Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#164921 Εικόνα
Σκύλος...
Εδώ κ 2 χρόνια κάτι μάγκωνε στο κιβώτιο... Τελικά μάγκωσε για τα καλά. Πήγε συνεργείο, κατέβηκε κιβώτιο κτλ. Όλα καλά. Είχε σπάσει η βάση από κάτι σαν ποτήρι, κόστος 10€. Αλλάχθηκε επί της ευκαιρίας κ ο συμπλέκτης (πρώτη φορά αλλαγή, είχε ψωμί ακόμη).

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#165775 [quote uid=54 name="Anonymous Founder" ]Καλοτάξιδο και καλότυχο. Βρες το χρόνο να ξηλώσεις τα πλαστικά-διαφημιστικά για τις πινακίδες και να τα προσγειώσεις καταλλήλως στο κεφάλι της αντιπροσωπείας.<br />:metalo:[/quote]<br />Έχουν το καλό ότι δέχονται τις πινακίδες συρταρωτά κι όχι με βίδες. Θα μπορούσε απλά να σβύσει το όνομα με ψιλό γυαλόχαρτο.
Και το κακο ότι αν πεσει πανω σου κανας καδος σπαει το πλαισιο και κυνηγας την πινακίδα! Παθουσα μια φιλη μου με φιεστα που χε παρει απο τον Βροχιδη Χατζη. Της ειχαν βαλει πλαισιο με την πινακιδα συρταρωτα μπρος πισω. Ενα βραδυ που στην Κομοτηνη εβρεχε και φυσαγε σα να μην υπαρχει αυριο πεφτει πανω στον μπρος προφυλακτηρα καδος, σπαει το πλαισιο και η πινακιδα μπροστα, αρχισε να κοβει βολτες. Ευτυχως ειχα ενα περισσευομενο απο το δικό μου και το τοποθετησα.
Meanwhile
Εικόνα
χθες κατι ομορφο γεμισε τον καθρεφτη μου. ΤΟ ΘΕΛΩ

.
Άβαταρ μέλους
By pik.
GeorgT έγραψε:Πρώτα ωρα για πλύσιμο 2 αυτοκινήτων 2 ποδηλάτων 1 παπακιου με εκλεκτή παρεα κ παράλληλων λιχουδιών για το κύριο:

Εικόναwashing time by Georg Ts, on Flickr

ο παλιος παρά τα 13 χρονια κρατάει καλα τη φρεσκάδα του (παντα σε πυλωτή)!

Μετα ηρθε η ωρα για μερικές φώτος το νεωπα:

ΕικόναFoFo 3/4 by Georg Ts, on Flickr

ΕικόναFoFo back by Georg Ts, on Flickr

ΕικόναFoFo front by Georg Ts, on Flickr

ωραία μέρα!

κουκλακια!!!!!!! :s_yes :s_yes :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#166124 Σας μερσο όλους, μια απο τη σημερινή βραδινή βολτούλα:

ΕικόναFoFo night by Georg Ts, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#168046 Πρώτη έβερ ( :dizzy: ) φορά που πιάνω κουβά σαμπουάν κ σφουγγάρι κ πλένω αμάξι μου μονος μου. Ως τώρα επέλεγα στη βούρτσα κ φυγε κακό από τα μάτια μου. Ελληνάρας @ Σάββατο πρωί mode on

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#168073 Ποτέ σφουγγάρι αν είναι πολύ βρώμικο, μόνο βούρτσα και τρεχούμενο νερό, το σφουγγάρι εγκλωβίζει ανάμεσα σε αυτό και στην επιφάνεια τις σκληρές βρωμιές πχ χώματα και τα μεταφέρει παντού τρίβοντας την επιφάνεια του χρώματος με την κίνηση του κάνοντας ανεπαίσθητες αλλά εμφανείς γραμμές, καλό είναι να αποφεύγεται τουλάχιστον μέχρι να φύγει η βρώμα, μετά μπορείς να το πλύνεις με το σφουγγάρι και Προδέρμ ή με σαμπουάν Ελεύθερη και ωραία :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By elvet
JimClark έγραψε:Πρώτη έβερ ( :dizzy: ) φορά που πιάνω κουβά σαμπουάν κ σφουγγάρι κ πλένω αμάξι μου μονος μου. Ως τώρα επέλεγα στη βούρτσα κ φυγε κακό από τα μάτια μου. Ελληνάρας @ Σάββατο πρωί mode on

Εικόνα

Οι κακές παρέες με συμφορουμίτες, επηρεάζουν! είναι να μην ξεκινήσεις να πλένεις...
Άβαταρ μέλους
By otso
GeorgT έγραψε:Πρώτα ωρα για πλύσιμο 2 αυτοκινήτων 2 ποδηλάτων 1 παπακιου με εκλεκτή παρεα κ παράλληλων λιχουδιών για το κύριο:

Εικόναwashing time by Georg Ts, on Flickr

ο παλιος παρά τα 13 χρονια κρατάει καλα τη φρεσκάδα του (παντα σε πυλωτή)!

Μετα ηρθε η ωρα για μερικές φώτος το νεωπα:

ΕικόναFoFo 3/4 by Georg Ts, on Flickr

ΕικόναFoFo back by Georg Ts, on Flickr

ΕικόναFoFo front by Georg Ts, on Flickr

ωραία μέρα!

GeorgT τα βουνα πισω η βουλγαρια ειναι;
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#168101 Ναι, το Μπελες! Αυτη ειναι η ανατολική πλευρα του σχεδον τελειώνει μετα τη Κερκίνη!

Ελβετ μια φορα θα σε δελεάσω για Καφε Σερρες κ μετα θα σε κλειδώσω το αυτοκίνητο εκει μέσα μεχρι να το πλύνεις με όλο το εξοπλισμό (πιεστικό κρεμες κλπ)
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#168111 Πατα ελεύθερα ειναι εκει, μηπως κ ανακοπεί ο ρυθμός με τον οποίο μεγαλώνουν, ειδη έχω να παω απο τοτε κ πολυ φοβάμαι πως θα έχουν γινει σε 1,5 βδομάδα! (βροχές αρχικά ήλιο τώρα :s_omg )

Με τη πρώτη ευκαιρία θελει να πεταχτώ κ να βγάλω το τερας με την τρελή τελική των 7 χαω (μετρημένο με GPS) :metalo:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από GeorgT και 03 Οκτ 2015, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά