Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#275022 Κριμα που αποκλείεις και τα Transit έτσι. :(
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Κίκιζας . έγραψε:Αλλη μια λεπτομερεια(?) τα περισσοτερα clio (αν δεν κανω λαθος οσα δεν εχουν ηλιοροφη? :hmmm: ) φτιαχνονται
στην Τουρκια, (τα υπολοιπα με ηλιοροφη και το RS στην Γαλλια) , το Captur στην Ισπανια...
Χρυσαυγιτης ΔΕΝ ειμαι, αλλα Τουρκικο προιον -εν γνωση μου τουλαχιστον, γιατι μια φορμα καποτε που πηρα διαπιστωσα οτι προερχοταν απο εκει...- δεν αγοραζω με τιποτα...

Το Doblο μου είναι τουρκικό και κατασκευάζεται στο Tofas στη Bursa και είναι απροβλημάτιστο και γενικά νιώθεις αυτό το "δεν σπάει, δεν χαλάει".
Θα του έδινα τίτλο "Ο αξιόπιστος συνεργάτης".
Άβαταρ μέλους
By drdino
Κίκιζας . έγραψε:...Ποιος τα χεζει τα Transit? Ποσοι στο Forum ειναι επαγγελματιες και θελουν σωνει και ντε επαγγελματικο της Ford?

Με πληγώνεις :(
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#275058 Τι έχουν τα τουρκικά προϊόντα;

.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Asimov έγραψε:Τι έχουν τα τουρκικά προϊόντα;

.

Αμα εισαι Ελληνας καταρχας, διαβασεις λιγο ιστορια στην εποχη της τουρκοκρατιας μεχρι και τις αρχες του 20ου αιωνα θα καταλαβεις...Περα απο τις συνεχεις προκλησεις σε πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο εχρι σημερα...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#275087 Αν το κάνει αυτό δηλαδή θα καταλάβει τι έχουν τα τουρκικά προϊόντα;

ΓΚ μήπως πέρασε ο cabala10 από εκεί επίσκεψη;
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
g8777 έγραψε:Αν το κάνει αυτό δηλαδή θα καταλάβει τι έχουν τα τουρκικά προϊόντα;

ΓΚ μήπως πέρασε ο cabala10 από εκεί επίσκεψη;

Ρε ανθρωπα, δεν εξεταζω καν την ποιοτητα ή μη αυτων των προιοντων...Μπορει να ειναι και τα καλυτερα στον πλανητη...ΔΕΝ ψωνιζω και δεν υποστηριζω τιποτε που να προερχεται απο εκει. Τελος.

Υπαρχει και μια φραση που τα λεει ολα, την δανειζομαι απο του Κυπριους..."Δεν ξεχνω", παροτι δεν ειμαι απο την Κυπρο...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#275146 Aμαλαχειναουμε

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#275153 Ευτυχώς που οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και μπορείς να οδηγείς Opel χωρίς τύψεις!
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#275156 . μαζί σου, Τούρκικο προϊόν δεν μπαίνει στο σπίτι, ακόμα και στα σήριαλ το ζάπινγκ είναι του χρόνου ταχύτητας φωτός, ειδικά όταν είναι ο μεγάλος γιός στο σπίτι και μείνει σε Τούρκικο 10¨ αρχίζει να βρίζει, έχει υπηρετήσει και στην κύπρο και είναι απόλυτος.

Βλέπεις έκανα το λάθος μικρά να τους διαβάζω στο κρεβάτι τα Ματωμένα χώματα της Διδός Σωτηρίου, ο ,μεγάλος κόλλησε με τους Τούρκους γιατί του αρέσει και η Ιστορία και δεν σηκώνει κουβέντα για τον Τούρκο, ο μικρός είναι πραγματιστής και το πέρνει στο αδιάφορο, έτσι έχουν σήμερα τα πράγματα λέει και έτσι θα ζήσουμε.

Sorry για το :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#275164 Αν και off topic :

Aziz Nesin : Boyle gelmis boyle gitmez
https://www.amazon.com/Istanbul-Boy-Aut ... 0292738641

Ν' ανοιξουνε λίγο τα ματάκια, παίδες....

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
NickTG έγραψε:Ευτυχώς που οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και μπορείς να οδηγείς Opel χωρίς τύψεις!

+1

.