογη DS ή SM ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Κάπου 75,000€ για μια SM ή κάπου 85,000€ για μια DS.
Τώρα να πω την αμαρτία μου, θα πήγαινα σίγουρα για την SM παρά την DS.

Εγώ, για να πω τη δικιά μου αμαρτία, εάν μου περίσσευαν τόσα λεφτά για ένα παιχνίδι, θα πήγαινα και για τις 2... :inlove: :inlove: